Opublikowano 19 kwietnia 20214 l W dniu 11.04.2021 o 11:57, Ukukuki napisał: Moja pierwsza oryginalna gra na pc. Kupiona na wroclawskiej gieldzie i tez ma naklejke z win 95. Kisnie gdzies w piwnicy. Ile zaplaciles?
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l @Mejm 150 zł za nówkę w folii. Folia oczywiście zdjęta, byłem ciekaw jak to wydanie wygląda w środku. Wciągnąłem się w te bigboxy, właśnie jedzie do mnie jeszcze Tarzan (niestety wydanie duńskie) i Heroes 3 (anglik). Jak coś na ebay są teraz nówki heroes 3 ale niestety na mac i po włosku.
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l To prawie tyle samo co moj stary 25 lat temu wiec mozna powiedziec ze tanio xD. 150 na bank kosztowal go Red Alert w 97. Mogles spytac bo z tego co pamietam to w srodku ragea byl taki kartonowy wklad na plyte i instrukcja. Nic specjalnego w sumie. Boxy chyba tak trzymaja ceny ogolnie poza paroma klasykami. Na allegro bywa ok, ale czasto jakies kosmosy. Heroes 3 w folii to by 5 stow wolali.
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l Heroes 3 na PC w foli anglik to biały kruk więc pewnie tysiak i więcej. Ja za używkę, komplet w dobrym stanie dałem 400. Angliki są strasznie drogie, tak samo polskie wydania których jest mniej niż anglików. Najtańsze są wydania z innych krajów, sporo bigboxów jest z krajów zachodnich jednak wszystko w ich rodzimym języku. Ceny bigboxów znanych gierek to jest kosmos, mogłem zacząć zbierać wcześniej, 8 lat temu kupiłem Diablo 2 w bigboxie komplet na licytacji za 50 zł w super stanie
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l Mam kilka jeszcze z czasow mlodosci. Najbardziej jestem dumny chyba z System Shocka 2. No ale nie podejrzewalbym diablo 2 za 50zl te 8 lat temu, strzelalbym ze wiecej. Gratuluje zajawki dla mnie to juz sporo 400za bb uzywke. Ale domyslam sie ze h3 jedna z gier zycka. Jak zaluje ze sprzedalem roller coaster tycoon i alpha centauri po 5zl sztuka jak zaczynalem z allegro gdzies ok 2005
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l Wtedy to ceny były śmieszne, sztosy na SNESa czy SMD były mega tanie a dobre gierki na MVSa po 30 dolców xd. No ale i tak wtedy nie miałem kasy na kolekcjonowanie tylko siedziałem na mame32. Ja mam kilka ale chciałbym dokupić tak z 30-40 jeszcze. Za Heroes 3 mi nie szkoda, zwłaszcza ,że mam gierki na liście które chodzą po 1000-1200 a tyle już nie dam xd
Opublikowano 22 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupki. Wpadło 5 gierek na przełomie miesiąca. W sumie z każdej jestem zadowolony ale jeszcze w żadną nie zagrałem Edytowane 22 kwietnia 20213 l przez mitra
Opublikowano 22 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czasem jeszcze pudełko się kupi. Spoiler Jak nie ma czegoś w game pass
Opublikowano 22 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie dotarła. W domu u rodziców mam jeszcze polskiego bigboxa ale kioskowego niestety. PSXE dla skali.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Nikt sie jeszcze nie pokusil na blasphemous w pudelku? Edytowane 23 kwietnia 20213 l przez okens
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l @okens To znaczy? Bo jestem pewien, że kilku się pokusilo, a na pewno Amer wrzucał (Switch). Sam też posiadam (PS4), ale nie wiem, czy wrzucałem tutaj, bo zwykle mi się nie chce.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Ostatni zakup, Jestem całkiem miło zaskoczony jakością dźwięku, chociaż basa jest chyba aż za mocny. Będę musiał się pobawić w ustawieniach
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Czekam na jakieś dłuższe sprawozdanie z użytkowania. 449zł to fantastyczna cena za słuchawki bezprzewodowe, dość też uniwersalne (PC) i nieźle grające.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l W dniu 7.04.2021 o 21:43, mozi napisał: Wjechała używka mint z forumka. Trzeba sprawdzić małe Zeldy. W dniu 8.04.2021 o 12:55, Paolo de Vesir napisał: W sumie dla limitki to bardzo dobrze. Fantastyczna konsola, sam poluję. Zwłaszcza, że jak zobaczyłem ile dobra ominęlo mnie na niej i DSie. Szok ja tak konsola poleciała do góry, ja swoją mam dalej zapakowaną w szafce, kupiłem w zeszłym roku we wrześniu za 490 zł w sklepie dla idiotów z grami, a były 2 sztuki na półce.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Godzinę temu, ASX napisał: Ostatni zakup, Jestem całkiem miło zaskoczony jakością dźwięku, chociaż basa jest chyba aż za mocny. Będę musiał się pobawić w ustawieniach Ja jestem z nich mega zadowolony
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 29 minut temu, Czoperrr napisał: 39zł, żal nie wziąć. Seria Uncharted skompletowana Najlepsza część \o/
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 4 minutes ago, Pupcio said: Najlepsza część \o/ Nie oczekuję zbyt wiele, ale czytałem, że jest w porządku i bardziej stawia na eksploracje niż strzelanie więc in plus.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l To prawda że strzelanka jest mniej (oczywiście dalej jest tego dużo xD) niby to samo co u4 ale grało się jakoś przyjemniej
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 9 godzin temu, okens napisał: Nikt sie jeszcze nie pokusil na blasphemous w pudelku? Czekam na wychodzące w czerwcu, ogólnoeuropejskie wydanie z wszystkimi DLC na nośniku; aktualnie dostępne, hiszpańskie; nie ma ostatniego (z bohaterką Bloodstained).
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Pamiętacie pudełka na PC? Nawet płyta do przymusowego użycia w środku
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 14 minut temu, Frantik napisał: Pamiętacie pudełka na PC? Pamiętam, ostatnią grą którą na PC w pudełku kupiłem był pierwszy Titanfall na trzech płytach, półtorej godziny instalacji i gra po półtora miesiąca zdechła na tej platformie XD
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Z współczesnych gier to GTA5, nie wiem ile tych płyt było, 5 albo 6.