Opublikowano 25 stycznia 20223 l 40 minut temu, A_Bogush napisał: Nie wiedziałem, że to wyszło na konsole. To jedna z gier mojego dzieciństwa Wersja na Xboxa jest taka sama jak na PC? Wyszło wyszło, ale wówczas o dziwo na Xboxa i GC, a na PS2 już nie. I nie, to nie ta sama wersja. To taki mix obydwu pecetowych części, do tego ze znacznie zmienionymi trickami i szczegółami w lokacjach. Tzn. część tricków i same lokacje są z grubsza takie same, ale jest tu masa innych tricków a niektóre wykonuje się nieco inaczej. No i część mechanik też zmieniono. Np. jak pies zaalarmuje sąsiada to ten nie tylko biegnie do psa, ale zaczyna biegać po całym mieszkaniu w poszukiwaniu Woody'ego. Co ciekawe czasem można też uciekać sąsiadowi. Ogólnie streszczając to trzon zabawy i "ogół" lokacji jest taki sam, ale same dowcipy czy mechaniki znacznie się różnią. Jak na razie jestem zajarany wersją konsolową, bo to wciąż stara dobra gierka, tylko w nieco odmiennym wydaniu, co tylko dodaje jej "świeżości" Edytowane 25 stycznia 20223 l przez Quake96
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Kurde nie będę kupował konsoli dla jednej gry Zerknąłem właśnie na te nowe wydanie ale to jest chyba port z wersji na smartfony, więc ta wersja na oryginalnego Xboxa to jest zupełnie coś innego.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Quake pozytywny świr giereczkowy, przypomina mi złote czasy, chciałbym jeszcze mieć w sobie tyle pasji.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czworeczke już chyba powoli kończę, więc wleciały epizody z LC. Używana, ale w stanie niemal idealnym. Nawet kod na darmowe 48h Live nie jest zdrapany
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś mam ostatnio fazę na artbooki. Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo na coraz bardziej wątpliwe rzeczy marnuję kasę... Mnóstwo PIKANTNYCH obrazków w środku. Spoiler
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Nabyłem pierwszy w życiu headset do konsoli + do tego od razu licencję na Dolby Atmos. Jest fajnie wykonany, wygodny a ten zielony kabel ma świetny kolor i mógłbym go ciągle dotykać - jest taki przyjemny w dotyku. Niestety pudełko jest dosyć zniszczone, czego już się domyślałem jak wyciągnąłem paczkę z paczkomatu i zobaczyłem jak zostało zapakowane. A druga rzecz to okazało się, że w mój pad od XSX nie przesyła dźwięku przez jacka. Do tej pory nie było okazji sprawdzić. Konsola i pad mają już ponad rok, więc myśłałem, że juz po gwarancji, ale co ciekawe konsola kupiona 16.12.2020 jest na gwarancji do 08.02.2023, a sam kontroler do 08.02.2022. Nie będę z tym dyskutował i odsyłam pada do Microsoftu. Wydawało mi się, że kontrolery mają tylko 3 albo 6 miesięcy gwarancji. Do tego jeszcze ostatnie małe zakupy gierkowe: - GoW 3 Remastered - FIFA 22 od forumowicza @funditto. Edytowane 27 stycznia 20223 l przez A_Bogush
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 1 godzinę temu, Suavek napisał: Coś mam ostatnio fazę na artbooki. Mam nadzieję, że mi przejdzie, bo na coraz bardziej wątpliwe rzeczy marnuję kasę... Miałem pytać jak w środku, ale mi przeszło.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 3 godziny temu, Square napisał: Miałem pytać jak w środku, ale mi przeszło. Tak serio, to wydanie jest bardzo porządne. Same ilustracje też w większości ładne i/lub zabawne, aczkolwiek są i takie, które sprawiają wrażenie tandety znalezionej losowo na jakimś deviantarcie. Na końcu trochę concept artów. Niemniej jednak ogólnie sympatyczna i kolorowa książeczka dla no-life'ów. Tylko Cammy mogło być więcej. Spoiler Spoiler
Opublikowano 28 stycznia 20223 l ile takie soulsy w folii? chciałem dać plusa a się nie da xd użytkownik @GearsUp pod ochronką?
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Da się tylko GearsUpowi niechcący wyłączyłem a chciałem tylko wyłączyć mu opcję wypowiadania się.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Pewnie płakał do modów żeby wyłączyli. @Square prosimy o wyjaśnienie bo chcjelibysmy dać koledze plusa a nie możemy
Opublikowano 28 stycznia 20223 l W dniu 25.01.2022 o 21:38, MYSZa7 napisał: Quake daje ten fajny oldskulowy vibe temu tematowi, tak trzymać. To masz trochę oldschoolu ode mnie Mój pierwszy X360, w całkiem niezłym stanie, elegancko chodzi - wczoraj zaimportowałem mój profil, zainstalowałem FM3 i nawet wbiłem 2 acziki. Na zdjęciu poniżej ja i @Szymek, jako mój jedyny znajomy na tym systemie No i wielkie podziękowania dla @WisnieR, bo dzięki niemu już nie muszę grać w parszywym stereo Urządzenie bez sensu reklamowane i oznaczone, jako sprzęt pod PS5, idealnie działa wraz z XSX i wreszcie moje słuchaweczki astro A50 odblokowały swój potencjał, a granie w PUBG nigdy nie było tak przyjemne
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 17 minut temu, messer88 napisał: ile takie soulsy w folii? chciałem dać plusa a się nie da xd użytkownik @GearsUp pod ochronką? https://allegro.pl/oferta/demon-s-souls-ps3-nowa-w-folii-11391128605 Nie potrzebuje plusów, natomiast bezpodstawne minusowanie to patola
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Dobra cena myślałem że z dwa razy tyle, kiedyś patrzyłem to używki tego wydania były po ~150
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 39 minut temu, messer88 napisał: użytkownik @GearsUp pod ochronką? Pilotażowy program "forum przyjazne osobom z upośledzeniami".
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Trochę to nie fair, że teraz taki GearsUp może chodzić po forum, robić trzodę i nie można dać mu minusa a ja muszę się starać i pisać na temat i rzeczowo. No ale rozumiem pokolenie Facebooka chce tylko łapki w górę.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ej bez kitu czemu u chłopa nie można dać żadnych reakcji? xD psycha sitting and make przysiad on butla od vanisha czy o coś innego chodzi?
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 54 minuty temu, GearsUp napisał: Nie potrzebuje plusów, natomiast bezpodstawne minusowanie to patola Jakie "bezpodstawne"? Piszesz bzdury, z którymi nawet nie ma sensu dyskutować - łapiesz minus - proste zasady, wobec których wszyscy powinni być równi. Nie umiesz się bawić to wyjazd z piaskownicy. @Square, co to za specjalne zasady? Nie róbmy tu drugiego facebooka czy innego YouTube - to miejsce ma być ostoją normalności. Co to, jakaś resetera?