Shen 10 581 Opublikowano środa o 19:35 Opublikowano środa o 19:35 Można też wydrukować we własnym zakresie jak grzybi Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 10 133 Opublikowano czwartek o 13:05 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 13:05 Nuklearne post-apo, eksploracja i widok z pierwszej osoby? Say no more - wiadomo, że wchodzę w to na premierę. 9 2 Cytuj
Boomcio 4 338 Opublikowano czwartek o 13:18 Opublikowano czwartek o 13:18 13 minut temu, Wredny napisał(a): Nuklearne post-apo, eksploracja i widok z pierwszej osoby? Plus widać nogi 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 495 Opublikowano czwartek o 15:24 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:24 Little Kitty GOAT z książeczką 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 836 Opublikowano czwartek o 15:44 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:44 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 263 Opublikowano piątek o 16:31 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 16:31 Te Perfect Blue mnie zrujnuje 14 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrog 683 Opublikowano sobota o 16:25 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 16:25 Trzeba odkurzyć PS5. 10 Cytuj
Czoperrr 5 539 Opublikowano sobota o 16:54 Opublikowano sobota o 16:54 Na forum jest jakaś rywalizacja kto uzbiera więcej pudełek na Switcha? Cytuj
iluck85 3 263 Opublikowano sobota o 17:01 Opublikowano sobota o 17:01 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Na forum jest jakaś rywalizacja kto uzbiera więcej pudełek na Switcha? Tak. Uki walnął wieżę z 200 pudelek i reszta goni teraz. 1 1 Cytuj
maciucha 11 725 Opublikowano sobota o 17:51 Opublikowano sobota o 17:51 W dniu 27.03.2025 o 16:44, Pierre Deck napisał(a): Ten dopisek u góry Cytuj
giger_andrus 3 353 Opublikowano sobota o 20:21 Opublikowano sobota o 20:21 3 godziny temu, iluck85 napisał(a): Tak. Uki walnął wieżę z 200 pudelek i reszta goni teraz. Mam grubo panad to -_- Cytuj
Ukukuki 7 602 Opublikowano sobota o 20:24 Opublikowano sobota o 20:24 3 minuty temu, giger_andrus napisał(a): Mam grubo panad to -_- Z ciekawości, to ile już masz gierek na Switcha? Cytuj
giger_andrus 3 353 Opublikowano sobota o 20:29 Opublikowano sobota o 20:29 Mam w planie zrobić jutro małe porządki to przy okazji przeliczę zbiory. Cytuj
iluck85 3 263 Opublikowano sobota o 20:43 Opublikowano sobota o 20:43 22 minuty temu, giger_andrus napisał(a): Mam grubo panad to -_- To wrzuć zdj w odp temacie Uki wrzucił, a Perez wrzucił do PE Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 14 244 Opublikowano sobota o 23:11 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 23:11 Po czym poznać, że się przesadziło? Po tym, że w styczniu Twoje zakupy growe wyglądały tak: Spoiler W lutym trochę popuściłeś lejce, ale bez przesady: Spoiler A w marcu doszło do spięcia w obwodach: Spoiler 26 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lukas_AT 1 254 Opublikowano wczoraj o 16:25 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 16:25 Nadrabiamy backlog. 100% w Mario musi wejsc. A tu wczesniejsze zakupy. 11 Cytuj
Square 9 046 Opublikowano wczoraj o 17:13 Opublikowano wczoraj o 17:13 Aż takim fanem serialu jesteś? Cytuj
Czoperrr 5 539 Opublikowano wczoraj o 17:17 Opublikowano wczoraj o 17:17 @Kmiot Co to obok Metaphora po prawej? Cytuj
Szermac 3 188 Opublikowano wczoraj o 17:44 Opublikowano wczoraj o 17:44 Slitterhead, najlepszo-najgorszy junk 2024 Cytuj
Lukas_AT 1 254 Opublikowano wczoraj o 17:46 Opublikowano wczoraj o 17:46 (edytowane) 34 minuty temu, Square napisał(a): Aż takim fanem serialu jesteś? Obejrzalem dwukrotnie i na pewno kiedys jeszcze ponownie obejrze. Nie uwazam moze za arcydzielo, ale trafil w moje gusta (oczywiscie procz jednego odcinku hehe). Troche mam tych ulubionych filmow na plytach. Z drugim sezonem moze poczekam i obejrze pierwszy raz dopiero jak wyjdzie w pudelku. Edytowane wczoraj o 17:48 przez Lukas_AT Cytuj
funditto 716 Opublikowano wczoraj o 18:06 Opublikowano wczoraj o 18:06 19 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Troche mam tych ulubionych filmow na plytach. Z drugim sezonem moze poczekam i obejrze pierwszy raz dopiero jak wyjdzie w pudelku. To wrzuć fotki do odpowiedniego tematu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 230 Opublikowano wczoraj o 18:56 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 18:56 Dawno nie było mnie na wątku ale przeglądam, czasem inspiruję się Waszymi wrzutkami w kontekście zakupów, więc dorzucę i coś od siebie. Byłem na krótkim urlopie, z którego przywiozłem garść gier, plus dorzuciłem kilka rzeczy, które dotarły w trakcie mojej nieobecności. Stacja pierwsza to Nintendo. 2064 będzie pięknie komponowało się z Va-11 Hallą na SW. Nintendo World Champions długo było na mojej liście, więc pociągnąłem za spust. Gamesen CX to tytuł w zamyśle dość podobny, acz gry - ze względów licencyjnych - jedynie 'udają' klasyczne tytuły. Nie ma na tym składaku 'oryginalnych' gier, natomiast jest fajny story mode, gdzie siedzisz z ziomeczkiem i robicie różne retrogrowe wyzwania. W miarę progressu, na półkę oprócz nowych gier trafiają magazyny (składane na modłę dawnych lat) z zapowiedziami + tipsami/kodami do wydanych produkcji. Fajny klimacik. O Tower of Children wiem tyle co nic, a Strash i Monsters 3 wylądowały u mnie ze względu na powiązania z serią DQ. W Monstersy nie grałem nigdy, udało się chwilę pyknąć w trójeczkę - ot pokemony w świecie DraQue - wyglądające dużo lepiej niż poksy od Ninny. Buccanyar? Why not, mam ostatnio fazę na gry w piratami (skończyłem Yakuzę, Ys X, zobaczymy też to). Stacja druga to PS5, na którym spędzam większość mojego czasu growego. Do DR mam duży sentyment, bo była to dla mnie 'pierwsza' next-genowa gra (obok Lost Planet) na X360 - gry z batcha launchowego traktowałem jak poprzednią generację z drobnymi poprawkami - tu? Była nowa jakość. Dogma i Avatar były w dobrych promocjach, a obie gry chciałem zobaczyć. Tomb jako uzupełnienie zbiorów (mam już cyfrę na X-a). Wolf Fang bardzo cieszy - choć jakiś czas temu kupiłem oryginał na PSXa. Spy x Family zgarnięte po tym, jak Pawcio się jarał gierką na forumku. Stacja trzecia to PS4, dwie giery z Kunio-kunem. Odkupiłem też Zamówienie 1886 - kiedyś pożyczyłem komuś promkę, nigdy do mnie nie wróciła, a jednak chcę mieć ten tytuł w zbiorach - nawet ostatnio miałem chęć odpalenia i z perspektywy czasu sprawdzenia czy bardzo się zestarzało. Na premierę miażdżyło wizualiami. Stacja czwarta to factory seale na PS4 - czasem lubię sobie potrzymać gry w folijce, po upływie lat można je wymienić na coś fajnego. Stacja piąta to retro. Małpki skipnąłem z uwagi na granie movem, ale prewencyjnie kupiłem sztukę dla siebie, bo gry na PS3 zaczynają drożeć. Heavy Fire to gra polska, wydana tylko w JP i USA. Rayman do wymiany - niemiec w kiepskim stanie, do tego essentials - nieudany zakup. Stacja szósta - Xbox. Na One'a kupienie czegoś w pudle to ciężary. Wanted Dead wziąłem pomimo posiadania wersji PS5 z prostej przyczyny - gra jest tak zła, że aż dobra. Klimat jak w czasach PS2/wczesnego PS3 i gra się świetnie pomimo pewnych niedoróbek. Odjechany arcade. Gry na 360 poza koreańską Piniatą (tez niezły strzał, w Korei gry konsolowe to ciężka opcja) to factory seale, pewnie spekulacyjnie potrzymam. Stacja siódma - ciąg dalszy retro. Na Vitę tylko Otome, ogólnie zbieranie gier na tę platformę kojarzy mi się trochę z Dreamcastem. Bardzo dużo Visual Novelek, ciężka dostępność, drożejące gry. Do fullseta jeszcze daleka droga, choć na tę platformę zebrałem już według Excela ponad 300 pudełek. Z Jet de Go historię mam taką, że pod koniec lat 90 w szmatławcu LOKI jarał się Densha de Go. Na giełdzie tego nie mieli, mieli za to Jet de Go (PSX) więc kupiłem i przegrałem w to masę godzin, nigdy nie było mi dane sprawdzić sequela - teraz zobaczę jak im to wyszło. Chase the Express też pamiętam ze szmatławca, bo było jaranko, że pociąg przejeżdża przez Polskę. Jutro odbieram kolejne paki... 9 7 1 Cytuj
Pupcio 19 452 Opublikowano wczoraj o 19:15 Opublikowano wczoraj o 19:15 Co ja narobiłem, ktoś kupił przeze mnie spyxgówno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi