Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Ten Mario RPG staniał do 115 zł za nówkę anglika więc warto spróbować. Nowy PoP wydaje się fajnym tytułem na majówkę a dwa pozostałe tytuły na razie na półkę gdzie poczekają na swoją kolej.Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegi
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 12 minut temu, GearsUp napisał(a):Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegiNo ale nie za 109 zł.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 41 minut temu, GearsUp napisał(a):Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegiDzięki za info. Muszę sprawdzić jaką mam wersję. Może pójdzie wymiana.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio sporo gier na switchu + WR
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł mi w łapy japoniec 32GB z wrzuconym europejskim softem. Bardzo dobry stan, mało rys, szkoda tylko że zamiast ori ładowarki do tableta jest zwykły kabel.
Opublikowano poniedziałek o 19:225 dni Nice, rozumiem, że wtedy region lock jest zmieniony na obsługę gier europejskich?
Opublikowano poniedziałek o 20:165 dni poszedłem w retro Anbernic 406h, fajny switchowaty form factor, przezroczysty kolorek dorwałem co widać bebechy, sprzęt krzyczy "jestem oldskulem!11" i to teraz do czerwca będzie main sprzęt do grania bo muszę się przygotować merytorycznie na SNES Extreme i nr specjalny z Silent Hillami c'niespecjalne podziękowania dla @Perez @Roger i ekipy bo przez wasze smażone specjały musiałem to kupić. 100% waszej winyspoilerale dzięki bo jaram się okropnie 🔥 🔥 Edytowane poniedziałek o 20:185 dni przez nero2082
Opublikowano poniedziałek o 22:225 dni 2 godziny temu, ping napisał(a):Nice, rozumiem, że wtedy region lock jest zmieniony na obsługę gier europejskich?Ten egzemplarz ma CFW, więc nie ma blokady, ale podejrzewam że po wyłączeniu CFW śmigałyby gry PAL. Z tym że to jakaś niepełna podmianka, bo na tablecie przy wybudzaniu konsoli komunikaty są po japońsku.
Opublikowano wtorek o 05:475 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy (stary) sprzęt :)I parę gieri na sonke
Opublikowano środa o 05:544 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio na disco pojawiła się dyskusja o KZ i zdałem sobie sprawę, że mam tylko dwa tytuły z serii w kolekcji, więc postanowiłem naprawić ten błąd i Liberation, trójeczka i shadow śmieć są już u mnie.A jak KZ 3 to nie mogło zabraknąć tego skurwysyna, którego dorwałem za 50 zł
Opublikowano środa o 17:023 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj wpadły do kolekcji takie gry. Mocno zadowolony jestem z zakupów. Do premiery Switcha 2 raczej wpadać będą mi już tylko jakieś rodzynki. Choć kto wie.
Opublikowano środa o 17:303 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 8.04.2025 o 19:00, ornit napisał(a):Wtf skąd Dobra już wiem skąd i nie chce za tę cenę.
Opublikowano środa o 18:513 dni 1 godzinę temu, Mantis napisał(a):Dzisiaj wpadły do kolekcji takie gry. Mocno zadowolony jestem z zakupów. Do premiery Switcha 2 raczej wpadać będą mi już tylko jakieś rodzynki. Choć kto wie.Fajnie jakby tego sf vs tekken wydali potwornie, np. w którejś z kolejnych kolekcji.
Opublikowano środa o 19:103 dni 2 godziny temu, Mantis napisał(a):Dzisiaj wpadły do kolekcji takie gry. Mocno zadowolony jestem z zakupów. Do premiery Switcha 2 raczej wpadać będą mi już tylko jakieś rodzynki. Choć kto wie.Za Vitę zawsze szanuję.
Opublikowano środa o 19:333 dni 2 godziny temu, XM. napisał(a):Wtf skądDobra już wiem skąd i nie chce za tę cenę.To 397 zł za dwie gry z przesyłką i wliczonym VATem z US&A 😆. Ile chciałeś za to dać 😆
Opublikowano środa o 21:333 dni 1 godzinę temu, ornit napisał(a):To 397 zł za dwie gry z przesyłką i wliczonym VATem z US&A 😆. Ile chciałeś za to dać 😆Teraz mi wyskakiwało po 350/sztuka
Opublikowano czwartek o 03:003 dni @XM. Ja kupiłem bezpośrednio z Limited Run Games kiedy kilka tygodni temu wrzucili te gry do "The LR Vault".PS W ogóle ciekawa opcja. Tym razem w Stanach szło DHLem. Następnie przyleciało do Holandii, a po pojawieniu się w Polsce, przesyłkę przejął Inpost a stamtąd już szybka droga do paczkomatu. Poprzednimi razy paczki z LGR dostarczał mi DHL ale wolę Inpost.
Opublikowano czwartek o 10:183 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra. Gerki kupione, konsola zamówiona teraz najgorszy etap zagrajmera. CZEKANIE
Opublikowano czwartek o 10:413 dni 22 minuty temu, Pupcio napisał(a):konsola zamówionaW którym sklepie finalnie wziąłeś?
Opublikowano czwartek o 11:343 dni 2 godziny temu, jimmy napisał(a):TLOU 2 ARCYDZIEŁO Kolorystyka spoko, ale te znaczki...Pokaż jak wygląda normalnie.