Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

to4ooAc.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

Kurde no mam już na PS4, ale co poradzę że kocham te grę i spędzę znowu 200h z Arturito? 

20210226_151400.jpg

w 4k mam nadzieję :kaz:

Opublikowano
21 godzin temu, Ukukuki napisał:

IMG_20210225_160109.thumb.jpg.e92931beb988da132a60eebe9daf2056.jpg

Ostatnie zakupy, drugi Switch w rodzinnie:lapka: Gierki na X360 od pana Blubera, polecam.

Gdzie dopadłeś ładowar do dual ssensa?

Opublikowano

IMG-20210226-174151.jpg

IMG-20210226-175500.jpg

Opublikowano

z braku czasu dopiero teraz dodaję 

yrIZJOE.jpg

BD2 z obstawą, czyli garbaty i konserwa 

Opublikowano

29 zł za taki tytuł? Można, jak najbardziej.
Jeszcze jak

IMG_20210226_185644.jpg

Opublikowano

Dziś wjechał drugi w mojej retro kolekcji telewizor Sony model KV-21FX30K - 30 zł :cebula: :facepalm: tak tanio to aż żal było nie kupić i pozwolić aby jakiś nieogar kupił to do niecnych celów niezwiązanych z konsolami. Tak więc dzisiaj mnie zastanie retro granie, z tej okazji postanowiłem wyciągnąć PS2 i pośmigać w Rage Racer na NegCon'ach z lekkim usprawnieniem grafiki dzięki mocy PS2 i opcji smoothing :czezky:

20210301-192926-2.jpg

Opublikowano

Gratki, to jakiś dobry TV? Jestem totalnie niezorientowany jeśli chodzi o CRT. W dobie dzisiejszych HDTV mamy masę parametrów wg. których porównywać można wyświetlacze, a jak było to za czasów kineskopowców? Jeden drugiemu nierówy, ale jak było poznać tego KOZACKIEGO to mnie wciąż zastanawia (ja bym szedł po marce).

Opublikowano

Uwielbiam retro rzeczy w tym temacie :obama:  @Paolo de VesirTrinitron to jedna z lepszych serii TV kineskopowych więc raczej dobry zakup. Niektóre z tych modeli miały te same kineskopy co modele BVM i PVM a więc top topów na który nie było stać kowalskiego. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano
35 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Gratki, to jakiś dobry TV? Jestem totalnie niezorientowany jeśli chodzi o CRT. W dobie dzisiejszych HDTV mamy masę parametrów wg. których porównywać można wyświetlacze, a jak było to za czasów kineskopowców? Jeden drugiemu nierówy, ale jak było poznać tego KOZACKIEGO to mnie wciąż zastanawia (ja bym szedł po marce).

TV Znakomity, działa bez zarzutu. Udany zakup.

Jeśli poszukujesz TV do retro z tamtych lat to podstawowy parametr poszukiwania CRT 100hz, jakikolwiek TV ci się trafi bierz w ciemno. Absolutnym kozakiem jest Trinitron 100 hz, w tamtych czasach nie było Samsunga i LG, były Philipsy, Panasonici i właśnie Sony więc poszukiwania nie będą trudne. Na OLX obecnie wisi dużo ogłoszeń z wystawionymi CRT każdej z tych trzech firm ale warto zawęzić je do:

• Trinitrona od Sony
  • Matchline od Philipsa (też mega kozak)
  • Quintrix od Panasonica

Opublikowano

100 hz to tak nie do końca bo pistolety nie będą działać w sensie light guny

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Dawać tego patcha do Dooma :banderas:

IMG_20210303_085555.jpg

Opublikowano

To jest wersja ogolnodostepna czy jakas edycja specjalna z kickstartera czy innego limited games?

Opublikowano
39 minut temu, Mejm napisał:

To jest wersja ogolnodostepna czy jakas edycja specjalna z kickstartera czy innego limited games?

wydanie z fangamer. z tego co pamiętam nie jest to limitka, więc jest dostępne cały czas za 40$

Opublikowano
W dniu 2.03.2021 o 19:37, Emtebe napisał:

yDS896M.jpg

Chłopie, plusy mi się skończyły, przewijam posty, a Ty wrzucasz kolejne piękne fotki. Najlepsze zdjęcia gierek na całym forumku <3

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Najbardziej spontaniczne zakupy w moim życiu, ale jest moc:banderas:

Trzeba jakoś ogarnąć te spaghetti bo trochę wkurzą. 

Całość waży jakieś 25kg więc lekkie nie jest. 

img-20210309-175537.jpg

img-20210309-185300.jpg

img-20210309-185316.jpg

img-20210309-202515.jpg

IMG_20210309_220833.jpg

Opublikowano

Sam sobie prezencik zrobiłem

20210310_202237.jpg

Opublikowano

Przenośno-rytmiczno-robociano(?)

1.thumb.jpg.7c0e0eb2d8e544525a6aaa70b0fdd3de.jpg

Ech, PSP to była jednak cudowna konsolka. Tyle różnych gier i dobrych wspomnień. Nie ładowałem od lat, aż do teraz, ale sentyment pozostał.