Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0aGjk0o.jpg

#4theplayers :fsg:

Ale będzie grane jutro po pracy :banderas:

A miałem nic nie kupować, ogrywać zaległości i dzięki temu kasę przyoszczędzić, ale z silną wolą u mnie słabiutko...

• Plusik 9
Opublikowano (edytowane)

U mnie przedświątecznie, wrzucam nie swoje zdjęcie bo jeszcze oficjalnie nie dostałem wszystkich gier(prezent na święta) ale paczka już przyszła i persone już ogrywam.  Zestaw identyczny zamówiłem poza figurką bo tych nie zbieram.

10860230_1506613046271234_1116720613_n.j

Zdjęcia retro konsolek super, sam mam chęć na psp albo retrona5 w dobrym stanie bo nowe są po 400 i to trochę sporo według mnie. A dostępność gier i biblioteka jest ogromna. Co prawda można je ogrywać na vicie ale jednak pudełko to pudełko

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Sądząc po tym temacie, czy HC Roomy, jest jakaś tęsknota za retro sprzętem (sam kupiłem ps2 dopiero w tym roku), więc myślę że ten cały Pixel może zaistnieć na dłużej.

Opublikowano

Lepiej powiedzcie gdzie można wyrwać psp w jakiejś spoko cenie, retron to bardziej gadżet niż pełnoprawna kosnolka ale pomysł całkiem fajny chociaż z recenzji wynika że nie do końca dobrze zrealizowany.

Opublikowano

Tak? A kto w lutym jarał się Retronem5? Kto wrzucał tu GeForca?

Mam Cię! :sorcerer:

i dlatego jestem zly! potem jak napisali ze "konsola" zgrywa karte gry do pamieci i odpala jako rom to stracilo to caly sens jej posiadania :(

Opublikowano (edytowane)

(pipi) obesrane, już lepiej ouyę kupić i odpalać swoje gierki z cyganów (ROMów).

Caladriusa zazdroszczę mocno - nie zdążyłem kupić. Z Graj Azji Ci tak szybko doleciało, czy w innym źródle było równie tanio?

Edytowane przez ping
Opublikowano (edytowane)

Tez Caladriusa zazdroszcze, widzialem w przecenie na PA ale mimo tak dobrej ceny i checi postanowilem sobie ze nic tam wiecej nie zamawiam i trzymam sie postanowienia.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

(pipi) obesrane, już lepiej ouyę kupić i odpalać swoje gierki z cyganów (ROMów).

Caladriusa zazdroszczę mocno - nie zdążyłem kupić. Z Graj Azji Ci tak szybko doleciało, czy w innym źródle było równie tanio?

Talesy 17$, Maguna 14$ i można kod wykorzystać.

Graj Azja zrobiła się strasznie dobra dla gier japońsko-języcznych. Przesyłka śledzona za 7$. Doszła szybciej niż przesyłka z videogameplus( i była lepiej zapakowana).

Tez chcialem brac, ale bylo chyba tylko po chińsku

Opcje , ustawienia, i menu w pełni po angielsku. Reszta po japońsku. 

Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu.

Opublikowano

Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu.

no ta, bo graczem nie jest ten, kto nie zna kazdego (pipi) z xboxa, ktore wyszlo tylko u japonczykow, do tego biorac pod uwage ilosc sprzedanych tam xboxow, to gra rozeszla sie w ilosci 300 sztuk,

Opublikowano

Ja zwróciłem, bo ostatnio nawet chciałem kupić, ale dałem sobie na wstrzymanie choć pewnie potem będę żałował, wypatrując reprintu. Swoją drogą w dobrej cenie jest jak za tyle gier.

Paczka mi przyszła z retro:

Jakis taki na odwal sie ten film...i to jeszcze z osobami postronnymi:/ Ale segunia fajniutka, prawie jak nowka.

P.S. Kolega ma buty z serii Ferrari czy Driveclub?

Opublikowano

no ta, bo graczem nie jest ten, kto nie zna kazdego (pipi) z xboxa, ktore wyszlo tylko u japonczykow, do tego biorac pod uwage ilosc sprzedanych tam xboxow, to gra rozeszla sie w ilosci 300 sztuk,

Tyle że to jest pakiet zaje.bistych shmupów dla prawdziwych graczy, a nie jakaś nowelka.