Bzduras 12 500 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 8 minut temu, 20inchDT napisał: Wczoraj leżałem w łóżku i też się zastanawiałem po co mi ten switch jak mam taki backlog, ale kupiłem v2 za 1200 na polskim amazonie. Pamiętaj o Bajonetce Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 14 minut temu, messer88 napisał: Za mną chodzi ten switch już kupę czasu tylko sam nie wiem po co mi to xd stardew valley pod kołderką. Nawet nie wiesz jak to wchodzi byczku 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 4 minuty temu, Pupcio napisał: stardew valley pod kołderką. Nawet nie wiesz jak to wchodzi byczku Do tego akurat wystarczy telefon 2 Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Ty chory jesteś tej xD po 5 minutach miałem dosyć. Powiedzmy sobie szczerze na telefonie to można grać jak się jest szympansem a nie zagrajmerem 1 2 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 41 minutes ago, messer88 said: Za mną chodzi ten switch już kupę czasu tylko sam nie wiem po co mi to xd U mnie Exhumed w łóżeczku. W sypialni bez Switcha nie ma życia Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 604 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Luty pod względem growym to niesamowity miesiąc. A jeszcze w zapasie SiFu i Alojka plus Elex II. Jest w czym wybierać. Miłej gry wszystkim życzę. 15 8 Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 29 minut temu, Pupcio napisał: Ty chory jesteś tej xD po 5 minutach miałem dosyć. Powiedzmy sobie szczerze na telefonie to można grać jak się jest szympansem a nie zagrajmerem Oj kolego, stanę w obronie telefonów. Eufloria, Rayman Jungle Run czy Dead Space na Androbiedę to absolutnie fantastyczne tytuły. Zwłaszcza ten ostatni, ogrywałem go ponad dekadę temu, a zostałem rozyebany jak to wyglądało i się poruszało. Dla fana serii pozycja obowiązkowa. Jest tego pewnie znacznie więcej, ale trzeba szukać. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIOTREKN64 608 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Będzie grane 13 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Mi tam się dobrze grało w rolnika na telefonie, sterowanie dotykowe w tym akurat tytule sie sprawdza no i mam dosc spory tel. Na jakims malym gownie moze byc gorzej. Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Oj kolego, stanę w obronie telefonów. Eufloria, Rayman Jungle Run czy Dead Space na Androbiedę to absolutnie fantastyczne tytuły. Zwłaszcza ten ostatni, ogrywałem go ponad dekadę temu, a zostałem rozyebany jak to wyglądało i się poruszało. Dla fana serii pozycja obowiązkowa. Jest tego pewnie znacznie więcej, ale trzeba szukać. Młody ja jak na pocziwego klapa miałem xperie play (pamięta to ktoś xd) było grane w crasha na fizyce w technikum, dead space też chyba się nieźle prezentował z tego co pamiętam. Ale granie na ekranie dotykowym w jakieś bardziej zaawansowane gry jest dla mnie H O R E. A jak mam się bawić w kupowanie dupereli żeby symulować sobie granie na przenośnej konsoli to już wole kupić prawdziwy sprzęt dla konsolomaniaków Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Piąteczek, nowy numer szmatławca, nowe Gran Turismo, life is good! 15 Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Taka jest potęga PlayStation. 1 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 "Internet required for most funcionality" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 334 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Muj borze, kolejny sztos absolutny na sonke 7 3 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Demo mówi mi, że to będą piękne dziesiątki godzin grania 8 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 2 pyszne metroidvanie (tych nigdy za wiele) kolekcjonerka (szkoda, że bez mamuta) Split Pad Pro w edycji Mega Mana dla fanów Pokemonów pojawił się też Spli Pad w stylistyce Arceusa: 5 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Dużo lepszy ten spli pad od joy conów? sztywniej siedzi? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 12 minutes ago, Lord Protector said: Dużo lepszy ten spli pad od joy conów? sztywniej siedzi? Przede wszystkim o wiele wygodniejszy, jak dla mnie to 5x lepszy niż te mico joycony. Lepiej siedzi na switchu. Ja dzięki split pad nareszcie mogę grać mobilnie bo na joyconach nie dałem rady. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Coś za coś. Ja to kupiłem żeby mieć alternatywę bo traci się wibracje ale za to lepsza ergonomia i dużo większe przyciski (ale tu kwestia tego jaką wielkość kto preferuje). Na szynach w Switchu siedzą równie mocno jak nie lepiej. 1 Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 39 minut temu, Lord Protector napisał: Dużo lepszy ten spli pad od joy conów? sztywniej siedzi? dla mnie przepasc. Grasz jak na normalnym padzie. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Podsumowanie miesiąca czas zrobić. Tym razem skromnie z retro, a marzec zamierzam zakupowo odpuścić w ramach walki z zakupoholizmem (jedynie Chocobo Racing i Poki Acreus z drugiego rzutu mnie interesują). Wpadł Evercade VS. Trochę sztuka dla sztuki, bo przecież można to samo, a nawet lepiej mieć na emulatorze, ale lubię takie inicjatywy więc wspieram - legalne kupowanie starych gier za drobniaki? Jestem za. Circuit Blasters to... remake Circuit Breakers znanego z PS1. O Shepherdzie nigdy nie słyszałem, wpada do kolekcji gier harvestmoonowych. Dwie polskie gry (w tym jedna pudełkowo dostępna tylko w... JP), trochę japońszczyzny, tylko czasu brak. Bo czas oczywiście w tym miesiącu zarezerwowany głównie na GT7. Gra już się instaluje, nie mogę się doczekać - dla tego tytułu brałem PS5 na premierę. Japońszyzna znów i brakujący carcik na Evercade - obrodziło ostatnio w RTV EURO w carty uprzednio dostępne głównie w UK. Switchowe przysmaki - Cruis'n polecam bo to ukryta perła. Triangle brane day one bo trzeba wspierać devów. Na dobitkę trochę gier PS4. DJ MAX zamiast Beatmanii, Megamany bo trzeba mieć - nawet jak masz całość na Switchu. Crowsy do sprawdzenia, a DoA chyba tylko z przekory. Vita też nakarmiona, bo czemu by nie :). I to tyle - w przyszłym miesiącu będzie pewnie poniżej 10 gier. 18 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 620 Opublikowano 4 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca 2022 Premiera Elden Ring sprawiła że postanowiłem sobie sprawić trylogię Dark Souls i wreszcie się zmierzyć z tą serią. 10 3 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 2 hours ago, ping said: Switchowe przysmaki - Cruis'n polecam bo to ukryta perła. Triangle brane day one bo trzeba wspierać devów. Japońszczyzny na Switch-a nie zbierasz? dużo gier ma japoński i angielski na karcie, niedługo mi wpadnie paczuszka z Japonii z kilkoma używanymi gierkami na pstryka i można powiedzieć ze nawet taniej wychodzi Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Zbieram, mam tego trochę. Sporo gierek nie ma wydań na innych rynkach, tylko teraz złotówka będzie w pizdzie a ja niestety zarabiam w tej właśnie walucie i zakupy robię głównie poza Polską. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi