Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne że nikt nie zwrócił uwagę w moim poprzednim zdjęciu na Sakura Flamingo Archives. Wychodzi że prawdziwi gracze na wymarciu.

Zwróciłem uwagę na śliczną okładkę. :)

Opublikowano

Paczka doszła, kupione tutaj na forum od bardzo milego uzytkownika. Aleeee beeeedzieee granie (Mario Kart 64 i Super Mario 64 czekaja juz)

sd4ebU6.jpg

Także wpadłem do sklepu i kupiłem pierwsze Amiibo, Forza extra kopia, a Infamous 2 kiedys do ogrania

ZV0eEHI.jpg

• Plusik 9
Opublikowano

X9Fxz0h.jpg

Najbardziej nieplanowany wydatek tego roku :reggie:

Ciagld bije sie z myslami co z nia zrobic :/

1900 i już wpłacam pieniążki i po nią jadę.

Opublikowano

to sie nie kupuje do grania tylko do schowania w szafie, mi nawet byloby szkoda jej odpalac w obawie o jakas awarie, oddasz na gwarancje i co? wroci porysowana albo nie daj boze uznaja ze trzeba wymieniac i wymienia ci na zwykla bo wszystkie kolekcjonerskie poszly w swiat

Opublikowano

Ale to już jest dł kupienia na tej stronie Saturna?

Z tego co zrozumialem to o 24:00 startuje sprzedaz via www i kto pierwszy ten lepszy (chyba). Jest gdzies info na ich stronie fb. Cena to dokladnie 2199zl. a dostepnych jest 15 szt.

Opublikowano (edytowane)

+ za Tekken 3, ile czasu sie przy tym spędziło

swoją drogą było jedno wydanie czy więcej?

chodzi mi o różne edycje Tekken 3

Copper - jaki numer?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Tekken 3 miał kilka wydań:

- Premierowe japońskie

- Japońskie PlayStation the Best (odpowiednik naszej platyny)

- Premierowe USA

- Greatest Hits USA

- Premierowe EU

- Platyna EU

Po allegro często wala się krążek sprzedawany przez cebularzy jako LIMITED EDITION. To Demo dołączane do PlayStation Magazynu. Nie wiem kto wpadł na pomysł wrzucenia Limited Edition na okładkę ale cóż...