Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Wczoraj leżałem w łóżku i też się zastanawiałem po co mi ten switch jak mam taki backlog, ale kupiłem v2 za 1200 na polskim amazonie.

Pamiętaj o Bajonetce :ogor:

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

Za mną chodzi ten switch już kupę czasu tylko sam nie wiem po co mi to xd 

stardew valley pod kołderką. Nawet nie wiesz jak to wchodzi byczku

• Plusik 1
Opublikowano

Ty chory jesteś tej xD po 5 minutach miałem dosyć. Powiedzmy sobie szczerze na telefonie to można grać jak się jest szympansem a nie zagrajmerem

• Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

Ty chory jesteś tej xD po 5 minutach miałem dosyć. Powiedzmy sobie szczerze na telefonie to można grać jak się jest szympansem a nie zagrajmerem

Oj kolego, stanę w obronie telefonów. Eufloria, Rayman Jungle Run czy Dead Space na Androbiedę to absolutnie fantastyczne tytuły. Zwłaszcza ten ostatni, ogrywałem go ponad dekadę temu, a zostałem rozyebany jak to wyglądało i się poruszało. :obama: Dla fana serii pozycja obowiązkowa. Jest tego pewnie znacznie więcej, ale trzeba szukać. :lapka: 

Opublikowano

Mi tam się dobrze grało w rolnika na telefonie, sterowanie dotykowe w tym akurat tytule sie sprawdza no i mam dosc spory tel. Na jakims malym gownie moze byc gorzej.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Oj kolego, stanę w obronie telefonów. Eufloria, Rayman Jungle Run czy Dead Space na Androbiedę to absolutnie fantastyczne tytuły. Zwłaszcza ten ostatni, ogrywałem go ponad dekadę temu, a zostałem rozyebany jak to wyglądało i się poruszało. :obama: Dla fana serii pozycja obowiązkowa. Jest tego pewnie znacznie więcej, ale trzeba szukać. :lapka: 

Młody ja jak na pocziwego klapa miałem xperie play (pamięta to ktoś xd) było grane w crasha na fizyce w technikum, dead space też chyba się nieźle prezentował z tego co pamiętam. Ale granie na ekranie dotykowym w jakieś bardziej zaawansowane gry jest dla mnie H O R E. A jak mam się bawić w kupowanie dupereli żeby symulować sobie granie na przenośnej konsoli to już wole kupić prawdziwy sprzęt dla konsolomaniaków :cool::lapka:

Opublikowano

2 pyszne metroidvanie (tych nigdy za wiele)

kolekcjonerka (szkoda, że bez mamuta)

Split Pad Pro w edycji Mega Mana :banderas:

er3r4trt.thumb.jpg.fee0be881d3d2367315ceae3d860de4b.jpg

dla fanów Pokemonów pojawił się też Spli Pad w stylistyce Arceusa:

sefr4rfrgrgr.jpg.48b453f99eb859011edc8b3e46f0f14c.jpg

• Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano

12 minutes ago, Lord Protector said:

Dużo lepszy ten spli pad od joy conów? sztywniej siedzi? 

Przede wszystkim o wiele wygodniejszy, jak dla mnie to 5x lepszy niż te mico joycony. Lepiej siedzi na switchu. Ja dzięki split pad nareszcie mogę grać mobilnie bo na joyconach nie dałem rady.

Opublikowano

Coś za coś. Ja to kupiłem żeby mieć alternatywę bo traci się wibracje ale za to lepsza ergonomia i dużo większe przyciski (ale tu kwestia tego jaką wielkość kto preferuje). Na szynach w Switchu siedzą równie mocno jak nie lepiej.

• Minusik 1
Opublikowano
2 hours ago, ping said:

v74AMbG.jpeg

Switchowe przysmaki - Cruis'n polecam bo to ukryta perła. Triangle brane day one bo trzeba wspierać devów.

Japońszczyzny na Switch-a nie zbierasz? dużo gier ma japoński i angielski na karcie, niedługo mi wpadnie paczuszka z Japonii z kilkoma używanymi gierkami na pstryka i można powiedzieć ze nawet taniej wychodzi 

Opublikowano

Zbieram, mam tego trochę. Sporo gierek nie ma wydań na innych rynkach, tylko teraz złotówka będzie w pizdzie a ja niestety zarabiam w tej właśnie walucie i zakupy robię głównie poza Polską.