Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 #4theplayers Ale będzie grane jutro po pracy A miałem nic nie kupować, ogrywać zaległości i dzięki temu kasę przyoszczędzić, ale z silną wolą u mnie słabiutko... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wjehu 253 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak jak forumowicz kilka stron wstecz, ja również miałem ciśnienie na retro konsole od Nintendo... iii jest ^_^ Powiększa się rodzina "N" ... i japa się cieszy thx K'^^ + dla Ciebie. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie przedświątecznie, wrzucam nie swoje zdjęcie bo jeszcze oficjalnie nie dostałem wszystkich gier(prezent na święta) ale paczka już przyszła i persone już ogrywam. Zestaw identyczny zamówiłem poza figurką bo tych nie zbieram. Zdjęcia retro konsolek super, sam mam chęć na psp albo retrona5 w dobrym stanie bo nowe są po 400 i to trochę sporo według mnie. A dostępność gier i biblioteka jest ogromna. Co prawda można je ogrywać na vicie ale jednak pudełko to pudełko Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Sądząc po tym temacie, czy HC Roomy, jest jakaś tęsknota za retro sprzętem (sam kupiłem ps2 dopiero w tym roku), więc myślę że ten cały Pixel może zaistnieć na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Kazdy kto tu wsadzi zdjecie Retron5 nie dostanie odemnie plusa, emulator a nie konsola Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tak? A kto w lutym jarał się Retronem5? Kto wrzucał tu GeForca? Mam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Lepiej powiedzcie gdzie można wyrwać psp w jakiejś spoko cenie, retron to bardziej gadżet niż pełnoprawna kosnolka ale pomysł całkiem fajny chociaż z recenzji wynika że nie do końca dobrze zrealizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tak? A kto w lutym jarał się Retronem5? Kto wrzucał tu GeForca? Mam Cię! i dlatego jestem zly! potem jak napisali ze "konsola" zgrywa karte gry do pamieci i odpala jako rom to stracilo to caly sens jej posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jednak Poczta się pośpieszyła przed świętami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) (pipi) obesrane, już lepiej ouyę kupić i odpalać swoje gierki z cyganów (ROMów). Caladriusa zazdroszczę mocno - nie zdążyłem kupić. Z Graj Azji Ci tak szybko doleciało, czy w innym źródle było równie tanio? Edytowane 18 Grudnia 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Tez Caladriusa zazdroszcze, widzialem w przecenie na PA ale mimo tak dobrej ceny i checi postanowilem sobie ze nic tam wiecej nie zamawiam i trzymam sie postanowienia. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tez chcialem brac, ale bylo chyba tylko po chińsku Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Po co Ci język angielski w shmupach, które i tak w większości nie wychodzą poza Japonią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zeby wiedziec ktorym sie strzela z karabinów Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (pipi) obesrane, już lepiej ouyę kupić i odpalać swoje gierki z cyganów (ROMów). Caladriusa zazdroszczę mocno - nie zdążyłem kupić. Z Graj Azji Ci tak szybko doleciało, czy w innym źródle było równie tanio? Talesy 17$, Maguna 14$ i można kod wykorzystać. Graj Azja zrobiła się strasznie dobra dla gier japońsko-języcznych. Przesyłka śledzona za 7$. Doszła szybciej niż przesyłka z videogameplus( i była lepiej zapakowana). Tez chcialem brac, ale bylo chyba tylko po chińsku Opcje , ustawienia, i menu w pełni po angielsku. Reszta po japońsku. Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 035 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ja zwróciłem, bo ostatnio nawet chciałem kupić, ale dałem sobie na wstrzymanie choć pewnie potem będę żałował, wypatrując reprintu. Swoją drogą w dobrej cenie jest jak za tyle gier. Paczka mi przyszła z retro: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu. no ta, bo graczem nie jest ten, kto nie zna kazdego (pipi) z xboxa, ktore wyszlo tylko u japonczykow, do tego biorac pod uwage ilosc sprzedanych tam xboxow, to gra rozeszla sie w ilosci 300 sztuk, Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ja zwróciłem, bo ostatnio nawet chciałem kupić, ale dałem sobie na wstrzymanie choć pewnie potem będę żałował, wypatrując reprintu. Swoją drogą w dobrej cenie jest jak za tyle gier. Paczka mi przyszła z retro: Jakis taki na odwal sie ten film...i to jeszcze z osobami postronnymi:/ Ale segunia fajniutka, prawie jak nowka. P.S. Kolega ma buty z serii Ferrari czy Driveclub? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu. no ta, bo graczem nie jest ten, kto nie zna kazdego (pipi) z xboxa, ktore wyszlo tylko u japonczykow, do tego biorac pod uwage ilosc sprzedanych tam xboxow, to gra rozeszla sie w ilosci 300 sztuk, Tyle że to jest pakiet zaje.bistych shmupów dla prawdziwych graczy, a nie jakaś nowelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ale za rzucanie grami o podłogę to karny kutas baronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Co to za gry, jakas pilka i (pipi) z happy meal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ale Streets of Rage i Segunię to proszę szanować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wulgaryzmy? wyzywanie graczy? rzucanie grami? pseudobogacz? fałszywy mesjasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ping sie skończył na throw'em all 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mnie zaskoczyło że ma żywego kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi