Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyjechała paczuszka od Pana @Dave Czezky

Shenmue z gratisem :) Dziękuję serdecznie.

bHdQ9CY.jpg

Coraz wincyj szenmu w domciu:

V4V43Nd.jpg

Następne w kolejce (jak finanse pozwolą) wersje z innych regionów :)

Opublikowano
6 minut temu, creatinfreak napisał:

Czacie dostać grę w takim wielkim kartonie?

IMG_20210824_154631.jpg

W sumie kiedyś dostałem budsy w jeszcze większym :dog:

Pierwszego battlefrona od EA dostałem w pudle które kurier musiał z kopa włożyć do największej skrytki paczkomatu tak Komputronik pakował XD

Opublikowano
3 godziny temu, creatinfreak napisał:

Czacie dostać grę w takim wielkim kartonie?

IMG_20210824_154631.jpg

W sumie kiedyś dostałem budsy w jeszcze większym :dog:

Pamiętam jak sklep gram.pl(?) pakował gierki w jebitnych pudłach, a sama gra była w na spodzie pudełka, pod jeszcze jedną warstwą kartonu.

Opublikowano

Tak robili bo tylko takie opakowania przez pewien czas mieli ale czemu nie mogli je zwyczajnie ukrócić może dlatego że wpłynęłoby to na długość procesu pakowania albo im się zwyczajnie nie chciało pierdzielić:dunno:

Opublikowano

Zakup sprzętowy do nie grania w gry:yakubu: Mam nadzieje ze się sprawdza do YT:)

F5CF2BF4-A080-4DDE-B6AA-80441E245A88.jpeg

Opublikowano
W dniu 24.08.2021 o 20:56, Dr.Czekolada napisał:

Tak robili bo tylko takie opakowania przez pewien czas mieli ale czemu nie mogli je zwyczajnie ukrócić może dlatego że wpłynęłoby to na długość procesu pakowania albo im się zwyczajnie nie chciało pierdzielić:dunno:

Kwestie logistyczne. To wszystko pakuje maszyna, a nie człowiek siedzący w sklepie. Te molochy jak gram, komputronik maja maszyny. Pudełko z gra czy 6 pudełek jest ustawione na jeden karton. Ukryte dno, to zabezpieczenie żeby nie latało po tym wielkim pudełku. Teraz jest InPost i ma 3 wymiary skrytek. Wcześniej tak się sporo pakowało, bo logistycznie jest to lepsze rozwiązanie- obliczenie przestrzeni, a to wpływało na załadunek i samo pakowanie szło automatycznie. Łatwiej ułożyć na aucie, palecie 20 takich samych paczek niż 20 różnych(różnych wielkościowe, kształtem) 

Opublikowano

spacer.png

no siema :asax:nowy władca do ogrywania złota z gamepassa :fsg:

Opublikowano

bIBk5FB.jpg

Takie tam zakupy od czerwca. Kupka gier do ogrania rośnie coraz bardziej.

Opublikowano

QWuKMY6.jpg

eTobaWs.jpg

Mortal do kolekcji. :diablo:

Opublikowano
W dniu 26.08.2021 o 19:56, Colin napisał:

no siema :asax:nowy władca do ogrywania złota z gamepassa :fsg:

Dopiero teraz kupiłeś?

Opublikowano
19 minut temu, Square napisał:

Dopiero teraz kupiłeś?

zawsze się opieram hajpowi i kupuję jak dojrzeję :rolleyes: FH5 nadochodzi, gry dostają upgrady, w końcu nadszedł ten moment.

Opublikowano

NiAPnKP.jpg

Na PS4 nie ograłem, więc trzeba nadrobić. Udało się kupić w miarę "normalnej" cenie na szczęście (249zł).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zaszedlem do MM po baterie do bramy i upolowalem dwa tytuly ktore od dluzszego czasu mialem na liscie: Deus Ex 19.99zl, a ME Catalyst za 36.99 gdzie przy kasie okazalo sie, ze cena jest nizsza o połowę. Lubię takie spontany.

20210901_170028.thumb.jpg.1c734fc741d2dac9e7985d233dff92c8.jpg

Opublikowano

20210902_114011.thumb.jpg.2de4d8c95b9e4a4b2e9993b7de8094ae.jpg

Hejdes! Jedziemy z kolejną gierką osadzoną (luzacko) w mojej ulubionej greckiej mitologii ^^

Opublikowano

20210903_124814.thumb.jpg.4d68f93a9a3d5719351b0a444b83da84.jpg
20210903_125000.thumb.jpg.29df1802884a86cf8bbdf547754cf89f.jpg
20210903_125045.thumb.jpg.58b4f77a767eba53ce5cda902c074f1e.jpg

Opublikowano

Z8T5rMd.jpg

TLoU2 (Edycja Specjalna) kupiłem na premierę ale sprzedałem zaraz po skończeniu gry. Teraz trafiła się okazja i obie limitki kupiłem za 220zł. 

60 klateczek i usunięcia ziarna w TloU2 robi niesamowicie. 

Natomiast co do Ori to mam dylemat bo mam ochotę zerwać folię i wszystko zmacać i pooglądać, ale z drugiej strony i tak trafi to na półeczkę więc może zostawię sobie fabrycznie zapakowaną sztukę ;)

EDIT:

Doszło coś jeszcze :)

H0rdX2z.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ostatni sprzętowy zakup od użytkownika @orion50. Wziąłem chyba ze względu na gamepassa, ta usługa powinna zaspokoić moje potrzeby.

Mam akurat w domu PS5 kolegi i mówcie co chcecie, ale XSX jest przepiękny w porównaniu z małżem.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano

Ja swojego XSX sprzedałem ,i chyba wolę Plejkę , może jak w końcu będą robić gry to może się wróci ponownie.

Opublikowano

Zguba się znalazła2508feb1451e72d5b7b79804a59f73fa.jpg1e8f2d574cab1121073654415b490297.jpg5aed451ba13b172c8aa08f4874430685.jpg

Opublikowano

Yebać remaster:xboxssie:
2035254105_AlanWake.jpg.b5657991771436bfb6e903c0f8493984.jpg

Nie no oczywiście też kupię kiedyś, ale jak znalazłem oryginał w tak zajebistym stanie na allegro to nie mogłem sobie odpuścić i musiałem uzupełnić moją kolekcję wstecznie kompatybilnych sztosów z X360, która zawiera samiutkie perełki (i GoW Judgment:sweat:).