Opublikowano 8 czerwca 20213 l Pytam, bo też się zastanawiam, ale te zestawy to są do dupy, więc czekam.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, LukeSpidey napisał: Z czym w zestawie? Żaden zestaw. Sama konsola za 2399zł, dzięki znajomemu
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Marka Xbox w Polsce jakoś wraca, da się znaleźć na olx gry z drugiej ręki co w dobie czystego xone nie było takie proste Wysłane z mojego M2102K1G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 czerwca 20213 l A mi sie bardzo podoba. Wyroznia sie z tla - taki cyberpunkowy. Z reszta siegnales chyba po digitala to nie bedziesz mial tego zmartwienia
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Zauwazyliscie, ze na opakowaniu nie ma juz napisu " Tylko na PlayStacji" ? Chyba, ze jest na bialym pasku 18 godzin temu, MEVEK napisał: Jest
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rzadko już kupuję gierki Day1, ale tak dopracowane pozycje trzeba wspierać. 3 bomby bez bólu poszły do Sony
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 19 godzin temu, Square napisał: No nie wiem jak oni mogli zatwierdzić ten biały pasek na okładkach. Początkowo miałem podobną opinię ale teraz uważam, że białe grzbiety wyglądają bardzo dobrze w kolekcji. Pewnie dzięki fajnemu kontrastowi. Poniżej białe i niebieskie do bezpośredniego porównania. Poza tym nie wiem czy to było zamierzone ale podchody Sony do białego koloru były już w poprzedniej generacji.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 13 minut temu, giger_andrus napisał: Początkowo miałem podobną opinię ale teraz uważam, że białe grzbiety wyglądają bardzo dobrze w kolekcji. Biały grzbiet może być, mi chodzi o front.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No juz myslalem, że nie dotrze dzisiaj do paczkomatu, ale jest
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 5 minut temu, Square napisał: Biały grzbiet może być, mi chodzi o front. No ale jeżeli masz biały grzbiet to masz i biały pasek, jak masz niebieski grzbiet to i niebieski pasek na PS4, jak miałem czarny grzbiet to i czarny pasek na PS2. Nic się tu nie zmieniło poza kolorem, który zyskał w moich oczach.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JEDZIEMY! Mr Zurkon is looking to kill you!
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 50 minut temu, Snake_Plissken napisał: Mr Zurkon is looking to kill you! Spoiler Niestety zamiast Mr Zurkona jest bezjajeczny Pan Grzybek
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaraz odpalam nowo generacyjną grę !!!
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Bezdratovy ovladac. Pierwszy na wymianie, ale drugi też musi być. Wszak to najlepszy pad wszech czasów:
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Tak, na tym dołączonym do konsoli, prawa gałka uciekała. Dzisiaj odesłałem na wymiankę.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas zacząć nadrabiać zaległości na plejce: Edytowane 16 czerwca 20213 l przez Ins
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 2 godziny temu, Ins napisał: Cza zacząć nadrabiać zaległości na plejce: Mam nadzieję, że MM w 60ks + RT?