Opublikowano 17 listopada 20213 l Za te naklejki to Cex powinien zostać postawiony co najmniej przed TSUE
Opublikowano 17 listopada 20213 l 15 minut temu, Bzduras napisał: Za te naklejki to Cex powinien zostać postawiony co najmniej przed TSUE Alkohol izopropylowy, wacik kosmetyczny, kilka sekund i nie ma śladu. Mega tani jest, najlepiej kupić sobie z litr i trzymać, często przydatny do czyszczenia/odtłuszczania rzeczy wszelakich.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podsumowanie zakupów z ostatniego ~roku:
Opublikowano 18 listopada 20213 l Wiecie, że pod ultrafipletem na pudełku od tego pada pojawia się kontur pada do pierwszego Xboksa?
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ciekawe ile jeszcze easter eggów ten pad skrywa. Szkoda, że ta zielona poświata przy krzyżaku się nie rozświetla
Opublikowano 18 listopada 20213 l 4 godziny temu, krupek napisał: Bardzo fajny ten pad. Szkoda, że mam już dwa
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś na Nintendo z Pefect Blue i gierki we wstecznej do kolekcji
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szybkie są skurczebyki, już przysłali
Opublikowano 18 listopada 20213 l Podoba mi się trend fizycznych wydań 2-3 miesiące po premierze cyfrowej wersji. Fizyczna wersja na półce ma więcej sensu z łatką day one plus pewnie późniejsze łatki.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tetrisa mam cyfrowo na każdej platformie, więc pudełeczko leci na półeczkę Cudna gierka.
Opublikowano 19 listopada 20213 l Ukukuki Też jestem podobnego zdania ,że wersje fizyczne gier na konsolach powinny być wydawane 2-3 miesiące po cyfrowych. Po prostu będzie to rynek dla entuzjastów posiadania gier na własność i kolekcjonerów podobnie jak płyty Audio czy filmy BR , które znalazły swoje miejsce. No i cieszy mnie fakt ,że pomimo Game Pass wciąż są kupowane pudełka na Xbox. Te pudełka z Xbox One i nowego Xbox SX są po prostu śliczne podobnie jak te od Switcha. Edytowane 19 listopada 20213 l przez Prekor
Opublikowano 19 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja najbardziej wyczekiwana gra roku, i potencjalny goty, w końcu w moich rękach. Musiałem mieć to fizycznie. Zamówiony w Perfect Blue, którzy wysłali przed premierą, aby w day one był już u mnie. Perfect!
Opublikowano 19 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pudełko przyjemnie waży. W środku 7 potężnych płyt DVD