Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No to jeszcze kilka mordoklepek na szarego staruszka wrzucę. Samurai Shodown 3 ma potworne loadingi.

Mase kasy stracilem grajac w Samurai Shodown na automacie, chyba jedynka to byla. No i KoF, moja ulubiona mordoklepa 2D.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Watch out! It's a monster! :shotgun: Chińczyk mówił prawdę, przesyłka z Hong Kongu dotarła przed świętami. Ale będzie grane! :banderas:

yi1ef.jpg

Nie mogłem oczywiście zapomnieć o 6-genach :) Ciekawi mnie zwłaszcza MotorStorm, chyba Bluber chwalił tego Arctic Edga.

j8i0jq.jpg

Tak wygląda Resident po odpakowaniu, jakby kogoś ciekawiło

w0ounp.jpg

Opublikowano

Ide na piechote do azji po Residenta. Pierwszy remaster na ktorego nie bluznie.

Opublikowano

@aux

w0ounp.jpg

Czarne pudełka od ps3 wyglądają genialnie z mrocznymi gierkami w rodzaju REmake, czy Dishonored. Znacznie lepiej niż te z 360tki, czy psone. mimo wszystko wolałbym pudełkową wersję w 1080/60. zwłaszcza w zestawie z remasterem RE0.

no ale moźe kiedyś, gdzieś...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie stalo sie. Uleglem dobrym ludziom i ich radom w CW. w koncu mam w domu next gena, bedzie do ogrywania multiplatform w topowym 1080/60, najlepszych exow jak Transistor, No Man's Sky, Street Fighter 5 i innych z najlepszym padem ever <3 (tylko (pipi) myslalem ze bedzie troche cichszy i lzejszy ale zasilacz w srodku obudowy goty).

2le5mh0.jpg

wiem, wiem, nie zapomniałem o najważniejszym, spokojnie - już rozłożony:

30as21t.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

I to mi się podoba. Przemyślany zakup.

Opublikowano

GTX760 może Ci stanąć na drodze by grać w 1080/60 :) Fajny zestaw, co masz w środku?

Opublikowano

Panowie stalo sie. Uleglem dobrym ludziom i ich radom w CW. w koncu mam w domu next gena, bedzie do ogrywania multiplatform w topowym 1080/60, najlepszych exow jak Transistor, No Man's Sky, Street Fighter 5 i innych z najlepszym padem ever <3 (tylko (pipi) myslalem ze bedzie troche cichszy i lzejszy ale zasilacz w srodku obudowy goty).

2le5mh0.jpg

wiem, wiem, nie zapomniałem o najważniejszym, spokojnie - już rozłożony:

30as21t.jpg

Jakie tam masz bebechy?

Opublikowano

i5 4690, 8gb ram i karta jak na zdjęciu - blacharskiego szału nie ma ale osiągi w pełni zadowalające jak na moje potrzeby

Opublikowano

A ja myślałem, że do królestwa niebieskiego dołączysz. Tak czy inaczej plusik, bo gry są najwazniejsze, jutro chyba sam sobie zrobię pc master race z torchlightem 2, hearthstone (o ile się nie wkurzę randomowością tej gry)

Opublikowano

A powiedz teraz ile kasy taka skrzyneczka? Pewnie koło 2,5k?

Opublikowano

2550 mniej wiecej - dobralem lepsza plytke glowna i zasilacz (dzieki Maciomaniak)

Opublikowano

Taki komp za 2,5k wystarcza dziś do odpalania najnowsYch tytułów w zadowalajacym wyglądzie? Na ile lat powinien wystarczyć?

Pytam, bo zupełnie się nie orientuje w PC teraz. Ostatni raz składałem kompa chyba 8 lat temu.

Opublikowano

Sama skrzynka w cenie 3000zł wystarczy by odpalić wszystko w 1080/60. Ale jak ktoś nie ma to do tego dochodzi monitor i inne peryferia i kwota rośnie do co najmniej 3,5k.

Opublikowano

Taki komp za 2,5k wystarcza dziś do odpalania najnowsYch tytułów w zadowalajacym wyglądzie? Na ile lat powinien wystarczyć?

Pytam, bo zupełnie się nie orientuje w PC teraz. Ostatni raz składałem kompa chyba 8 lat temu.

Wystarczy w zupełności ;) DX12 jest wstecznie kompatybilny, więc ruszy na kartach z obsługą DX11/11.2, a komp spokojnie da radę i za trzy lata (chociaż wtedy polecałbym wymianę grafiki na coś mocniejszego - procek jest wystarczający).

Opublikowano

za chwalenie sie na konsolowym forum zakupem pc powinien byc permanentny ban, niestety musze sie ratowac minusem

aux - gratki za motorstormy - pacific rift i arctic edge to najlepsze czesci

Opublikowano

Gratuluje kermit swiadomego wyboru, dobrze wiedziec ze sa jeszcze ludzie z glowa na karku.

Opublikowano

"i5 4690, 8gb ram i karta jak na zdjęciu"  - to pewnie wystarczy na rok na 1080p/60

ale po pół roku z PS4 nie wyobrażam już sobie gry na myszce i klawiaturze i 24", wystarczy mi że mam to w pracy przez 8h

oczywiście można podpiąć tv i pada, ale nie chciało by mi sie pierdzielić z ustawianiem wszystkiego i ciaganiem kabli, bo pudła przy tv napewno nie postawie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale nawet mając kilka konsol nie jesteś w stanie zagrać w wiele fajnych tytułów. Nie masz dostępu do strategii, wielu symulacji, wyścigów itd. itp.