Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yk8BtbS.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

20210320-155616.jpg

Opublikowano

pzjK5kt.jpg

wIJ8M4c.jpg

Bardzo ładnie grają, szczególnie za te pieniądze. No i są w miarę lekkie i mega wygodne zarówno na głowie jak i w obsłudze.

Opublikowano

Lata temu na snesie zagrywałem się w nietypową grę EVO: Search for Eden, gdzie w świecie 2D grało się w czasie poprzednich okresów geologicznych zwierzakiem, którego można było ewoluować na różne sposoby.

47360-e-v-o-search-for-eden-snes-screenshot-first-boss-biting-a-chunk.jpg.787defba7f884948da863741f44591ac.jpg

Grę nawet przeszedłem, choć z wielkim trudem ale zapadła na zawsze w mojej pamięci jako bardzo oryginalny koncept.

Z tego też powodu postanowiłem zaopatrzyć się w Maneatera bo oglądając gameplaye zauważyłem ze pomysł ewoluowania rekina jest bardzo podobny do wspomnianego powyżej EVO.

20210322_165508.thumb.jpg.2fa4a78f6ce724c5b3d44216cea0c344.jpg

Poza tym uwielbiam tropikalne wodne klimaty oraz rekiny jako zwierzęta same w sobie (stąd od lat rekin w moim avku). Dlatego postanowiłem nabyć ten ciekawy tytuł, tym bardziej że wersję pudełkową trafiłem taniej niż cyfrówkę na PSStore :cool2:

Edytowane przez SebaSan1981

Opublikowano

Brak opisu.

Ostatnia gierka do kolekcji na DSa wleciała. Contra 4 to chyba ostatnia dobra odsłona cyklu, a na pewno ta z klasyczną rozgrywką. Cztery lata polowałem żeby wyrwać to taniej i tak koniec końców musiałem kupić po rynkowej cenie. A na studiach się cieszyłem jak kupiłem nówkę za 70 zł a sprzedałem używkę za drugie tyle :reggie: Plus trochę prasy żeby wspomóc branżę i komiks od śledzia. 

A tutaj rodzinka w komplecie:

Brak opisu.

Opublikowano

Zazwyczaj tu nie postuję, ale niech wszyscy wiedzą, że kultowa DENSHA wróciła do gry.

Do dzisiaj zagrywam sie w DDG: Final na PS2, więc rozbudowana wersja arcade w wersji na PS4 to jest dla mnie must have. Automat to jest kosmos - trzy olbrzymie monitory i kontrolery jak w pociągu (ogólnie wchodzisz do 'kabiny' maszynisty), ogrywałem z wypiekami na twarzy, ale domowa konwersja też super.

image.png.a550f469fc8d39fa538790bb560ff600.png

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jaki theme tejże? Swoją drogą cudowne są te białe, grube pudełka z DSa. To samo mam przy PSP. Przy 3DSie i PSV to już nie to samo. :frog:

Mam listę 20 gierek które mnie interesują na daną platformę i tak sobie uzupełniam kolekcję powoli. Na platformy bliższe mojemu sercu jak Neo Geo MVS, Famicom/NES, Switch, GB nie mam limitu i kupuję wszystko co mnie interesuje. Na MVSa mam już ponad setkę a na famicoma to coś między 400-500 tytułów. Pozostałe platformy jadę według listy. 3DS też ma świetne pudełka, moim zdaniem jakościowo lepsze niż te z DSa. PSP też ma fajne. Te od Vity to jest porażka, wyglądają jakby miały się połamać. To samo jest z PS4/One i wyżej. Wieje trochę tandetą od tego plastiku. 

Najlepsze pudełka ma Sega Mega Drive. Sztos!

Opublikowano
W dniu 22.03.2021 o 19:30, SebaSan1981 napisał:

Dlatego postanowiłem nabyć ten ciekawy tytuł, tym bardziej że wersję pudełkową trafiłem taniej niż cyfrówkę na PSStore :cool2:

Wrzuć wrażenia, bo też zamiaruję to kupić.

Opublikowano

Ot, takie cudo sobie sprezentowalem z okazji nudy. 

4EE9778C-1364-4504-A91F-B79BCECAAB5C.jpeg

59D9115E-DDBF-4BF3-8C8A-C4A48BBA377D.jpeg

Opublikowano

Zona dala do pieca :wub:

IMG-20210325-170342.jpg

IMG-20210325-170636.jpg

IMG-20210325-170934.jpg

Ten procek wyglada jak konsola ps4 pro. Czy to jest jakas mocniejsza wersja ?

Opublikowano

Trochę dobroci z Perfect Blue

Zauważyłem, że Nintendo z każda kolejną partią nowych amiibo coraz bardziej się przykłada, są coraz lepsze jakościowo więc jak ich nie brać? :obama:

2222wwww.thumb.jpg.de1b636b1af46a1b527dab5bee8f29da.jpg

Opublikowano

No dobra zobaczymy o co chodzi z tym całym Switchem. Nintendo DS niestety miał dla mnie za mało interesujących tytułów i pomimo takich sztosów jak TWEWY, NSMB i Phantom Hourglass skończył w szufladzie. Na Switcha jest zdecydowanie więcej ciekawych gier więc dam mu szansę. Kupiłem go też z nadzieją, że trochę zarażę graniem żonę, a nie ma nic bardziej przystępnego niż Switch.0f1c281bdbdcb71b63ebab0287f1c7e3.jpg

Opublikowano

Od 2008 roku jadę cały czas na tej samej ładowarce, która w 15 minut ładuje jednego akumulatorka. Czas sprawdzić jak się sprawuje dedykowane aku do padzika.

8KgilM2.jpg

A do tego bonus :)

Teraz trzeba będzie kupić grę :)

N3TSwDf.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, GearsUp napisał:

Trochę dobroci z Perfect Blue

Zauważyłem, że Nintendo z każda kolejną partią nowych amiibo coraz bardziej się przykłada, są coraz lepsze jakościowo więc jak ich nie brać? :obama:

2222wwww.thumb.jpg.de1b636b1af46a1b527dab5bee8f29da.jpg

To opakowanko Dead Cells to mocny sexik :obama: 

Opublikowano

:xboss:

CC6D2478-3BBF-480B-8C72-B7D84B855CBB.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, Lokomotywa napisał:

:xboss:

CC6D2478-3BBF-480B-8C72-B7D84B855CBB.jpeg

A ty nie masz już xsx? 

Opublikowano
11 minut temu, Lokomotywa napisał:

mam a co? :kaz:

O ty dziadu. xd