Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Łeeee nie moja bajka monitor i taboret. No ale zakup zacny i napewno daje radochę, a przecież o to w tym wszystkim chodzi!  

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kwestia fotela i biurka. Wygodny fotel > kanapa. Oczywiście dużo zależy od kanapy, ale granie na fotelu nie wyklucza komfortu.

Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak:

obraz.png.ee08e06cef123805f72b37e458ef75cc.png

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Ja tam nie narzekam, wygodnie mi się gra zarówno przed biurkiem jak i na kanapie przed konsolą.

Tak jak pisze Krzysiek, to kwestia wygodnego biurka czy kanapy/fotela w przypadku konsoli

Opublikowano
6 minut temu, krzysiek923 napisał:

Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak:

To wtedy na easy i nie trzeba się pochylać :yao:

Tak serio to nawet nie chodzi o wygodę, ale nie mógłbym wrócić do grania „z nosem” w ekranie. Za dużo w tej pozycji siedzę w robocie, źle się kojarzy XD 

No, ale kto co lubi. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W gierki sieciowe i ogólnie projektowane pod myszkę tylko monitor. Natomiast cała reszta ogrywana na TV i padzie. Tak wiem, można mieć bezprzewodową myszkę i klawiaturę ale w takie gierki zwyczajnie źle się gra na TV. 

Co do tematu, uzupełniłem kilka brakujących numerów magazynu plus jedna gierka. Ostatnia w tym roku, do tego poleciał negatyw ponieważ na aukcji było zdjęcie wydania premierowego. Trochę smutek bo miało to być ostatnie fizyczne wydanie kupione w tym roku. Specjalnie przepłaciłem 20 zł :pawel:

E85027A3-B7E6-4C67-BC0B-80612DF0D782.thumb.jpeg.72165c15c81184591f90292820a0d012.jpeg
6A9FF393-368A-4D09-9F5D-7E8C206403BA.thumb.jpeg.09c897db3c6b98f1f0f911a06c9ee19f.jpeg

Opublikowano

JdmeZqV.jpg

Opublikowano

Dotarł do mnie wcześniejszy prezent urodzinowy od kobity :ohboy:

20211229_213022.thumb.jpg.c6552a9675b2db64a11777b095c94b49.jpg

Dwa brakujące kąski do mojego grajdołka :banderas: Sam ciągle czaiłem się na nie lokalnie, a z allegro jakoś nigdy nie mogłem się przełamać żeby w końcu zamówić, więc kobita zrobiła to za mnie :D 

Opublikowano

Imo najsłabszy marian w 3d (ograny jeszcze na wiiu), ale podobno dlc bardzo dobre :lapka:

20211229_142111.thumb.jpg.b9f894b9089f4bfc711df38ad8897ff0.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, Ukukuki napisał:

W gierki sieciowe i ogólnie projektowane pod myszkę tylko monitor. Natomiast cała reszta ogrywana na TV i padzie. Tak wiem, można mieć bezprzewodową myszkę i klawiaturę ale w takie gierki zwyczajnie źle się gra na TV.

Nie zgadzam się. Korzystam z PC (gram, ale nie tylko) na TV 4K 50" z niskim input lagiem i jest tip-top, w grach sieciowych nie odstaję, a może nawet czasami mam przewagę widząc większe obiekty.

Opublikowano

A wrzucę se ostatnie giereczki Boże 

B219DBBE-BD13-4641-ABF8-2DBCEC0DE4ED.jpeg

Opublikowano

U mnie też ostatni zakup w tym roku.
Obwiniam @Pupcio, bo ostatnio w którymś temacie wspomniał o tym tytule, jednocześnie mi przypominając i kolejny xboxowy exclusive trafił do mojej kolekcji :xboss:
223438715_BlueDragon.jpg.db8604cd104275260a85e2f1e406c5e4.jpg

OK, mały EDIT... Wiem, że @Tynio, a w szczególności @ping wrzucają tyle jednorazowo, ale u mnie to całoroczne zbiory 2021:

2076856145_Zakupy2021(58sztuk).jpg.b99655c6f4d833b5671a24b1e4251c71.jpg

Wyraźna przewaga XBOXa i tak - sporo gierek z PS4 wciąż w folii :sweat:
(jakby kogoś intrygowało to "krzaczki" oznaczają... albo nie - @ping zbiera sporo japońszczyzny to pewnie potrafi odczytać:D)

Opublikowano

Tokyo Jungle, dobra rzecz, mam od długiego czasu w backlogu.

Tego smoka to bym sobie kurde odświeżył. Pamiętam jak pod koniec 2006 importowałem z play-asia bo bylem tak nagrzany na tę grę, a termin wypuszczenia jej poza JP był wielką niewiadomą. Do dziś mam tę kopię.

Opublikowano
2 minuty temu, ping napisał:

Tokyo Jungle, dobra rzecz

Fak, Ty naprawdę umiesz to przeczytać? :obama:

Opublikowano

Wredny jak coś pograsz to napisz jakiś pościk o tej chińskiej grze tv 

Opublikowano

Dzięki, Figuś

IMG_20211230_145639.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Fak, Ty naprawdę umiesz to przeczytać? :obama:

Jestem człowiekiem wielu talentów.

Mogli chociaż ten grzbiet hardkorowo pojechać krzakami (東京密林) zamiast tej katakany.

Opublikowano
On 12/9/2021 at 9:40 AM, iluck85 said:

I to chyba tyle na ten rok :kaz:

85287950-44E3-4AB7-AD72-CCBCBD9FFFB0.jpeg

Mafia Trilogy w wyższej rozdziale niż pierwsza część z 2002, prawda?

Opublikowano

Projekt "w to Twój ojciec grał w Twoim wieku" ciąg dalszy. Najlepiej wydane 59zł w tym kwartale. Mata do tańczenia i Dancing Stage. 

IMG_20211230_174846.thumb.jpg.3eff123f190d825d3c11f56992f35863.jpg

Czekam na upscaler żeby Soul Blade (jak kupię) odpalić na 75" :)

Opublikowano
1 godzinę temu, michal napisał:

Mafia Trilogy w wyższej rozdziale niż pierwsza część z 2002, prawda?

Tak. Wszystkie 3 części odświeżone.

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

Ale ten tv to nisko trochę.

Tak, wiem ale to temat przejściowy. Wziąłem go żeby w ogóle sprawdzić czy PSX działa. Niedługo dojdzie przejściówka i upscaler żeby podłączył szaraka do głównego telewizora. 

Poza tym, tak grałem kiedyś. Dupa na twardej podłodze, wygięty w pałąk, a nie jakieś fotele czy sofy kinowe ;)

Opublikowano

RXRbpihh_42524.jpg