Czoperrr 5 538 Opublikowano środa o 08:26 Opublikowano środa o 08:26 Podobno ta wersja Lollipop to niezly kastrat względem oryginału. Cytuj
Fafensky 266 Opublikowano środa o 08:50 Opublikowano środa o 08:50 Słyszałem o zmianach w soundtracku a poza tym to chyba niewiele się zmieniło więc git. Aczkolwiek wyskoczyło mi też gdzieś info, że stonowali nieco 'jiggle' a to już bolesna zmiana. 1 1 Cytuj
Bzduras 13 374 Opublikowano środa o 09:19 Opublikowano środa o 09:19 51 minut temu, Czoperrr napisał(a): Podobno ta wersja Lollipop to niezly kastrat względem oryginału. Przeterminowane newsy, gierka regularnie otrzymuje patche i oprócz wspomnianego wyżej OST ma teraz chyba nawet jakąś dodatkową zawartość względem oryginału. 1 Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano środa o 09:39 Opublikowano środa o 09:39 19 minutes ago, Bzduras said: Przeterminowane newsy, gierka regularnie otrzymuje patche i oprócz wspomnianego wyżej OST ma teraz chyba nawet jakąś dodatkową zawartość względem oryginału. ale wycieli niektóre teksty Cytuj
Bzduras 13 374 Opublikowano środa o 09:41 Opublikowano środa o 09:41 To niezły kastrat. Nie grałem w oryginał więc nie wiem czy wycięli niektóre teksty, ale patrząc na patchnotesy z ostatnich pół roku to sporo z nich widnieje w kategoriach "fixed a bug where tekst jakiśtam was not playing". 1 Cytuj
Fafensky 266 Opublikowano środa o 09:45 Opublikowano środa o 09:45 Grałem na ps3 bardzo dawno i żaden tekst nie zapadł mi w pamięć tbh. Ale zacząłem se grać teraz i któreś zombie powiedziało mi, że 'I will fuck your father' więc strzelam, że jakiejś wielkiej cenzury to nie ma. Cytuj
Josh 5 604 Opublikowano środa o 10:16 Opublikowano środa o 10:16 Jakby mieli w planach cenzurę, to by chyba zaczęli od zmiany projektu okładki Cytuj
Ukukuki 7 598 Opublikowano środa o 11:36 Opublikowano środa o 11:36 Na tej okładce to nic nie ma przecież. CDA kiedyś dało babkę w koronce gdzie suty było widać, babka mi tego w kiosku nie chciała sprzedać a w domu musiałem to chować przed rodzicami numer z końcówki lat 90 albo początek 2000 Cytuj
XM. 11 478 Opublikowano środa o 12:26 Opublikowano środa o 12:26 O kurde a co to za numer, ktoś kojarzy żeby wkleić okładkę? 1 Cytuj
Square 9 042 Opublikowano środa o 12:31 Opublikowano środa o 12:31 2 godziny temu, Fafensky napisał(a): strzelam, że jakiejś wielkiej cenzury to nie ma. Jakiś tekst o cyckach bohaterki był wycięty, czy dodali ponownie to nie wiem. Cytuj
Szermac 3 184 Opublikowano środa o 12:33 Opublikowano środa o 12:33 6 minut temu, XM. napisał(a): O kurde a co to za numer, ktoś kojarzy żeby wkleić okładkę? 2 2 Cytuj
Fafensky 266 Opublikowano środa o 14:48 Opublikowano środa o 14:48 2 hours ago, Szermac said: Od razu przypomina się też nr 103 PE z lachonami z DOA i napisem EROTYKA I SEX w grach wideo. 1 Cytuj
Pupcio 19 445 Opublikowano środa o 15:02 Opublikowano środa o 15:02 I komu takie okładki przeszkadzały poza figaro i chłopem z cd action co przebiera sie za babe? Cytuj
Wredny 10 125 Opublikowano środa o 15:28 Opublikowano środa o 15:28 Wszyscy biegają i skaczą z kataną w łapie, więc też nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem u Czezky'ego: Spoiler A Wreckfest od zawsze gdzieś orbitował w przestrzeni "kiedyś tam", więc dorzuciłem do przesyłki 6 1 Cytuj
Josh 5 604 Opublikowano środa o 16:32 Opublikowano środa o 16:32 1 godzinę temu, Fafensky napisał(a): Od razu przypomina się też nr 103 PE z lachonami z DOA i napisem EROTYKA I SEX w grach wideo. Nr 67 Ależ by dzisiaj kał leciał z tych rozepchanych lewackich dup jakby wrzucili taki komiks 1 2 3 Cytuj
Wredny 10 125 Opublikowano środa o 17:50 Opublikowano środa o 17:50 Godzinę temu, Josh napisał(a): Nr 67 Ależ by dzisiaj kał leciał z tych rozepchanych lewackich dup jakby wrzucili taki komiks Ale trzeba przyznać, że niezła cringe'ówa ten komiks - żenujący poziom najebanego wujka Staszka na weselu 2 Cytuj
Josh 5 604 Opublikowano środa o 17:57 Opublikowano środa o 17:57 (edytowane) Prawda, jak 3/4 żarcików w PE w tamtych czasach. Ale wolałbym 100x bardziej coś takiego niż jakieś ugrzecznione komiksy w stylu Bravo Girl, w których nie można już się śmiać z gejów, murzynów, żydów albo grubasów, każde słowo musi być mocno ważone i absolutnie bez pokazywania dupy albo cycków, żeby broń boże nie narazić się jakiemuś idiocie z internetu. Pamiętam jak zaraz po zamachu terrorystycznym na WTC Kleju zmontował komiks ze Spider-manem zaliczającym glebę o asfalt, bo pajęczyna nie przykleiła się do wieży, nawet takie rzeczy przechodziły Dzisiaj właściciel pisma już by dostał pozew od jakiegoś obrażonego sojowego Oskarka z kijem i dwoma straponami w dupie. Edytowane środa o 18:04 przez Josh Cytuj
Shen 10 535 Opublikowano środa o 18:06 Opublikowano środa o 18:06 Inne czasy, inny wiek czytelników. Teraz nawet z grubasów publicznie nie możesz się nabijać, a przecież to nadal śmieszy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 681 Opublikowano środa o 18:09 Opublikowano środa o 18:09 Aż bym sobie poczytał takie stare numery żeby nieco tego klimaciku poczuć. W końcu w dobie ścieku pokroju PPE i wymierającego "starego" internetu trzymanie archiwalnej prasy to jedyny sposób żeby wiedzieć jak to kiedyś było. Eh, szkoda, że N+ wyciągnęło kopyta Cytuj
Bzduras 13 374 Opublikowano środa o 18:25 Opublikowano środa o 18:25 Archive.org istnieje jakby co. Cytuj
Josh 5 604 Opublikowano środa o 18:26 Opublikowano środa o 18:26 Mam wszystkie numery do setnego w formie papierowej i cyfrowej, często wieczorkiem do herbatki lubię poczytać recenzje Myszaqa albo felietony Dziada 1 Cytuj
krzysiek923 1 869 Opublikowano środa o 19:03 Opublikowano środa o 19:03 56 minut temu, Shen napisał(a): Teraz nawet z grubasów publicznie nie możesz się nabijać no jak nie możesz jak możesz, nawet bawi podwójnie, bo wkurwiasz nie tylko grubasa Cytuj
Paolo de Vesir 9 681 Opublikowano środa o 19:20 Opublikowano środa o 19:20 54 minuty temu, Bzduras napisał(a): Archive.org istnieje jakby co. To jednak nie to co czytanie prasy. Cytuj
Bzduras 13 374 Opublikowano środa o 19:31 Opublikowano środa o 19:31 No to płać po 4 dychy za rozklekotane numery od koneserów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi