Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Ten Mario RPG staniał do 115 zł za nówkę anglika więc warto spróbować. Nowy PoP wydaje się fajnym tytułem na majówkę a dwa pozostałe tytuły na razie na półkę gdzie poczekają na swoją kolej.

IMG_0924.jpeg

Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegi

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
41 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegi

Dzięki za info. Muszę sprawdzić jaką mam wersję. Może pójdzie wymiana.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio sporo gier na switchu + WR

IMG_20250406_001757.jpg

Opublikowano

IMG_20250407_113700.jpg

Wpadł mi w łapy japoniec 32GB z wrzuconym europejskim softem. Bardzo dobry stan, mało rys, szkoda tylko że zamiast ori ładowarki do tableta jest zwykły kabel.

Opublikowano

Nice, rozumiem, że wtedy region lock jest zmieniony na obsługę gier europejskich?

Opublikowano

poszedłem w retro ohboy Anbernic 406h, fajny switchowaty form factor, przezroczysty kolorek dorwałem co widać bebechy, sprzęt krzyczy "jestem oldskulem!11" i to teraz do czerwca będzie main sprzęt do grania bo muszę się przygotować merytorycznie na SNES Extreme i nr specjalny z Silent Hillami c'nie

specjalne podziękowania dla @Perez @Roger i ekipy bo przez wasze smażone specjały musiałem to kupić. 100% waszej winy

spoiler

ale dzięki bo jaram się okropnie 🔥 🔥

IMG_20250407_220417951_HDR_AE.jpg

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
2 godziny temu, ping napisał(a):

Nice, rozumiem, że wtedy region lock jest zmieniony na obsługę gier europejskich?

Ten egzemplarz ma CFW, więc nie ma blokady, ale podejrzewam że po wyłączeniu CFW śmigałyby gry PAL. Z tym że to jakaś niepełna podmianka, bo na tablecie przy wybudzaniu konsoli komunikaty są po japońsku.

Opublikowano

Nowy (stary) sprzęt :)

Viu7PEV.jpegI4DpFwA.jpegA9FReBk.jpeg

I parę gier

QdpUYfx.jpegN9iMXRe.jpeg

dYHXs3h.jpeg

i na sonke

lntI8jt.jpeg

Opublikowano

A97-AD6-DA-8744-4699-A7-FD-7778-B6806-A1

Opublikowano

Ostatnio na disco pojawiła się dyskusja o KZ i zdałem sobie sprawę, że mam tylko dwa tytuły z serii w kolekcji, więc postanowiłem naprawić ten błąd i Liberation, trójeczka i shadow śmieć są już u mnie.

IMG_6459.jpeg

A jak KZ 3 to nie mogło zabraknąć tego skurwysyna, którego dorwałem za 50 zł kaz IMG_6460.jpeg

Opublikowano

Dzisiaj wpadły do kolekcji takie gry. Mocno zadowolony jestem z zakupów. Do premiery Switcha 2 raczej wpadać będą mi już tylko jakieś rodzynki. Choć kto wie.20250409_185454.jpg

Opublikowano

IMG_20250409_193008.jpg

W dniu 8.04.2025 o 19:00, ornit napisał(a):

A97-AD6-DA-8744-4699-A7-FD-7778-B6806-A1

Wtf skąd

Dobra już wiem skąd i nie chce za tę cenę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mantis napisał(a):

Dzisiaj wpadły do kolekcji takie gry. Mocno zadowolony jestem z zakupów. Do premiery Switcha 2 raczej wpadać będą mi już tylko jakieś rodzynki. Choć kto wie.20250409_185454.jpg

Fajnie jakby tego sf vs tekken wydali potwornie, np. w którejś z kolejnych kolekcji.

Opublikowano
2 godziny temu, Mantis napisał(a):

Za Vitę zawsze szanuję.

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał(a):

Wtf skąd

Dobra już wiem skąd i nie chce za tę cenę.

To 397 zł za dwie gry z przesyłką i wliczonym VATem z US&A 😆. Ile chciałeś za to dać 😆

Opublikowano
1 godzinę temu, ornit napisał(a):

To 397 zł za dwie gry z przesyłką i wliczonym VATem z US&A 😆. Ile chciałeś za to dać 😆

Teraz mi wyskakiwało po 350/sztuka

Opublikowano

@XM. Ja kupiłem bezpośrednio z Limited Run Games kiedy kilka tygodni temu wrzucili te gry do "The LR Vault".

PS W ogóle ciekawa opcja. Tym razem w Stanach szło DHLem. Następnie przyleciało do Holandii, a po pojawieniu się w Polsce, przesyłkę przejął Inpost a stamtąd już szybka droga do paczkomatu. Poprzednimi razy paczki z LGR dostarczał mi DHL ale wolę Inpost.

Opublikowano

Dobra. Gerki kupione, konsola zamówiona teraz najgorszy etap zagrajmera. CZEKANIE

PXL_20250410_101710164.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał(a):

konsola zamówiona

W którym sklepie finalnie wziąłeś?

Opublikowano

Media expert ale jak się uda dorwać w pb to anuluje lapka

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

TLOU 2 ARCYDZIEŁO problem pepegasm

Kolorystyka spoko, ale te znaczki...

Pokaż jak wygląda normalnie.