Opublikowano 11 sierpnia 20213 l 17 minut temu, XM. napisał: Pokaż przykładowe stronki. Wrócę do domu i coś wrzucę.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l W dniu 10.08.2021 o 18:11, creatinfreak napisał: W końcu przetestuje napęd w xsx no i 7 była naprawdę fajna to i tu się będę dobrze bawił Tylko się nie przeraź, że załączyła się drukarka
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie bezpośredni zakup, ale wpada do kolekcji
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Tylko się nie przeraź, że załączyła się drukarka Bałem się tego wiedząc jak chodzi w ps5, ale o dziwo kultura pracy jest poziom wyższy. Nie to co skrzeczący pad i klik guzików jak na klawiaturze mechanicznej. @XM.
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tradycyjnie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra. Jak już kiedyś wspomniałem pierwszy Nioszek to jedna z moich ulubionych gier minionej generacji. Przy kontynuacji również bawiłem się świetnie. Jako, że sezon ogórkowy w pełni, to od kilku dni bawię się przy odświeżonych wersjach tej znakomitej serii. Chodzą słuchy, że to najsłabsze Projekt Karsy, ale też najbardziej zbliżone do .... N4S: Szift, które uwielbiałem na PS3. Szkoda, że gra nie dostała łatki pod bieżącą generację. Miałem przyjemność grać w tę odsłonę w okolicy premiery (Game Pass) i choć nie podobała mi się aż tak bardzo, jak pierwsza odsłona odrestaurowanej trylogii, to wciąż uważam, że to (bardzo) dobra, godnie prezentująca się (szczególnie teraz) gra. Być może poczekam z nią do urodzin, by rzucić w Sylwka kultowe "będę grał w grę".
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak dobrze wykonana figurka za 200 ziko? Nie mogłem przejść obojętnie
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jestem ciekawy czy Hades wskoczy do top 3 indyków, na ten moment: 1. Spelunky 1&2 2. Guacamelee! 3. Hotline Miami
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l 38 minut temu, okens napisał: Szkoda, ze spelunky nie wydano fizycznie Pierwszą część można kupić w pudełku lub edycji kolekcjonerskiej. Na allegro nie dawno widziałem pudełko z grą.
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perfekcyjny niebieski - Ty chory ultra sellerze Pierwszy zakup u Pana Czezkiego i na pewno nie ostatni. Aż wstyd, że dopiero teraz. Druga dawka czipsów dokrwiennych przyjęta. Paracetamol we krwi. Dziecko uśpione. Żona wkurwiona. MOŻNA SCHODZIĆ DO PIEKŁA.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie mogę sobie ograć w 60 FPS.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l 14 minut temu, ProstyHeker napisał: Nareszcie mogę sobie ograć w 60 FPS. powodzenia w ostatniej misji
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l 26 minut temu, Ludwes napisał: powodzenia w ostatniej misji Podobno szczoteczka elektryczna pomaga w przejściu. Mam soniczną, może też da radę
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Z tego, co szukałem w necie, wystarczą dwa pady, ale nie sprawdzałem.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l O kuźwa, @Josh, jakie klasyki Co prawda tej akurat Onimushy nie lubiłem, ale Alone in the Dark to ja kocham wręcz U mnie też staroć, o którego istnieniu sobie niedawno przypomniałem - zamówione na ebayu Tokyo Jungle - tym samym znów zakup na PS3, a miałem już tego nie robić