Opublikowano 4 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odrestaurowana PS2 50003 i dwa pady> Było kompleksowe czyszczonko i malowanko, w sumie z 2 dni roboty. Warto było
Opublikowano 4 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie giereczki z najlepszego wiadomo jakiego sklepu + soundtrack z Dooma na winylu, jaram sieeeeee Edytowane 4 lutego 20214 l przez number_nine
Opublikowano 5 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka łatwiej dostępnych tytułów uzupełnia kolekcję.
Opublikowano 5 lutego 20214 l 22 hours ago, łom said: Odrestaurowana PS2 50003 i dwa pady> Było kompleksowe czyszczonko i malowanko, w sumie z 2 dni roboty. Warto było Mam ten sam model i niestety kilka rys na obudowie się pojawiło. Jak sobie z tym poradziłeś?
Opublikowano 5 lutego 20214 l 8 minut temu, Czoperrr napisał: Mam ten sam model i niestety kilka rys na obudowie się pojawiło. Jak sobie z tym poradziłeś? Niestety Sony chyba poskąpiło na tym lakierze zewnętrznym i strasznie się rysuje/odpada. Od razu zaznaczę że głębsze rysy nadal można zauważyć pod światło, ale są o wiele mniej widoczne. Na początku kupiłem pastę do usuwania rys do lakieru srebrnego i ogarnąłem całą obudowę (żeby trochę wygładzić powierzchnię ale nie zedrzeć oryginalnego lakieru, testowałem też papier ścierny 2500 na padzie ale on już trochę usuwał lakier). Po wyczyszczeniu i osuszeniu, zamaskowałem znaczek PS2 (straszna katorga), naklejkę z tyłu, port usb, stopki i żeberka od drugiego poziomu od góry (tak żeby nie malować znaczka SONY i żeby nie było zacieków do których ciężko dotrzeć) i pomalowałem lakierem akrylowym srebrny metalik. Na drugi dzień znowu wyrównałem powierzchnię pastą i nałożyłem drugą warstwę lakieru (którą też wyrównałem). Na sam koniec użyłem bezbarwnego lakieru (też na znaczku PS2) i wypastowałem. Kolor wyszedł praktycznie identyczny i te znaczki DVD rom, video itd. są nadal widoczne.
Opublikowano 6 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś 7 moich ostatnich zakupów, dla odmiany każdy z osobna.Terminator Resistance już nawet splatynowane, ale się tu nie chwaliłem - było po 50zł, więc zaryzykowałem i całkiem spoko gierka, jak za te pieniądze Aragami - sporo dobrego słyszałem o tej skradance, że silny Tenchu-vibe, więc za 30zł żal było nie przekonać się samemu Code Vein, Ion Fury i Moonlighter w pakiecie od @Dave Czezky Deadlight z allegro za 40zł - od dawna chodził za mną ten tytuł: A Star Wars Squadrons aktualnie jest wyprzedawane w marketach po 50zł, więc mimo braku VR postanowiłem sprawdzić, jak się lata na padzie.
Opublikowano 6 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze zakupy. Nie mogę się doczekać aż będę miał więcej czasu na Demon's Souls.
Opublikowano 6 lutego 20214 l W dniu 5.02.2021 o 13:16, giger_andrus napisał: Kilka łatwiej dostępnych tytułów uzupełnia kolekcję. Podzielisz się zdjęciami kolekcji?
Opublikowano 6 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy. Premierowy DS 4 już ma swoje lata i bateria trzyma krócej, więc trzeba było coś na to poradzić. A do tego ten jagodowy kolor bardzo mi się podoba . No i Dragon Quest, jak już grać to w definitywną edycje
Opublikowano 6 lutego 20214 l W dniu 5.02.2021 o 13:16, giger_andrus napisał: Kilka łatwiej dostępnych tytułów uzupełnia kolekcję. Ile takie cuda? Patrząc na te zdjęcie, odzyskuję wiarę w to, że jest więcej niż 3 gry na krzyż, które są dla mnie przystępne na Vicie A tak w temacie, to mały post zbiorczy łupów z ostatnich dni
Opublikowano 7 lutego 20214 l W życiu każdego faceta nadchodzi ten moment, kiedy trzeba się zmierzyć z najgorszymi demonami.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu udało mi się wyrwać w dobrej cenie.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 2 minuty temu, Szymek napisał: Dobra tzn? Mnie mocno ciśnie na ponowne przejście tym razem na X 150 nówka No kupiona z myślą pod Series X Edytowane 10 lutego 20214 l przez Soul
Opublikowano 10 lutego 20214 l Co wersja GOTY zawiera? Tez myslalem, ze juz czas zaszczycic ta gre moja atencja. I dajcie Moderacjo wiecej „kciuków” do rozdania przycmiona wasza wyrachowana. Zeby z samego ranca borykac sie z tak marginalna kwestia. Nie do pomyslenia.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Cytat Edycja gry roku zawiera dodatkową zawartość*:- Odzwierciedlenie i nawałnica siły - nowe tryby starć z bossami- Ostatki - pozostawiaj wiadomości i nagrania, które inni gracze mogą wyświetlać i oceniać- 3 skórki do odblokowania Edytowane 10 lutego 20214 l przez Soul
Opublikowano 10 lutego 20214 l Akumulatorki są spoko, ale stacja dokująca to jednak dla mnie wyższy poziom wygody. Nawet jestem w stanie przeboleć ponad dwa razy mniejsza pojemność (1100 mAh vs 2450 mAh).