Opublikowano wtorek o 09:052 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy na NS marzec- kwiecień.Shovel Knight Treasure Trove - mam pudła na 3DS i PSVita, ale tam tylko jedna kampania na nośniku, tu wszystkie. Najlepsza IMO jest kampania Spectre Knighta, później Shovel. Sterowanie dwoma pozostałymi rycerzami nie przypadło mi do gustu.Mario+Rabbits, Paper Mario - trafiły się dobre promki, a Paper Mario zawsze chciałem ograć, ale cenę wersji na GC wywaliło w kosmos.Danganronpa Decadence - trójpak zawierający 1,2,3V plus spinoff Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. Wprawdzie mam 3 pierwsze części na Vicie, ale się skusiłem...Anonymous; Code - kolejna VNka od Mages, w uniwersum Science Adventure; podobno kontynuuje niektóre wątki z Occultic; Nine, które oficjalnie nie wyszło na Zachodzie (prawdopodobnie przez zbyt duży biust jednej z postaci).Saviors of Sapphire Wings / Stranger of Sword City Revisited - dwupak dungeon crawlerów od Experience Inc. Obok Undernauts: Labyrinth of Yomi i Demon Gaze EXTRA, to chyba komplet "lochopełzaczy" od tej firmy, jakie wyszły na NS. Stranger of Sword City, to jedna z moich ulubionych gier; wbiłem nawet platynę w wydaniu na PSVitę. Revisited poprawia większość bolączek poprzedniej wersji (np. Lv up ekwipunku).Shin Megami Tensei III Nocturne - remaster z pewnymi usprawnieniami (dubbing, możliwość wyboru skilli podczas fuzji, Raidou zamiast Dantego itd.) Przeszedłem na PS2, ale nie jestem pewny czy mam ochotę na powtórkę.Etrian Odyssey Origins Collection - remastery 3 pierwszych części z DSa. Zachowano 2D sprites wrogów z oryginału, co przekonało mnie do zakupu, bo nie lubiłem modeli 3D z remake'ów na 3DS.Bravely Default II - dwie poprzednie części, to były chyba moje ulubione gry na 3DSa. Uwielbiam tę serię za klimat klasycznych Finali i sprytne łamanie "czwartej ściany."Greak Memories of Azur - platformówka/metroidvania? z piękną, ręcznie rysowaną grafiką od meksykańskiego studia. Długo wisiała na liście zakupowej, aż trafiła się okazja w dobrej cenie. Edytowane wtorek o 13:272 dni przez Dajzner
Opublikowano wtorek o 13:502 dni Greak pomieszało mi się z Creaks, także ręcznie rysowaną gierką od twórców Machinarium z Czech…. Edytowane wtorek o 13:542 dni przez giger_andrus
Opublikowano wtorek o 15:102 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z cyklu: kolejne tytuły, które poleżą w folii przez dobre miesiące…Na Diablo IV trochę się napaliłem, nie ukrywam, więc się sprawdzi (kiedyś) + Mass Effect (ogrywałem swojego czasu tylko dwójkę, więc idealna okazja na poznanie całej serii.I na deser, coś okołogrowego, art book z pierwszego TLOU.
Opublikowano wtorek o 15:392 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uwielbiam kiedy ciocia przyjeżdża xd Myślałem, że będę pierwszy ale GearsUp mnie ubiegł z tą kolekcją. W mojej ocenie tym razem dali niezbyt ciekawe tytuły ale nadal fajnie to mieć wszystko na fizolach. Za obie składanki dałem 398 zł z wysyłką i VATem jakby to kogoś interesowało.
Opublikowano wtorek o 16:292 dni 49 minut temu, ornit napisał(a):Uwielbiam kiedy ciocia przyjeżdża xd Myślałem, że będę pierwszy ale GearsUp mnie ubiegł z tą kolekcją. W mojej ocenie tym razem dali niezbyt ciekawe tytuły ale nadal fajnie to mieć wszystko na fizolach. Za obie składanki dałem 398 zł z wysyłką i VATem jakby to kogoś interesowało.Nie jest źle, cały komplet 4 pudełek na allegro prawie 1200.
Opublikowano wczoraj o 07:58 1 dzień Przez niewyraźne zdjęcie przez ułamek sekundy pomyślałem, że kupiłeś The Quiet Man
Opublikowano wczoraj o 08:44 1 dzień W ogóle jeszcze co do cichego miejsca - gra oferuje opcje do włączenia która polega na nasłuchiwaniu dźwięków z otoczenia podczas rozgrywki więc trzeba być cicho podczas grania albo potwory nas zajebia. Spoko ficzer do sprawdzenia.
Opublikowano wczoraj o 15:59 1 dzień Jakieś promo na Tunica było ? Gierka do najświeższych nie należy -_-
Opublikowano wczoraj o 17:51 1 dzień W sumie chciałem najpierw sprawdzić demo, ale okazało się, że progres się nie przenosi. Więc wpadła pełna wersja
Opublikowano wczoraj o 17:53 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Duszan Konsolanu, prosto z piwnicy dziadka.Shadow Tower kiedyś miałem i sprzedałem. To takie SOULSY, w które grali rodzice/dziadkowie współczesnych zagrajmerów.Street Fighter w bardzo ciekawej wersji na PC ENGINE.Judgement w oryginale, bo jestem fanem starego RGG Studio/Nagoshiego (to co zrobili teraz z serią yakuza to masakra jakaś...).A Dinusie, bo nigdy nie grałem w trójkę.
Opublikowano wczoraj o 18:13 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucili wyżej Tunica i u mnie też coś na zielono
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 17 godzin temu, iluck85 napisał(a):Skromnie16 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):.Jakiś czas temu platyniaka (100%) wpiłem w tym mega szpilu. Kozak giera. Brakuje mi jej na półeczce. Gwarantuje ze jak tylko sie pokaże biorę edycje pudełkowca. Owocnego eksplorowania i rozwiazywania puzzli 13 godzin temu, badzejo napisał(a):Wrzucili wyżej Tunica i u mnie też coś na zielono Akurat to nie przypadek. W grze jest wiele odniesień do Zeldy i Linka. Dosłownie widać to spoglądając na głównego bohatera. Sami twórcy sie do tego przyznają na kim sie wzorowali tworząc grę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu zagram w HOTD2 jak człowiek. Mario Party to podróbka, ale mimo etykiety jest to wersja PAL. Miałem ją dorzuconą do gier i pada.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 19.04.2025 o 22:44, Ukukuki napisał(a):To olewam xdTeraz wpadł mi taki filmik na głównej, gry są na 32GB cartridżu i jakieś opcjonalne minimalne patche po 50MB się updatują jak chcemy je pobrać. Dobry imporcik