eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Świetny deal eX4cT, widzę, że bardzo ładny stan całości. Ten Medievil, GTA, Croc, Mikro Maszynki, Coliny... Wszystko poza Tombem w kompletnych pełnych wydaniach bez większych rysek na opakowaniach, zero rysek na płytach, konsola natomiast wyglada prawie jak nowa, 0 rys, otarć itp. W życiu bym nie pomyślal ze kupie taki zestawik za tak śmieszne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 za 2 minuty mój laptop stanie się bardziej konsolowy niż te wasze next gen gówna obesrane Typowy konsolomaniak, pewnie ma pada od ps3, ale skonfigurowanie go sobie pod peceta jest zbyt trudne i woli wydawać pieniądze. Bo nie uwierzę, że wolisz grać na pc padem od xboxa360 niż od ps3. Ty chyba sobie jaja robisz. Nie mam ps3, mam tylko x360 ( w Polsce) ten pad wgniata w ziemię ten szrot od ps3. Póki co testuję go w Guacamelee, potem w Hot Line Miami, a na koniec dnia odpalę Amnesię. Wcześniej chce pograć w coś na emu PSXa . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Ostatanio kupiłem sobie: Metal Gear Rising: Revengeance Metal Gear Solid V: Ground Zeroes The Banner Saga Wszystko w wersji cyfrowej na STEAM. Poniżej zdjęcia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 MGS wygląda na uszkodzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 21 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 nie chce mi się zdjęcia robić, takie coś kupiłem 2 kopie Samba De Amigo dostalem, jedna nowka w folii takze dostalem Sega Rally, Marvel vs capcom : clash of superheroes , Alone in the Dark i Soul Calibur ale bez pudelek no to teraz mi tylko został gamecube do kupienia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 myslalem ze ta samba to rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Ostatnie już moje zakupy w tym roku teraz tylko liczyć na coś ciekawego pod choinką... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 za 2 minuty mój laptop stanie się bardziej konsolowy niż te wasze next gen gówna obesrane Typowy konsolomaniak, pewnie ma pada od ps3, ale skonfigurowanie go sobie pod peceta jest zbyt trudne i woli wydawać pieniądze. Bo nie uwierzę, że wolisz grać na pc padem od xboxa360 niż od ps3. Ty chyba sobie jaja robisz. Nie mam ps3, mam tylko x360 ( w Polsce) ten pad wgniata w ziemię ten szrot od ps3. Póki co testuję go w Guacamelee, potem w Hot Line Miami, a na koniec dnia odpalę Amnesię. Wcześniej chce pograć w coś na emu PSXa . Po to jest wybor zeby sobie wybral czy woli tego czy od ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 do bijatyk ds3 jest naturalnym wyborem. w Soulsach też lepiej używa się tarczy i brzeszczotu przy użyciu L1/R1 przy użyciu ds3, ale to już kwestia przyzwyczajeni. poza shooterami nie wiem skąd ten hejt na ds3, i to z ust tych którzy grali latami na jego przewodowych poprzednikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Sorry ale pod PC to tylko X360 for Windows, mam bez przewodowy adapter i tylko włączam grę, naciska x360 logo na padzie i wszystko działa bez żadnego ustawiana, tak jak powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 pisałem to ogólnie. do Soulsów i bijatyk gra się na nim lepiej. na pc faktycznie dochodzi tu lepsza kompatybilność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 833 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Dalej gry na stacjonarkę i przenośną konsolkę Nintendo. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta niebieskość. Mmm. Życzę Ci świetnych świąt z takim zestawem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Dzięki, lokalne multi w MK albo Smaszu jest rewelacyjne, to na święta jak znalazł. Może uda sie Bayo jedynkę kolejny raz tym razem na Wii U przejść do świąt, to dwójkę w końcu odfoliuję. Przyznam że ręka trochę swędzi jak patrze na Donkey Konga TF, ale chciałbym 3D Land wymaksowac najpierw jednak, co op GOTY. Edytowane 22 grudnia 2014 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) nie chce mi się zdjęcia robić, takie coś kupiłem 2 kopie Samba De Amigo dostalem, jedna nowka w folii takze dostalem Sega Rally, Marvel vs capcom : clash of superheroes , Alone in the Dark i Soul Calibur ale bez pudelek no to teraz mi tylko został gamecube do kupienia Super zakup. Pudło od samby prezentuje się pięknie. wielki + i czekam na więcej. Edytowane 22 grudnia 2014 przez Dark_Pharmacist Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 nienawidzę owijania kabli wokół pada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 ostatnie zakupy, nie przypuszczałem, że będzie to tak świetna gra! i Season Pass do DC Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 037 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 nienawidzę owijania kabli wokół pada To straszna głupota, po jakimś czasie kabel zaczyna się łamać, przestaje łączyć, koniec końców nadaje się do wy(pipi)enia na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 nie tyle zakup co odkop (chociaz zakupem tym nigdy tutaj sie nie chwalilem). kupiona jakos w 2007roku, od 2009/2010 praktycznie nieuzywana. zupelnie o niej zapomnialem przez ps3, x360, ps4. teraz naszla mnie ochota i przypomnialo mi sie ze gdzies powinna byc. czekala na mnie w pokrowcu, zaraz do niej wracam <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 nienawidzę owijania kabli wokół pada tez tego nie lubie, ale juz zostaly uratowane, nigdy tak kabli nie trzymam To straszna głupota, po jakimś czasie kabel zaczyna się łamać, przestaje łączyć, koniec końców nadaje się do wy(pipi)enia na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Bo Link z Amiibo był za mały Ten ma 26cm i dużą podstawkę, podoba mi się. No i jakie pudło ma śliczne Dałem 50 ojro bez przesyłki. Na wielką Zeldę i Linka z ptakiem na razie mnie nie stać. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Jest cos z fire emblem? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Z tych większych to nie wiem, kojarzę natomiast śliczną Lucinę (Figma). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta seria figurek sie jakos nazywa? To poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Nic nie piszą o serii, masz linka http://www.togetherplus.com/site/homepage/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi