Opublikowano 11 marca 20214 l 2 godziny temu, Suavek napisał: Przenośno-rytmiczno-robociano(?) Ech, PSP to była jednak cudowna konsolka. Tyle różnych gier i dobrych wspomnień. Nie ładowałem od lat, aż do teraz, ale sentyment pozostał. Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw.
Opublikowano 11 marca 20214 l 59 minut temu, Bjały napisał: Ostatnio też kupiłem za stówkę PSP i ogrywam sobie Burnout Dominator, ale ja nie o tym. Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. idzie coś dostać normalnego za taką stówkę czy tylko rozklekotane resztki z chińską baterią?
Opublikowano 11 marca 20214 l Zakup dokonany ponad pół roku temu, ale że to Limited Run Games (i Special Reserve Games) to kompletowanie zamówienia trochę trwało... Wreszcie dotarła paczuszka, a w niej te dwa indyki w cudownych wydaniach pudełkowych O Return of the Obra Dinn słyszałem wiele dobrego i od dawna czekałem na jakąś obniżkę, ale kiedy trafiłem na info o fizycznym wydaniu, wiedziałem że chcę to mieć.My Friend Pedro z kolei posiadam w cyfrze, ale ma zajebistą okładkę i nie mogłem się powstrzymać . Tutaj pewnie nie zerwę nawet folii, choć kusi, bo pudełko jest ciężkie i wyraźnie wypchane jakimiś dodatkowymi bajerami.
Opublikowano 12 marca 20214 l 10 godzin temu, Bjały napisał: Też uwielbiam gry rytmiczne i wrzuciłem sobie Miku i Taiko na karte. O ile w taiko mi jakoś idzie tak nie mogłem skończyć 1 piosenki w project diva na normalu I ogólnie wersję jap są chyba trudniejsze tak btw. Ja zaczynałem od Miku na PS3 i wtedy nawet na easy sobie nie radziłem za dobrze. Ale i tak się bawiłem świetnie i z czasem się oswoiłem z całą serią (ta, jestem nienormalny). Diva na PSP ma słaby framerate, szczególnie jedynka, i głównie to stanowi problem moim zdaniem. Poza tym jak zwał, tak zwał - czasem i normal w takich grach jest dość wymagający. Niektóre utwory przechodziłem na Extreme, a innych na Normal nie byłem w stanie (głównie tych ostatnich z listy). Taiko na Vitę od razu mi się spodobało, więc sobie zamówiłem jeszcze Taiko DX na PSP oraz pierwsze Taiko DS.
Opublikowano 12 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie <3 Dotarł mój winyl z muzyką z najlepszej gry zeszłego roku i chyba jednej z moich ulubionych ever. Raczej rzadko czekam na premierę jakiejś gry, ale na Tsushimę zacierałem łapy od pierwszego trailera. Była to pierwsza gra w moim życiu, w którą zagrałem w dzień premiery, wbiłem też w niej pierwszą platynę. To była piękna podróż, a teraz będę mógł ją częściej wspominać Eh, aż chyba sobie dzisiaj polatam troche po wyspie. Ciekawostka: ilustracje wykonał Takashi Okazaki, autor m.in mangi Afro Samurai, stworzył też design postaci dla gry Furi. Spoiler
Opublikowano 12 marca 20214 l 4 godziny temu, GearsUp napisał: Trochę różności Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW.
Opublikowano 12 marca 20214 l 4 godziny temu, XM. napisał: Zarzuć jakieś zdjęcia tego artbooka GoW. O Panie, jest tego trochę na necie https://www.parkablogs.com/content/book-review-art-of-god-of-war-2018 https://www.youtube.com/watch?v=1Pe5wQ3ktrg&ab_channel=ParkaBlogs dla mnie najważniejsze przy tych artbookach żeby przyjeżdżały bez obitych narożników
Opublikowano 13 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjeżdża (i to dosłownie w temacie Co teraz męczysz na PSX'ie) trzeci w mojej kolekcji NeGcon firmy Namco. Jest to pierwsza najstarsza generacja tego pada wyprodukowana na Tajwanie w 1995 Cieszę się że mam już wszystkie.
Opublikowano 13 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet!
Opublikowano 13 marca 20214 l po wczorajszej dyskusji postanowiłem z sentymentu jednak po latach dać szansę najlepszej polskiej gazetce o grach wideo Spoiler
Opublikowano 13 marca 20214 l Yerba z matero i bombilla zamiast siteczka plus pismo papierowe zamiast szkla telefonu? To musi byc to slynne dorastanie.
Opublikowano 13 marca 20214 l 2 hours ago, easye said: Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet! ten pad za 200pln?
Opublikowano 13 marca 20214 l 5 minut temu, Faka napisał: Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. bardzo czesto na pepper.pl wyskakuja oferty lub lowcygier.pl
Opublikowano 13 marca 20214 l 13 minut temu, Faka napisał: Gdzie za tyle tego pada można kupić? Bym kupił sobie. W MM np.
Opublikowano 13 marca 20214 l 4 godziny temu, easye napisał: Tylko Xbox! Jeszce tylko uzupełnić GP pringersami i mamy komplet! Sam mam adapter do padów od One, działa to z tymi nowymi padami?
Opublikowano 14 marca 20214 l Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł: No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera
Opublikowano 15 marca 20214 l Sprawdziłem dzięki usłudze Gamepass. Tytuł jest na tyle świetny, że kupiłem w pudełku. Najlepsza Castlevania od czasów SotN
Opublikowano 15 marca 20214 l 24 minuty temu, Czoperrr napisał: Najlepsza Castlevania od czasów SotN Wiem ,że sytuacja na forumku ostatnio napięta więc zaznaczam ,że się nie przywalam. Grałeś w odsłony na DSa? Jak coś te na GBA też świetne.