Opublikowano 1 marca 20178 l Sutek ile zaplaciles, przeciez to wszystko razem to z pincet zlotych warte
Opublikowano 1 marca 20178 l Tylko te Halo Girsy Forca. I k,urwa zaje,biście, tyle dobra. Szanuję kolegę.
Opublikowano 1 marca 20178 l I kolejny Horizon ze steelbookiem W środku steelbook też ładnie wygląda:
Opublikowano 2 marca 20178 l Beznadziejny srodek, jak z jakiejs zeldy dla fanow zielonych rajstop Ale z zewnatrz fantastyczny, ta mechagodzilla wyglada znakomicie
Opublikowano 2 marca 20178 l Dołączam do niebieskich, w lidze "amateur", a Horizona kupię, jak się znudzi klapom za tydzień i wystawią na phlim
Opublikowano 2 marca 20178 l Kilka gierek na PS3 do nadrobienia i 10/10 RDR do przypomnienia, no i oczywiście ona, Ruda Pani od Panów Guerilla Games. Ojenysiu, starałem się z chłodną głową podejść, ale ostatnie dwa dni to jak na szpilkach siedziałem. Cudowna gra, a majestat tej limitki
Opublikowano 2 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ultima się spisała :) Nie dość, że z przesyłką wyszło 205zł to jeszcze dzień przed premierą :)
Opublikowano 2 marca 20178 l Ultima się spisała :) Nie dość, że z przesyłką wyszło 205zł to jeszcze dzień przed premierą :) Tania ta gra nie będzie za jakiś czas;) Edytowane 2 marca 20178 l przez roivas
Opublikowano 2 marca 20178 l Dlaczego byłem takim debilem i zamiast brać na Wii U to wziąłem na tego osra,nego Switcha? Dlaczego?
Opublikowano 2 marca 20178 l Zaje.bista cena. Ciekawe za ile za rok będzie chodziła wersja na wii u. Raczej sporo biorąc pod uwagę, że sklepy już teraz mają wystawione po 260-90 zł. Edytowane 2 marca 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 marca 20178 l W Polsce pewnie tak. Dobrze, że znaczek USK mi nie przeszkadza. Pierwszy przykład z brzegu - Tokyo Mirage Sessions FE u nas - ~200zł. U niemców 300km od Wrocka - 25 EUR, nówka w folii. Yebać znaczkofobie, dobrze być graczem
Opublikowano 2 marca 20178 l Nowa kolekcjonerka Zeldy na Switcha ma piękną czystą okładkę tylko z logo konsoli. Znaczki są na kartonie a samo pudełko z grą nie zawiera żadnego gównianego usk czy nawet pegi <3 Tak powinno być w każdej kolekcjonerce. Edytowane 2 marca 20178 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 2 marca 20178 l ależ ten hdr świeci z tego telewizora mam nadzieję, że smarujesz się kremem z filtrem UV zanim odpalisz to cudo