Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mikołaj dostarczył:

Screenshot_20211224-182108_Gallery.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, triboy napisał:

Mikołaj dostarczył:

Ktoś tu chyba był niegrzeczny.

Opublikowano

Mikołajożona dała radę :banderas:Jezu jakie to malutkie w ręku. 

IMG_20211224_120846.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, creatinfreak napisał:

Pomogłem Mikołajowi.

IMG_20211224_094103.jpg

Z tym Play & Charge Kit to trochę rózgę sobie sprawiłeś zamiast prezentu, bo to wadliwe gówno i zaraz będziesz przepraszał "bateryjki" i ładowarkę do nich :reggie:

Opublikowano

"Jak zjebać komuś święta - Poradnik by Wredny"

Opublikowano

Zjebane będą, jak otworzy i nie będzie mógł zwrócić do sklepu, więc ostrzegam zawczasu :hi:

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Z tym Play & Charge Kit to trochę rózgę sobie sprawiłeś zamiast prezentu, bo to wadliwe gówno i zaraz będziesz przepraszał "bateryjki" i ładowarkę do nich :reggie:

Absolutnie się nie zgadzam, a mam porównanie. 

Padzik działa i działa i działa...

Opublikowano
2 godziny temu, Boomcio napisał:

Absolutnie się nie zgadzam, a mam porównanie. 

Padzik działa i działa i działa...

No ja też mam porównanie, tyle że w drugą stronę - inaczej bym przecież nie pisał takich stwierdzeń :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Wredny napisał:

No ja też mam porównanie, tyle że w drugą stronę - inaczej bym przecież nie pisał takich stwierdzeń :reggie:

Szczegóły mordunieczkoczunio pls...

Jak dobrze uzasadnisz, to może take two  coś porobimy ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał:

Zjebane będą, jak otworzy i nie będzie mógł zwrócić do sklepu, więc ostrzegam zawczasu :hi:

Też się nie zgadzam. Kupiłem na premierę z XSX. Pięknie działa. Dłużej niż baterie duali. 

Opublikowano

Z pewnoscią play and charge o pojemnosci 1400mah trzyma dłużej niz dwa AA 2450mah.

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

Z pewnoscią play and charge o pojemnosci 1400mah trzyma dłużej niz dwa AA 2450mah.

A kto tak napisał? Znowu jakieś majaki  mrocznego pasażera?

Wredny napisał, że jest wadliwe, a my że nie + dodałem że działa dłużej niż baterie padów Sony. 

Opublikowano

IMG_20211118_131527.thumb.jpg.6b41c91112cd6b0ee162996eee59c9c5.jpgIMG_20211118_103116.thumb.jpg.5f9f851dd2f2673b00bd008ddafed3aa.jpgIMG_20211118_103553.thumb.jpg.71693f7a30028a6a8d52711b79591c1d.jpg

Pan Switch zamieszkał razem z Panem Xboxem

Opublikowano

Bałem się, że naciąłem się na jakiś scam na allegro i przyjdzie mi worek ziemniaków, ale na szczęście moje obawy były niesłuszne. :usmiech:

20211225_111718.thumb.jpg.b926fd410d41b141c2050907d8fb4d6d.jpg

Opublikowano

Planszówki growo się liczą do tematu czy nie? Długo czekałem na Pandemic Legacy, teraz tylko przekonać moją połówkę. Zakupy z całego kwartału. 

IMG_20211225_105907.thumb.jpg.6f431699f1cc56a76ac753b7068470b3.jpg

Growo też było. 

IMG_20211116_171612.thumb.jpg.fdbbf371d13a049984d6d87bba650eea.jpg

Opublikowano

Prezent świąteczny udany, czas odkurzyć PS5.

85403674_IMG_3324copy.thumb.jpg.0e05f184a69a4a93223fbbef5a4fa853.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

A kto tak napisał? Znowu jakieś majaki  mrocznego pasażera?

Wredny napisał, że jest wadliwe, a my że nie + dodałem że działa dłużej niż baterie padów Sony. 

No ale tego nikt nie neguje i między innymi dlatego wydawało mi się to tak atrakcyjnym rozwiązaniem - bo w założeniu podobne do wbudowanej baterii z Dualshocka (jak się rozładuje to można grać na kablu itp). Ale po paru miesiącach się zyebauo, przestało się ładować, na kablu też pad nie działał, poczytałem i okazało się, że problem jest dość powszechny, masa ludzi odsyła do MS (plus taki, że wymieniają od ręki) i ogólnie odradzają. Wtedy wpadłem tu z zapytaniem, co najlepiej używać, @20inchDT polecił ładowarkę Everactive plus 4 akumulatorki IKEA LADDA i w życiu nie wybrałbym teraz innego rozwiązania.

Opublikowano

W tym roku slabiutko. Tylko jeden prezent byl pod choinka..

IMG-20211224-183246-2.jpg

Ale za to jaki :good2:

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Ale po paru miesiącach się zyebauo, przestało się ładować, na kablu też pad nie działał, poczytałem i okazało się, że problem jest dość powszechny,

Ale ktoś, kto sugeruje się tylko opiniami z tego foruma poza Twoją opinią innej negatywnej nie przeczytał tu. A jedna jaskółka...