Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem o zmianach w soundtracku a poza tym to chyba niewiele się zmieniło więc git. Aczkolwiek wyskoczyło mi też gdzieś info, że stonowali nieco 'jiggle' a to już bolesna zmiana. :[

• Plusik 1
  • Smutny 1
Opublikowano
51 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Podobno ta wersja Lollipop to niezly kastrat względem oryginału.

Przeterminowane newsy, gierka regularnie otrzymuje patche i oprócz wspomnianego wyżej OST ma teraz chyba nawet jakąś dodatkową zawartość względem oryginału.

• Lubię! 1
Opublikowano

To niezły kastrat. Nie grałem w oryginał więc nie wiem czy wycięli niektóre teksty, ale patrząc na patchnotesy z ostatnich pół roku to sporo z nich widnieje w kategoriach "fixed a bug where tekst jakiśtam was not playing".

• Plusik 1
Opublikowano

Grałem na ps3 bardzo dawno i żaden tekst nie zapadł mi w pamięć tbh. Ale zacząłem se grać teraz i któreś zombie powiedziało mi, że 'I will fuck your father' więc strzelam, że jakiejś wielkiej cenzury to nie ma. 

Opublikowano

Na tej okładce to nic nie ma przecież. CDA kiedyś dało babkę w koronce gdzie suty było widać, babka mi tego w kiosku nie chciała sprzedać a w domu musiałem to chować przed rodzicami :/ numer z końcówki lat 90 albo początek 2000

Opublikowano
2 godziny temu, Fafensky napisał(a):

strzelam, że jakiejś wielkiej cenzury to nie ma. 

Jakiś tekst o cyckach bohaterki był wycięty, czy dodali ponownie to nie wiem.

Opublikowano

Wszyscy biegają i skaczą z kataną w łapie, więc też nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem u Czezky'ego:

Spoiler

TheMessengeriWreckfest.thumb.jpg.ad25d0132d5619ab78b14f0f4897b8f8.jpg

A Wreckfest od zawsze gdzieś orbitował w przestrzeni "kiedyś tam", więc dorzuciłem do przesyłki

• Plusik 6
  • Lubię! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Fafensky napisał(a):

Od razu przypomina się też nr 103 PE z lachonami z DOA i napisem EROTYKA I SEX w grach wideo.:nosacz3:

Nr 67

spacer.png

Ależ by dzisiaj kał leciał z tych rozepchanych lewackich dup jakby wrzucili taki komiks 

• Plusik 1
  • Lubię! 2
  • Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Nr 67

spacer.png

Ależ by dzisiaj kał leciał z tych rozepchanych lewackich dup jakby wrzucili taki komiks 

Ale trzeba przyznać, że niezła cringe'ówa ten komiks - żenujący poziom najebanego wujka Staszka na weselu :reggie:

• This 2
Opublikowano (edytowane)

Prawda, jak 3/4 żarcików w PE w tamtych czasach. Ale wolałbym 100x bardziej coś takiego niż jakieś ugrzecznione komiksy w stylu Bravo Girl, w których nie można już się śmiać z gejów, murzynów, żydów albo grubasów, każde słowo musi być mocno ważone i absolutnie bez pokazywania dupy albo cycków, żeby broń boże nie narazić się jakiemuś idiocie z internetu. Pamiętam jak zaraz po zamachu terrorystycznym na WTC Kleju zmontował komiks ze Spider-manem zaliczającym glebę o asfalt, bo pajęczyna nie przykleiła się do wieży, nawet takie rzeczy przechodziły :obama: Dzisiaj właściciel pisma już by dostał pozew od jakiegoś obrażonego sojowego Oskarka z kijem i dwoma straponami w dupie.

Edytowane przez Josh
Opublikowano

Aż bym sobie poczytał takie stare numery żeby nieco tego klimaciku poczuć. W końcu w dobie ścieku pokroju PPE i wymierającego "starego" internetu trzymanie archiwalnej prasy to jedyny sposób żeby wiedzieć jak to kiedyś było. Eh, szkoda, że N+ wyciągnęło kopyta :( 

Opublikowano

Mam wszystkie numery do setnego w formie papierowej i cyfrowej, często wieczorkiem do herbatki lubię poczytać recenzje Myszaqa albo felietony Dziada :) 

• Plusik 1