Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupiłem konsolę telewizyjną typu Sega (klonik nówka), kilka gierek i konsolowe gazetki do mojej prasowej kolekcji. A wy co? Pre-order na Neo i fapowanie do gifów z Last Guardian? Faktury nie mam, ale mogę pokazać list z podziękowaniem od Bożydara Davidkova, to chyba jakaś szycha w bułgarskim oddziale Segi.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Najgorszy starfox, najgorszy metroid, w porzadku DkC. No dobra, łap plusika
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Robię sobie grzecznie na podwórzu, az tu nagle, ktoś mi puka do furteczki.. Geba mi sie cieszy, po uszy, a i robota szybciej pójdzie . Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest jakis temat na forum, w ktorym nie wrzucales remontu jeszcze? Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez teddy
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Nie dało się normalnej foty gierki zrobić, tylko jeszcze z jakimiś kamieniami:/
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l albo już nic po prostu pustak Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Odebrałem paczkę i z miejsca wrzuciłem na forumek. A to, co wy o tym myślicie(jeden z drugim), to mnie nie interesuje. Nie szukam eKolegow, tylko ciesze sie z kolejnej gry, ktora do mnie dotarla, a ta szla z PL, wiec powinniscie sie cieszyc ze mna, ze Was w ogole wspieram. Na kwadracie wszędzie jest bałagan, wiec gdzie bym nie zrobił foty to i tak bylo by zle Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Myślałem, że rdr działa już w bc. :facepalmz: Trudno poczekam. Qb od forumowicza post wyżej
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Odebrałem paczkę i z miejsca wrzuciłem na forumek. A to, co wy o tym myślicie(jeden z drugim), to mnie nie interesuje. Nie szukam eKolegow, tylko ciesze sie z kolejnej gry, ktora do mnie dotarla, a ta szla z PL, wiec powinniscie sie cieszyc ze mna, ze Was w ogole wspieram. Na kwadracie wszędzie jest bałagan, wiec gdzie bym nie zrobił foty to i tak bylo by zle Opłacało się zamawiać do Irlandii z Empiku w ogóle?
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Odebrałem paczkę i z miejsca wrzuciłem na forumek. A to, co wy o tym myślicie(jeden z drugim), to mnie nie interesuje. Nie szukam eKolegow, tylko ciesze sie z kolejnej gry, ktora do mnie dotarla, a ta szla z PL, wiec powinniscie sie cieszyc ze mna, ze Was w ogole wspieram. Na kwadracie wszędzie jest bałagan, wiec gdzie bym nie zrobił foty to i tak bylo by zle dobrze ze zaznaczyles ze nie szukasz ekolegow, bo i tak bys nie znalazl
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Odebrałem paczkę i z miejsca wrzuciłem na forumek. A to, co wy o tym myślicie(jeden z drugim), to mnie nie interesuje. Nie szukam eKolegow, tylko ciesze sie z kolejnej gry, ktora do mnie dotarla, a ta szla z PL, wiec powinniscie sie cieszyc ze mna, ze Was w ogole wspieram. Na kwadracie wszędzie jest bałagan, wiec gdzie bym nie zrobił foty to i tak bylo by zle Opłacało się zamawiać do Irlandii z Empiku w ogóle? 200zl na irlandzkie zarobki to nie jest duzo! A ja bardzo chcialem "Nasze" wydanie. Tak! Oplacilo sie. Wrazenia niesamowite. Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Witam ponownie w królestwie niebieskim .......... .........na 10h kampania ratcheta i później u4 Jak to dobrze mieć kumpli januszy kupujących trójnoga. Typ przez 1,5 roku nie ograł ani jednej gry. Pobiegał chwile w gta i sprzęt się kurzy. Za to ja nie muszę dawać kasy tym chvjką w sony a ogram gry, które mnie interesują Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Poszedłem po kotlety na obiad i ogórki na mizerię. Dodatkowo batman wpadł.