Yap 2 788 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Pierwsze pudlo z rysa poszlo do upchniecia wiec teraz juz prawilnie sliczne wydanie wraz z grami. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Coś nowego i coś do uzupełnienia kolekcji 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 8 godzin temu, Yap napisał: Pierwsze pudlo z rysa poszlo do upchniecia Mam nadzieję, że wysyłałeś brata z tym porysowanym pudełkiem na bazar, żeby komuś opchnął i odkupił swoje winy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 531 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: Coś nowego i coś do uzupełnienia kolekcji Aż dziwne, że nigdy nie wypuścili tego Uncharted na duże konsole. Jedyna część w którą nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: Coś nowego i coś do uzupełnienia kolekcji Ratchet z bundla Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 21 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 (edytowane) Raspberry Pi 4 i Nespi4 kartridż to obudowa na hdd, zamontowany 1TB, jakies 26000 gier od pierwszej generacji do piątej (konsole, handheldy, arcadówki) Edytowane 21 lipca 2021 przez Labtec 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. okens 540 Opublikowano 21 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Leca jeszcze Luigis Mansion 3 i Mario Maker 2 ale najbardziej i tak ciesze sie z Zeldy i Hotline Miami 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 5 godzin temu, MYSZa7 napisał: Coś nowego i coś do uzupełnienia kolekcji Dużo masz Vitowych dobroci ? Pochwalisz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 5 godzin temu, MYSZa7 napisał: Coś nowego i coś do uzupełnienia kolekcji Forza jakaś promocja? Bo patrzę na allegro, a tam wciąż koło 200zł lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 13 minut temu, giger_andrus napisał: Dużo masz Vitowych dobroci ? Pochwalisz się ? To mój drugi tytuł na Vitę w pudełku Większość cyfra. 2 minuty temu, Wredny napisał: Forza jakaś promocja? Bo patrzę na allegro, a tam wciąż koło 200zł lata. Wszystko na olxie, Uncharted za stówkę, Forza też i Ratchet za 160. 3 i pół bomby, a tyle szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 To ja jeszcze poczekam - jak będą usuwać z MS Store, to pudełka będą za 30zł z marketów wywalać Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Teraz, Wredny napisał: To ja jeszcze poczekam - jak będą usuwać z MS Store, to pudełka będą za 30zł z marketów wywalać Tylko jeśli jesteś purystą(jak ja ) i zwracasz uwagę na grzbiety w pudełkach to w tych nówkach w folii będziesz miał inny niż ten który masz przy tytułach na Xboxa One. Obecnie Forza Horizon 4 w folii jest w pudełku od Series X, czyli sam napis Xbox na pudełku i monochromatyczne logo Xboxa na grzbiecie. Ale to chyba tylko ja jestem taki pojebany na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 32 minuty temu, MYSZa7 napisał: Ale to chyba tylko ja jestem taki pojebany na tym punkcie Tu się mylisz - ja też mam takiego pudełkowego pierdolca Ale coś mi tu nie gra - przecież gra wyszła na XONE i takie też wersje zalegają w marketowych magazynach, tudzież sprzedawcom na allegro. Przecież jak oni sie w to zaopatrywali to jeszcze XSX nie było w planach (wiadomo, że był, ale taki skrót myślowy). Ja po prostu kombinuję, jak przy FH3, gdzie usuwanie jej z dystrybucji cyfrowej spowodowało ogólny wysyp i wyprzedaż pudełek za śmieszną kasę - myślę, że jakiś rok po premierze FH5 to samo może spotkać FH4. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 37 minut temu, Wredny napisał: Tu się mylisz - ja też mam takiego pudełkowego pierdolca Ale coś mi tu nie gra - przecież gra wyszła na XONE i takie też wersje zalegają w marketowych magazynach, tudzież sprzedawcom na allegro. Przecież jak oni sie w to zaopatrywali to jeszcze XSX nie było w planach (wiadomo, że był, ale taki skrót myślowy). Ja po prostu kombinuję, jak przy FH3, gdzie usuwanie jej z dystrybucji cyfrowej spowodowało ogólny wysyp i wyprzedaż pudełek za śmieszną kasę - myślę, że jakiś rok po premierze FH5 to samo może spotkać FH4. Obecne nówki w foliach dostarczane są po premierze Series X i spotkasz je właśnie w pudełkach na te konsolę, są nawet wersje, gdzie na okładce znajdziesz ten paskudny znaczek, zanim z niego zrezygnowali: Swoją drogą okładka FH 3 też się różni od tej premierowej, a tej po premierze Xboxa One X. Dodano np. adnotację o 4K i HDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 W oczekiwaniu na Switchunia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MGStarter 247 Opublikowano 21 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Udało się wyrwać Uncharted za 10zł premierowo z UK z taką fajną retro broszurką 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czezare 1 450 Opublikowano 22 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Serprajs maderfakers! 16 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Play online for free [nostalgia] Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 no bardzo nostalgia za padającą usługą, niewydolnymi serwerami, brakiem czatów i całą resztą sony experience Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Tak naprawdę to nic oprócz tego ostatniego nie jest prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Grałem na PS3 i też nie miałem żadnych problemów z serwerami, no ale wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 no nie wiem, grałem w kilka multików na ps3 (killzone 2, uncharted 2, cod 4, resistance 2) i w porównananiu z tym co w tamtym czasie oferował xbox live to serio było czuć różnicę - chociaż może mam wspomnienia zaburzone przez to że Halo 3/GoW były 100 razy lepszymi multiplayerami niż te exy sony killzone 2 często chodził jak chciał, cod 4 lepiej chodził na x360, a od pewnego momentu granie na ps3 w ogóle stało się niemożliwe bo serwery były zhackowane, resistance 2 też kojarzę z lagowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 No to chyba bardzo dobrze że działało to lepiej na xboxie skoro brali za to pieniądze xD sony jak to sony wiadomo że patałachy dopiero zaczynały w multi gdzie xbox miał już z tym spore doświadczenie z poprzedniej generacji. Nie było kolorowo ale nie było też tak tragicznie jak niektórzy wypisują ( nie licząc legendarnej awarii xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 powiem tak - jak się z mercedesa przesiadało w malucha to pomimo że dojechało się na miejsce, niesmak pozostawał Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 55 minut temu, Czezare napisał: Serprajs maderfakers! Czaruś niczym Brendan Gleeson w Królestwie NIebieskim - niby król (Sony) trędowaty, ale pierścień ucałuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi