Opublikowano 5 grudnia 20213 l 11 godzin temu, YETI napisał: Sekta oledowa mnie dopadła, teraz jeszcze upolować konsole. koniecznie konsole z Dolby Vision i VRR
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PSXa dostałem jako gratis do zakupu kilku książeczek dla córy na wyprzedaży u nas na wsi jakoś pół roku temu. Próbowałem odpalić z przejsciówek czincz i scart na hdmi ale nie działało. Dopiero dziś dorwałem LCD z wejściem scart i działa pięknie. Model 9002, bez odbarwień na plastiku. Jedynie pada w bardzo dobrym stanie muszę dorwać i memorke. Co do gier, to kupię kilka tytułów, z którymi wiąże największy sentyment z dziecięcych lat i sprzęt razem z telewizorem poleci na przechowanie na strych. Będę wracał pewnie raz w roku żeby łezka się w oku zakręciła i żeby powspominać jak to było ponad 20 lat temu.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatni zakup w tym roku uzupełniłem moją ulubioną grę z SNES-a w bardzo ładny komplet
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 37 minut temu, PIOTREKN64 napisał: Ostatni zakup w tym roku uzupełniłem moją ulubioną grę z SNES-a w bardzo ładny komplet Wersje NTSC, bo są łatwiej dostępne?
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wersje NTSC, bo są łatwiej dostępne? Nie patrzyłem pod tym kątem. Zależało mi na jak najlepszym stanie. Jak widzę opisy januszów na alledrogo lub olx stan idealny a dostaje grę w takim stanie ze tylko się rozpłakać to wole kupić za granicą mam tez trylogie DKC na SNES-a jap, jak będę miał chwile to wrzucę
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Z pierwszej linijki gierki już miałem, uzupełniłem tymi z drugiej. Dqb2 co prawda w gamepassie prawie, że skończyłem ale chcę mieć w boxie do trumny
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A tu mam wersję jap razem z chrono. Wszystko stan idealny
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Z Japonii jak kiedyś kupiłem PocketStation w stanie acceptable to jak dla mnie była w bardzo dobry/prawie idealnym (wystarczyło wyczyścić). Także polecam zakupy za granicą niestety obecnie dużo mniej opłacalne (cło)
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 41 minut temu, czapa napisał: Z Japonii jak kiedyś kupiłem PocketStation w stanie acceptable to jak dla mnie była w bardzo dobry/prawie idealnym (wystarczyło wyczyścić). Także polecam zakupy za granicą niestety obecnie dużo mniej opłacalne (cło) Dochodzi cło ale jak w opisie jest że stan dobry czy bardzo dobry to taki dostaniesz. Jeszcze mi się nie trafiło żeby towar nie był zgodny z opisem. Stan rekompensuje cło.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Do tego ewentualne reklamacje idą bez problemu. Panzer Dragoon 2 na Saturna mi nie działał, bez problemu dosłano mi drugą sztukę.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, PIOTREKN64 napisał: jak w opisie jest że stan dobry czy bardzo dobry to taki dostaniesz. Jeszcze mi się nie trafiło żeby towar nie był zgodny z opisem. I to jest właśnie ten plus w porównaniu do naszego rynku i allegro/olx. Pudełka/okładki dosłownie obdarte z plastiku, rozmazany od wilgoci nadruk, brud, jakby ktoś się tym podtarł, a opis "Stan wizualny oceniam na 4/5, normalne ślady użytkowania"
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Uwielbiam ten opis "normalne ślady użytkowania". Taki mały offtop. Chciałem kupić VirtualBoy-a, zagaduje do gościa a on mówi, że chce 4,5 k , wchodzę na ebay-a a tam w stanie idealnym VB, zdjęcia zrobione nawet gdzie jest przytarte pudełko itp, itd., kup teraz i za 2 tyg jest u mnie z wszystkimi kosztami (transport, cło) niecałe 1,5 k. Już powoli wyleczyłem się z wszelkich "mirków handlarzy" i "januszów beznesu".
Opublikowano 8 grudnia 20213 l 2 godziny temu, Lord Protector napisał: Nie wiem, czy będzie z tego najlepsza gra roku, ale najpiękniejszą okładkę roku ma już chyba zaklepaną
Opublikowano 8 grudnia 20213 l nie wierzę, że to nie trollink z tymi wszystkimi znaczkami XBOX SERIES X SMART DELIVERY SERIES X XBOX ONE
Opublikowano 8 grudnia 20213 l No w tym disco elysium od myszy jeszcze jakoś to wygląda Ale na tym halo to o jenysiu
Opublikowano 8 grudnia 20213 l 5 godzin temu, Figaro napisał: nie wierzę, że to nie trollink z tymi wszystkimi znaczkami XBOX SERIES X SMART DELIVERY SERIES X XBOX ONE No wiesz, normalnie okładka to tylko okładka, chcąc nie chcąc jest to też produkt dla normalnych ludzi niebędących stulejarzami, a chcącymi tylko nabyć grę na konsolę Xbox.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wjechała Kena w okienko grudniowe Edytowane 10 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podepne sie pod post wyzej.