Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Przenośno-rytmiczno-robociano(?)

1.thumb.jpg.7c0e0eb2d8e544525a6aaa70b0fdd3de.jpg

Ech, PSP to była jednak cudowna konsolka. Tyle różnych gier i dobrych wspomnień. Nie ładowałem od lat, aż do teraz, ale sentyment pozostał.

Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
59 minut temu, Bjały napisał:

Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

idzie coś dostać normalnego za taką stówkę czy tylko rozklekotane resztki z chińską baterią?

Opublikowano

Zakup dokonany ponad pół roku temu, ale że to Limited Run Games (i Special Reserve Games) to kompletowanie zamówienia trochę trwało... 
Wreszcie dotarła paczuszka, a w niej te dwa indyki w cudownych wydaniach pudełkowych :fsg:
1380755452_ReturnooftheObraDinniMFP.thumb.JPG.f16307c51bee10c31f0548031890f1e5.JPG

Return of the Obra Dinn słyszałem wiele dobrego i od dawna czekałem na jakąś obniżkę, ale kiedy trafiłem na info o fizycznym wydaniu, wiedziałem że chcę to mieć.
My Friend Pedro z kolei posiadam w cyfrze, ale ma zajebistą okładkę i nie mogłem się powstrzymać :sweat:.
Tutaj pewnie nie zerwę nawet folii, choć kusi, bo pudełko jest ciężkie i wyraźnie wypchane jakimiś dodatkowymi bajerami.

Opublikowano
10 godzin temu, Bjały napisał:

Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu :/

Ja zaczynałem od Miku na PS3 i wtedy nawet na easy sobie nie radziłem za dobrze. Ale i tak się bawiłem świetnie i z czasem się oswoiłem z całą serią (ta, jestem nienormalny). Diva na PSP ma słaby framerate, szczególnie jedynka, i głównie to stanowi problem moim zdaniem. Poza tym jak zwał, tak zwał - czasem i normal w takich grach jest dość wymagający. Niektóre utwory przechodziłem na Extreme, a innych na Normal nie byłem w stanie (głównie tych ostatnich z listy).

Taiko na Vitę od razu mi się spodobało, więc sobie zamówiłem jeszcze Taiko DX na PSP oraz pierwsze Taiko DS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę różności

spacer.png

Opublikowano

Nareszcie <3 Dotarł mój winyl z muzyką z najlepszej gry zeszłego roku i chyba jednej z moich ulubionych ever. Raczej rzadko czekam na premierę jakiejś gry, ale na Tsushimę zacierałem łapy od pierwszego trailera. Była to pierwsza gra w moim życiu, w którą zagrałem w dzień premiery, wbiłem też w niej pierwszą platynę. To była piękna podróż, a teraz będę mógł ją częściej wspominać :) Eh, aż chyba sobie dzisiaj polatam troche po wyspie. 

Ciekawostka: ilustracje wykonał Takashi Okazaki, autor m.in mangi Afro Samurai, stworzył też design postaci dla gry Furi.

IMG-20210312-140316-01.jpg

Spoiler

IMG-20210312-140714-01.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, GearsUp napisał:

Trochę różności

spacer.png

Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW.

Opublikowano
4 godziny temu, XM. napisał:

Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW.

O Panie, jest tego trochę na necie

https://www.parkablogs.com/content/book-review-art-of-god-of-war-2018

https://www.youtube.com/watch?v=1Pe5wQ3ktrg&ab_channel=ParkaBlogs

dla mnie najważniejsze przy tych artbookach żeby przyjeżdżały bez obitych narożników :mad:

Opublikowano

Wjeżdża (i to dosłownie w temacie Co teraz męczysz na PSX'ie) trzeci w mojej kolekcji NeGcon firmy Namco. Jest to pierwsza najstarsza generacja tego pada wyprodukowana na Tajwanie w 1995 :obama: Cieszę się że mam już wszystkie. :ohboy: 

20210313-054316-2.jpg

20210313-054507.jpg

Opublikowano

Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet!

20210313_074208.jpg

Opublikowano

po wczorajszej dyskusji postanowiłem z sentymentu jednak po latach dać szansę najlepszej polskiej gazetce o grach wideo

Spoiler

Iifvpu9.png

Opublikowano

Yerba z matero i bombilla zamiast siteczka plus pismo papierowe zamiast szkla telefonu? To musi byc to slynne dorastanie.

Opublikowano
2 hours ago, easye said:

20210313_074208.jpg

ten pad za 200pln?

Opublikowano

Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. 

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

bardzo czesto na pepper.pl wyskakuja oferty lub lowcygier.pl 

Opublikowano
13 minut temu, Faka napisał:

W MM np.

Opublikowano
4 godziny temu, easye napisał:

20210313_074208.jpg

Sam mam adapter do padów od One, działa to z tymi nowymi padami? 

Opublikowano

bVNLkqZ.jpg

Opublikowano

Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł:

20210314_061126.thumb.jpg.1175bc42d517577fbafec8ecafba024e.jpg

No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera :)

Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Najlepsza Castlevania od czasów SotN

Wiem ,że sytuacja na forumku ostatnio napięta więc zaznaczam ,że się nie przywalam. Grałeś w odsłony na DSa? Jak coś te na GBA też świetne.