Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 16 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 grudnia 2021 Kolekcja Metal Sluga, Control, Sekiro to zakupy typowo na półkę. Mam je ograne a sama kolekcja MS to bardzo kiepski port z opóźnieniami jakby się grało z chmury xD Reszta do ogrania, wstyd się przyznać, nie ograłem żadnej części Bioshocka czy Walking Dead. 14 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 ani jednego gta dziś? 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Ci co mieli kupić to brali cyfrę, reszta zrezygnowała po sprawdzeniu darmowych wersji. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 19 hours ago, maciucha said: ani jednego gta dziś? Nie dość że niedojebanie po zainstalowaniu to jeszcze taka bieda w pudełku. Będą dodawać w biedronce do pasztetu szczecińskiego to się weźmie, a póki co to hasztag #nikogo. Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 O nie nie nie, ja jeszcze po prostu nie dostałem w łapy swojego egzemplarza. Zamówiłem sztukę u znajomego w sklepie, ale wczoraj jeszcze nie było. W poniedziałek albo wtorek mam nadzieję dostać w łapy trylogię. I tak, wiem że to straszny kasztan się okazał, ale słowo się rzekło i kupię. I tak i tak bym kupił... A propos zakupów to dziś uległem pokusie i wstąpiłem na chwilę do CeXu Trzeci Wolfenstein do kompletu na Xbox One. Akurat tak patrzyłem na gry PS4, widzę tę część i myślę sobie "jakby była na One to bym chętnie wziął". Odwracam się na regał z grami na XO i co widzę? Akurat ktoś niedawno musiał go tam przynieść, bo ostatnio nie było Swoją drogą, ktoś albo mało grał, albo przeszedł raz i sprzedał, bo całość w mega dobrym stanie, pudełko praktycznie jak świeżo odfoliowane, a z boku na otwarciu była jeszcze ta oryginalna plomba, jedynie przecięta w celu otwarcia pudełka. Komuś nie chciało się nawet jej do końca zerwać 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 192 Opublikowano 18 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia 2021 Najlepsze prezenty to te, które dostajesz od samego siebie Wszystko od wydawnictwa Titan Books 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 340 Opublikowano 19 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia 2021 Wczoraj skończyłem Kenę to dziś korzystając z uroków handlowej niedzieli kupiłem coś na co czekałem, aż tylko wyjdzie w pudełku. Najpierw Kena, teraz Disco. Cudowny koniec roku 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A_Bogush 391 Opublikowano 20 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 grudnia 2021 Ostatni zakup to TLoU 2 za 49 zł. Zacząłem dwójkę, ale naszła mnie ochota, żeby przypomnieć co się działo w jedynce, więc chyba szybko dokupię pudełko. TLoU 2 niestety na razie mnie zawiodło tym co się wydarzyło fabularnie na początku. Przywiązanie do detali jest na najwyższym poziomie, grafika robi mega wrażenie, na razie podoba mi się prowadzenie fabuły i scenki przerywnikowe, natomiast... Spoiler Śmierć pewnej postaci wydaje się taka niepotrzebna i z dupy, nie zrobiła na mnie wrażenia. Reszta zakupów jest z całego roku. Iron Mana - granie na VR w gierki płytowe nie jest jakoś bardzo wygodne, ale zawsze to kolejne pudełeczko to kolekcji. Warto kupić nawet dla samego polatania w grze (ale nie każdy organizm wytrzyma, pomimo tego, że dobrze znoszę VR to tu musiałem robić przerwę po ok. 30 minutach), faktycznie można się poczuć jak superbohater, do tego przyjemnie się strzela. Na nową generację (XSX) wyszło, że kupiłem tylko gry z X360. Do premierowego wydania Cyberpunka 2077 dorzuciłem steelbooka. Za CP na szczęście wyszło 150 zł w bundlu, więc aż tak bardzo nie żałuję, że nie sprzedałem i teraz nie kupiłem w promocjach. Gra będzie czekała grzecznie w folii do obiecanej aktualizacji na next geny. Assassins Creed - lubię klimat pierwszego Asasyna, setting, do tego motyw współczesny jest dla mnie sztosikiem. Gameplayowo powtarzalność daje się we znaki. Niestety gra bez polskiej wersji językowej, pomimo polskiego wydania - chyba sporo gier we wstecznej ma taki problem. Call of Duty - jak na te czasy są słabe, ze względu na korytarzowość i małe lokacje. Niby starają się opowiadać o dużych rzeczach natomiast w lokacjach, które się odwiedza praktycznie nic nie ma i są bardzo kameralne. Model strzelania dobry jak w każdym Call of Duty. Jak byłem na Westerplatte to naszła mnie ochota żeby postrzelać do Niemców, więc padło na WaW, w przyszłości na pewno muszę sprawdzić WWII. GTA bardzo miodne przy 60 klatkach Brothers in Arms i Fable 2, muszą poczekać na lepsze czasy, zagrałem tylko kilka minut. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 grudnia 2021 Astro Bot wyrwany został na promocji w MM. Raz, że najwyższy czas to ograć a dwa, że JAPAN Studio pozostanie w sercu i na półce. Carrion uciekł mi kiedyś w ładnym wydaniu SRG ale wtedy nikt jeszcze nie mógł wiedzieć, że niejaki Czezky poratuje mnie klasycznym EU wydaniem wysłanym w dwupaku z Huntdown :> Do muzycznej kolekcji wpadają Street Fighter Alpha: Warriors' Dreams oraz Yakuza 0. Ależ te arty robią robotę. 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 841 Opublikowano 20 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 grudnia 2021 Czyli to mnie przyszło zacząć (i pewnie zakończyć) tę niechlubną serię pochwałek zakupowych z GTA Trilogy \ Tak, wychodzę trochę na hipokrytę, bo po premierze cyfrówki sam zjechałem trylogię od góry do dołu za to co zobaczyłem na filmach i screenach, ale kupiłem ją już teraz z trzech powodów: 1. Wiem, to dziwne dla was, ale NIGDY nie kupiłem żadnej gry na premierę i postawiłem sobie za punkt honoru w końcu tego dokonać. Padło na GTA, bo Diablo II wyszło tylko w cyfrze 2. Złożyłem zamówienie u znajomego w sklepie jeszcze na dłuuugo przed premierą cyfrówki i nie chciałem wyjść na cioola, a grę i tak i tak bym w końcu kupił, bo... 3. Bo to kuźwa nadal moje kochane GTA! Fakt, okrutnie zgwałcone przez GSG, ale mimo wszystko to choć namiastka klasyków na nowszej konsoli. No i mimo tego wszystkiego, nadal zamierzam się dobrze bawić w te święta z tą trylogią 4 7 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 20inchDT 3 361 Opublikowano 21 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 grudnia 2021 Zakupy pod wpływem impulusu. Mutant i aladyn dorwane w empiku. Mutanta skończyłem jak był w nadusłudze 2 lata temu, ale tutaj jest tez dlc to się skusiłem. Aladyna i króla lwa pamiętam z pc jak byłem gówniakiem. Kupione, żeby sobie przypomnieć jak to kiedyś było. Mad max wzięty, bo brakowało mi dychy do darmowej dostawy. Deus ex gra życia. Myślałem, że nigdy nie dorwę tej edycji na 360, bo nie ma wersji cyfrowej. Teraz będzie dumnie stać obok tej z ps3. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 192 Opublikowano 21 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 grudnia 2021 Ja wziąłem razem z Guardiansami, którzy też nie są dostępni nigdzie cyfrowo (poza jakimiś kluczykami) 12 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Ten Deus na klocku ma jakiś boost? Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Jedynie Mankind Divided ma boosta do 60 klatek. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mozi 1 978 Opublikowano 22 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 grudnia 2021 Jednak wjechał upgrade. Miałem czekać na nowsza generacje ale może nie dożyje? Tak czy inaczej bydlak już wisi na ścianie a 65b6 poszedl do sypialni. 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 22 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 grudnia 2021 Wleciały pierdółki, ale fajne! Statyw na pada wykonany przez kolegę @grykom - polecam każdemu, bardzo ładny i niedrogi. Do tego uchwyt 8bitdo kupiony u kolegi @Dave Czezky, coby komfortowo grać z xCloud. 11 Cytuj
WisnieR 2 720 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Do grania w zimowe wieczory pod kołderką. 5 1 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 Ostatnia gra w tym roku, ale za to jaka! The Survivalists - survival z pixelartem i grafiką ze Stardew Valley. Połączenie idealne! 4 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 3 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Ostatnia gra w tym roku, ale za to jaka! The Survivalists - survival z pixelartem i grafiką ze Stardew Valley. Połączenie idealne! Jak będziesz chętny na trofki online to 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 Była grana na playstaszynie, teraz prawilnie na Xmaszynie: @20inchDTwłaściwie to przez Ciebie 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 794 Opublikowano 23 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 grudnia 2021 Se kurwa nie bede zalowal 26 5 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 Taki totalnie spontaniczny zakup w CeXie. Groszowa sprawa, a Wormsy zawsze na propsie Swoją drogą, tak mnie GTA VC pochłonęło, że nawet nie chciało mi się tej gierki od razu po zakupie wrzucać do konsoli i sprawdzać czy działa, więc poczekałem z tym do teraz 6 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 24 grudnia 2021 Opublikowano 24 grudnia 2021 Pomogłem Mikołajowi. 7 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 24 grudnia 2021 Opublikowano 24 grudnia 2021 Jakby ktoś mówił mi, że Trylogia GTA to niedopracowany gniot, dzisiejszy zakup przebija stawkę Ta gra to dopiero "wyzwanie". Już na dzień dobry po instalacji przywitała mnie plaskaczem w ryj w postaci crasha przy pierwszej próbie odpalenia Myślałem, że ni hu sobie nie pogram, ale okazało się po prostu, że ta gra odpala gorzej niż kaszlak na mrozie i po kilku próbach w końcu zaczęła działać 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi