Opublikowano 29 grudnia 20213 l Łeeee nie moja bajka monitor i taboret. No ale zakup zacny i napewno daje radochę, a przecież o to w tym wszystkim chodzi!
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Kwestia fotela i biurka. Wygodny fotel > kanapa. Oczywiście dużo zależy od kanapy, ale granie na fotelu nie wyklucza komfortu. Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak: Edytowane 29 grudnia 20213 l przez krzysiek923
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Ja tam nie narzekam, wygodnie mi się gra zarówno przed biurkiem jak i na kanapie przed konsolą. Tak jak pisze Krzysiek, to kwestia wygodnego biurka czy kanapy/fotela w przypadku konsoli
Opublikowano 29 grudnia 20213 l 6 minut temu, krzysiek923 napisał: Jak gierka da popalić to granie na kanapie i tak zawsze kończy się tak: To wtedy na easy i nie trzeba się pochylać Tak serio to nawet nie chodzi o wygodę, ale nie mógłbym wrócić do grania „z nosem” w ekranie. Za dużo w tej pozycji siedzę w robocie, źle się kojarzy XD No, ale kto co lubi.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W gierki sieciowe i ogólnie projektowane pod myszkę tylko monitor. Natomiast cała reszta ogrywana na TV i padzie. Tak wiem, można mieć bezprzewodową myszkę i klawiaturę ale w takie gierki zwyczajnie źle się gra na TV. Co do tematu, uzupełniłem kilka brakujących numerów magazynu plus jedna gierka. Ostatnia w tym roku, do tego poleciał negatyw ponieważ na aukcji było zdjęcie wydania premierowego. Trochę smutek bo miało to być ostatnie fizyczne wydanie kupione w tym roku. Specjalnie przepłaciłem 20 zł
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Dotarł do mnie wcześniejszy prezent urodzinowy od kobity Dwa brakujące kąski do mojego grajdołka Sam ciągle czaiłem się na nie lokalnie, a z allegro jakoś nigdy nie mogłem się przełamać żeby w końcu zamówić, więc kobita zrobiła to za mnie
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Imo najsłabszy marian w 3d (ograny jeszcze na wiiu), ale podobno dlc bardzo dobre
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 10 godzin temu, balon napisał: To wtedy na easy i nie trzeba się pochylać
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 10 godzin temu, Ukukuki napisał: W gierki sieciowe i ogólnie projektowane pod myszkę tylko monitor. Natomiast cała reszta ogrywana na TV i padzie. Tak wiem, można mieć bezprzewodową myszkę i klawiaturę ale w takie gierki zwyczajnie źle się gra na TV. Nie zgadzam się. Korzystam z PC (gram, ale nie tylko) na TV 4K 50" z niskim input lagiem i jest tip-top, w grach sieciowych nie odstaję, a może nawet czasami mam przewagę widząc większe obiekty.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A wrzucę se ostatnie giereczki Boże
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też ostatni zakup w tym roku. Obwiniam @Pupcio, bo ostatnio w którymś temacie wspomniał o tym tytule, jednocześnie mi przypominając i kolejny xboxowy exclusive trafił do mojej kolekcji OK, mały EDIT... Wiem, że @Tynio, a w szczególności @ping wrzucają tyle jednorazowo, ale u mnie to całoroczne zbiory 2021: Wyraźna przewaga XBOXa i tak - sporo gierek z PS4 wciąż w folii (jakby kogoś intrygowało to "krzaczki" oznaczają... albo nie - @ping zbiera sporo japońszczyzny to pewnie potrafi odczytać)
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Tokyo Jungle, dobra rzecz, mam od długiego czasu w backlogu. Tego smoka to bym sobie kurde odświeżył. Pamiętam jak pod koniec 2006 importowałem z play-asia bo bylem tak nagrzany na tę grę, a termin wypuszczenia jej poza JP był wielką niewiadomą. Do dziś mam tę kopię.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 2 minuty temu, ping napisał: Tokyo Jungle, dobra rzecz Fak, Ty naprawdę umiesz to przeczytać?
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Wredny jak coś pograsz to napisz jakiś pościk o tej chińskiej grze tv
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Godzinę temu, Wredny napisał: Fak, Ty naprawdę umiesz to przeczytać? Jestem człowiekiem wielu talentów. Mogli chociaż ten grzbiet hardkorowo pojechać krzakami (東京密林) zamiast tej katakany.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l On 12/9/2021 at 9:40 AM, iluck85 said: I to chyba tyle na ten rok Mafia Trilogy w wyższej rozdziale niż pierwsza część z 2002, prawda?
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Projekt "w to Twój ojciec grał w Twoim wieku" ciąg dalszy. Najlepiej wydane 59zł w tym kwartale. Mata do tańczenia i Dancing Stage. Czekam na upscaler żeby Soul Blade (jak kupię) odpalić na 75"
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, michal napisał: Mafia Trilogy w wyższej rozdziale niż pierwsza część z 2002, prawda? Tak. Wszystkie 3 części odświeżone.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l 15 godzin temu, Square napisał: Ale ten tv to nisko trochę. Tak, wiem ale to temat przejściowy. Wziąłem go żeby w ogóle sprawdzić czy PSX działa. Niedługo dojdzie przejściówka i upscaler żeby podłączył szaraka do głównego telewizora. Poza tym, tak grałem kiedyś. Dupa na twardej podłodze, wygięty w pałąk, a nie jakieś fotele czy sofy kinowe