Opublikowano 22 lutego 20223 l 27 minut temu, iluck85 napisał: Poczekaj, bo już po otwarciu kartonu nabierzesz wątpliwości czy jest sens anulować GP Premium nie poczujesz. Nie jest tak źle, jak mi się wydawało, że z tymi jajkami będzie A GP mogę śmiało anulować, bo Horizon, Ratchet, Demon's Souls, a później masa tytułów z PS4, które chciałem kontynuować już na nowej generacji, ostatnio był update do Cyberpunk... No jakoś nie widzę siebie na XSX, chyba że w PUBG z ziomkiem, bo tam ostatnio się z tym przeniosłem.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 18 minut temu, Wredny napisał: No jakoś nie widzę siebie na XSX, chyba że w PUBG z ziomkiem, bo tam ostatnio się z tym przeniosłem. Kurla a takie laurki na początku (Okey po serwisie) dawałeś. Czyli co, wracasz na 1 platformę?
Opublikowano 22 lutego 20223 l Ej, złego słowa na klocucha nie powiem, ale oprócz nadrabiania staroci nie widzę tam nic dla siebie na chwilę obecną, a PlayStation kusi tytułami, które autentycznie pokazują nową generację i takich, które pobudzają moją wyobraźnię (plus masa rozgrzebanych, czekających na lepsze czasy). Myślę, że proporcje przez jakiś czas będą 70-30 na korzyść PS5.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Ludzie po kilka razy już kupili Switcha, a ja kupuje od 2019r. kurwa. I zawsze coś
Opublikowano 23 lutego 20223 l 15 hours ago, Wredny said: Ej, złego słowa na klocucha nie powiem, ale oprócz nadrabiania staroci nie widzę tam nic dla siebie na chwilę obecną, a PlayStation kusi tytułami, które autentycznie pokazują nową generację i takich, które pobudzają moją wyobraźnię (plus masa rozgrzebanych, czekających na lepsze czasy). Myślę, że proporcje przez jakiś czas będą 70-30 na korzyść PS5. No racja nie ma sensu odnawiać Gamepassa jeśli ci się kończy a nie masz ciśnienia. Te gierki, które kupiłeś na PS5 zapewnią kilka tygodni zabawy.
Opublikowano 23 lutego 20223 l W końcu dojechał komplet nowych zabawek: piec, monitor i klawiatura. Szkoda, że do czasu przeprowadzki nie mam za bardzo gdzie tego postawić. Od jakiś 15 lat nie miałem w domu normalnego pieca, wykonanie robi wrażenie.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Nie jestem w temacie, dlatego kupiłem gotowca, ale jeżeli chodzi o CPU/GPU to jest Ryzen 5 5600X i RTX 3060Ti. Mam nadzieję, że odpali tego Warhammera z GP i AoE4. Edytowane 23 lutego 20223 l przez SnoD
Opublikowano 23 lutego 20223 l Odpali, na samej karcie masz ponad 16 TFLOPS a do tego sensowny RT czy świetny DLSS. Będziesz pan zadowolony.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Teraz wszystkie gierki na XSX będą miały takie pudełka z minimalistycznym logo? Co generacja to chujowsze te opakowania.
Opublikowano 24 lutego 20223 l 12 minutes ago, krupek said: Teraz wszystkie gierki na XSX będą miały takie pudełka z minimalistycznym logo? Co generacja to chujowsze te opakowania. Tak
Opublikowano 24 lutego 20223 l 25 minut temu, krupek napisał: Teraz wszystkie gierki na XSX będą miały takie pudełka z minimalistycznym logo? Co generacja to chujowsze te opakowania. No co Ty dupisz kolego? Przecież to jest szczyt estetyki, elegancko, nienasrane znaczkami i grubym paskiem z logo. Bombastyczne to wygląda.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Ja tam lubiłem pasek u góry i duże pudełka z czasów PS2, Xbox Classic i Xbox 360. Potem to zmniejszanie pudełek i nowe etykiety podobały mi się coraz mniej.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Godzinę temu, teddy napisał: Pochwalony Użytkownik Teddy jaki powrót z grobu
Opublikowano 24 lutego 20223 l Może nie szczyt elegancji, ale wygląda to co najmniej estetycznie. Fajne pudełeczka.
Opublikowano 24 lutego 20223 l Przekonam się jak dojdzie mój egzemplarz. Pudełeczka na Xbox One mi się podobały, niestety często przesadzali z paskami z nazwą platformy np. w takim RE3 jest standardowy pasek zielony u góry i na dole okładki też.