Opublikowano 18 grudnia 201410 l No to jeszcze kilka mordoklepek na szarego staruszka wrzucę. Samurai Shodown 3 ma potworne loadingi. Mase kasy stracilem grajac w Samurai Shodown na automacie, chyba jedynka to byla. No i KoF, moja ulubiona mordoklepa 2D.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Watch out! It's a monster! Chińczyk mówił prawdę, przesyłka z Hong Kongu dotarła przed świętami. Ale będzie grane! Nie mogłem oczywiście zapomnieć o 6-genach Ciekawi mnie zwłaszcza MotorStorm, chyba Bluber chwalił tego Arctic Edga. Tak wygląda Resident po odpakowaniu, jakby kogoś ciekawiło
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ide na piechote do azji po Residenta. Pierwszy remaster na ktorego nie bluznie.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ten Arctic Edge ma zayebiste pudełko Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Bjały
Opublikowano 18 grudnia 201410 l @aux Czarne pudełka od ps3 wyglądają genialnie z mrocznymi gierkami w rodzaju REmake, czy Dishonored. Znacznie lepiej niż te z 360tki, czy psone. mimo wszystko wolałbym pudełkową wersję w 1080/60. zwłaszcza w zestawie z remasterem RE0. no ale moźe kiedyś, gdzieś...
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panowie stalo sie. Uleglem dobrym ludziom i ich radom w CW. w koncu mam w domu next gena, bedzie do ogrywania multiplatform w topowym 1080/60, najlepszych exow jak Transistor, No Man's Sky, Street Fighter 5 i innych z najlepszym padem ever <3 (tylko (pipi) myslalem ze bedzie troche cichszy i lzejszy ale zasilacz w srodku obudowy goty). wiem, wiem, nie zapomniałem o najważniejszym, spokojnie - już rozłożony: Edytowane 19 grudnia 201410 l przez kermit
Opublikowano 19 grudnia 201410 l GTX760 może Ci stanąć na drodze by grać w 1080/60 Fajny zestaw, co masz w środku?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Panowie stalo sie. Uleglem dobrym ludziom i ich radom w CW. w koncu mam w domu next gena, bedzie do ogrywania multiplatform w topowym 1080/60, najlepszych exow jak Transistor, No Man's Sky, Street Fighter 5 i innych z najlepszym padem ever <3 (tylko (pipi) myslalem ze bedzie troche cichszy i lzejszy ale zasilacz w srodku obudowy goty). wiem, wiem, nie zapomniałem o najważniejszym, spokojnie - już rozłożony: Jakie tam masz bebechy?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l i5 4690, 8gb ram i karta jak na zdjęciu - blacharskiego szału nie ma ale osiągi w pełni zadowalające jak na moje potrzeby
Opublikowano 19 grudnia 201410 l A ja myślałem, że do królestwa niebieskiego dołączysz. Tak czy inaczej plusik, bo gry są najwazniejsze, jutro chyba sam sobie zrobię pc master race z torchlightem 2, hearthstone (o ile się nie wkurzę randomowością tej gry)
Opublikowano 19 grudnia 201410 l 2550 mniej wiecej - dobralem lepsza plytke glowna i zasilacz (dzieki Maciomaniak)
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Taki komp za 2,5k wystarcza dziś do odpalania najnowsYch tytułów w zadowalajacym wyglądzie? Na ile lat powinien wystarczyć? Pytam, bo zupełnie się nie orientuje w PC teraz. Ostatni raz składałem kompa chyba 8 lat temu.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Sama skrzynka w cenie 3000zł wystarczy by odpalić wszystko w 1080/60. Ale jak ktoś nie ma to do tego dochodzi monitor i inne peryferia i kwota rośnie do co najmniej 3,5k.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Taki komp za 2,5k wystarcza dziś do odpalania najnowsYch tytułów w zadowalajacym wyglądzie? Na ile lat powinien wystarczyć? Pytam, bo zupełnie się nie orientuje w PC teraz. Ostatni raz składałem kompa chyba 8 lat temu. Wystarczy w zupełności DX12 jest wstecznie kompatybilny, więc ruszy na kartach z obsługą DX11/11.2, a komp spokojnie da radę i za trzy lata (chociaż wtedy polecałbym wymianę grafiki na coś mocniejszego - procek jest wystarczający).
Opublikowano 19 grudnia 201410 l za chwalenie sie na konsolowym forum zakupem pc powinien byc permanentny ban, niestety musze sie ratowac minusem aux - gratki za motorstormy - pacific rift i arctic edge to najlepsze czesci
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Gratuluje kermit swiadomego wyboru, dobrze wiedziec ze sa jeszcze ludzie z glowa na karku.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l "i5 4690, 8gb ram i karta jak na zdjęciu" - to pewnie wystarczy na rok na 1080p/60 ale po pół roku z PS4 nie wyobrażam już sobie gry na myszce i klawiaturze i 24", wystarczy mi że mam to w pracy przez 8h oczywiście można podpiąć tv i pada, ale nie chciało by mi sie pierdzielić z ustawianiem wszystkiego i ciaganiem kabli, bo pudła przy tv napewno nie postawie Edytowane 19 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ale nawet mając kilka konsol nie jesteś w stanie zagrać w wiele fajnych tytułów. Nie masz dostępu do strategii, wielu symulacji, wyścigów itd. itp.