Rayos 3 170 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Jak tylko znajdę trochę drobnych, to sobie kupię <3 <3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) chlopaki wniebowstapilem ! ( hi Yeti, hi eX4cT ) calkiem fajny bundel trafilem oprocz tego co na obrazku dolaczony byl kod na cyfrowa wersje TLOU HD (mam nadzieje ze do jutra sie sciagnie) cod leci na sprzedaz ps. fanek mam nadzieje ze re,wizja jest dobra (haha dobry zart z re,wizja) Edytowane 22 grudnia 2014 przez kubson 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Ten plakat. Daj mi go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Widzę tylko Linka i Ganondorfa, albo mały wybór albo nie potrafię szukać na tej stronie. Mają licencje na Laytona ale tez nie widze zadnych figurek, profesorek tez by sie niezle prezentował. Ja od dawna marze o Vivim, ale ceny od 230$ na ebay. Te plakaty kubsona takie piekne. Edytowane 22 grudnia 2014 przez Guernica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 kubson - BB i The Order to plakaty czy co to jest? dzieki, że o mnie wspomniałeś jak dojde do siebie po swoim leku sprawdze plotek prawdziwość re.w Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 tak, to jest plakat niestety 2 stronny ;/ byl w pudelku od konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Takie tam przed świąteczne, to co chcialem najbardziej posiadac na SNES Teraz tylko jeszcze brakuje Street Fighter II i Mortal Kombat I-III (na 16 bit konsoli i padami to w to najfajniej sie gra) Takze dostałem PS4 gre, choc jeszcze konsoli nie mam to i tak wziąłem za 20$ dlatego ze wydana tylko w 2000 kopiach, teraz juz na ebay-u chodzi po jakies 90-100$ podoba mi sie ze plyta jest w stylu Master System 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Kozacko wygląda ten Retro City Rampage DX Edytowane 22 grudnia 2014 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 tak, to jest plakat niestety 2 stronny ;/ Bardzo dobry ruch Sony musisz wybrać, Janusz czy koneser 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nobody 3 504 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Po wielu perturbacjach w końcu niedoceniona perełka z 2007 trafiła do kolekcji. Art design tej gierki to czysta magia. I tym samym kolekcja najważniejszych chińskich bajek w dorobku ps3 stała się faktem. Niestety dwie z nich to używki w bdb. stanie (wspomniany Folklore w stanie nowym jest już u nas prawie nieosiągalny, a Valkyria to nic innego jak używka w folii). Mam więc nauczkę by zamiast komercyjnych goowien w rodzaju RE5, czy HR brać się szybciej za gatunki gier które nigdy mnie nie zawiodły. Persona 5 i nowe IP Level 5 to u mnie Day 1. #yebaćsqareenix 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Folklore design i fabuła super, ale gra się w to średnio Jedyna gra w moim dorobku, w którą zacząłem grać, a skończyłem na oglądaniu samej fabuły na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Mimo wszystko mniej niż "8" bym nie dał. Podoba mi się system walki, chwytanie i wykorzystywanie w walce tamtejszych stworów, kombinowanie z szukaniem słabych cech przeciwników i dobra fabuła, za grę odpowiada zresztą nadzorca Shin Megami Tensei. Myślałem jeszcze o Talesach, ale ich design mnie odrzuca. z tego samego powodu długo zwlekałem z NNK. Przekonała dopiero świadomość że robiła go ekipa od DQVIII i Dark Cloud 2, oraz podobieństwo do tego pierwszego tytułu. Edytowane 22 grudnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Zebrało się, zakupy tylko z tego miesiąca. Opłaca się mieć dobrze płatną pracę w trakcie studiów, nadrabiam zaległości sprzed paru lat nawet ;D. Diablo III to prezent od kolegi co Reaper of Souls kupił, MvC 3 to z myślą o graniu z dziewczyną (lubi Marvela, lubi Tekkena więc akurat mordoklepka). C:LoS podobało mi się od feralnego dema, a Border 2( po średniej 1) za namową kolegi, fana marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 22 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Ooooooouuuuuuu Yeeeeeeah 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 skąd wy je bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Wygrana, kupiona za normalną cenę czy z Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Ostatnia tura z saturna, po dwóch dniach niepowodzeń przygotowałem się odpowiednio i jest Przez pierwsze dwie tury próbowałem ale jak o 0:30 łapało muła, to zanim mi się cokolwiek wczytało było po fakcie. Postanowiłem zasięgnąć rady mądrzejszych i poszła szybka reinstalka, po czym ze świeżo wgranym chrome, kumpel coś porobił (nie wiem, nie znam się ale miało przyspieszyć). No i najważniejszy klucz do sukcesu, a w zasadzie dwa. Pierwszy to kabel. Przez wifi pewnie do dziś bym klikał, oraz drugi najważniejszy. W momencie otwarcia strony konsoli, gdzie pojawiał się o 0:30 tak wyczekiwany przycisk wchodzi się na pasek adresu i podmienia http://www.saturn....na m.saturn.... Otrzymujemy mobilną wersję strony, a z dodatkowo wyłączoną grafiką daje radę odświeżyć 3 razy na sekundę... i oto mam, a łapy mi się trzęsły jak wklepywałem adres Edytowane 23 grudnia 2014 przez Dark_Pharmacist 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Za ile to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 037 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Miałem dzisiaj wigilię pracowniczą, dostałem takie cudo: Na Xbox nie chodzi, na PS4 też nie. Jutro spróbuję na PC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 A to masz poprzednie dodatki wszystkie? Bo ten dodatek bez podstawki i poprzednich dodatków jest bezużyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Na dobry początek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 A to masz poprzednie dodatki wszystkie? Bo ten dodatek bez podstawki i poprzednich dodatków jest bezużyteczny. Kupujac dzisiaj wow dostajesz wszystko do WoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Niestety dwie z nich to używki w bdb. stanie (wspomniany Folklore w stanie nowym jest już u nas prawie nieosiągalny, a Valkyria to nic innego jak używka w folii). Mam więc nauczkę by zamiast komercyjnych goowien w rodzaju RE5, czy HR brać się szybciej za gatunki gier które nigdy mnie nie zawiodły. Persona 5 i nowe IP Level 5 to u mnie Day 1. #yebaćsqareenix Przepiękny obrazek! Jednak to PS3 dostało parę świetnych gierek, a nie tylko TLOU, botki. Folklore zawsze mnie intrygował, demo często ogrywałem. Ta senność mnie trochę pociąga. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) i Skate co prawda już jakiś czas temu ale wrzucam. Bardzo się cieszę z DA, nawet jeśli jest to najbardziej uboga graficznie wersja - gra się świetnie. Anyway, raczej przez święta nie będzie mnie na forumku więc Wesołych Świąt wszystkim Edytowane 23 grudnia 2014 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 skate 3 niestety guwno obesrane, dwojeczka duzo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi