Opublikowano 12 marca 20223 l Kolejne zakupy na switcha i przy okazji kubek, ten z DK mi się rozbił Trochę retro, udało mi się kupić monitor LCD 800x600. Będzie idealny pod retro PC.
Opublikowano 14 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wreszcie zrobiłem małe przemeblowanie. Rzutnik UST z wbudowanym soundbarem. 120 cali, 4K, HDR-y. Można grać.
Opublikowano 14 marca 20223 l W dniu 14.03.2022 o 15:20, Pupcio napisał(a): Nie zdechnie Ci ta sonka?? półka na, której stoi się wysuwa .
Opublikowano 14 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kolejne gierki na Sonkę, a kiedy je wszystkie ogram? Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 14 marca 20223 l Gdyby każda gra miała takie odcienie kolorów na okładce, to nawet ładnie by te pudełka wyglądały.
Opublikowano 14 marca 20223 l W dniu 12.03.2022 o 21:03, Ukukuki napisał(a): Kolejne zakupy na switcha i przy okazji kubek, ten z DK mi się rozbił fajny zestaw "klasykow" (czyli Crash-e i Spyro) tez za mną chodzi własnie żeby zebrać te klasyczne platformówki własnie na Switch-a
Opublikowano 14 marca 20223 l Spyro w cyfrze najniższa cena 85 zł i taką wziąłem. Crash Team Racing całkiem spoko, ale do Mario Kart jednak nie ma startu. Co tu mnie zaintrygowało, to przenośne Dark Souls i Zelda Link's Awakening - te gierki to złoto. Jak to mówią: lepie mieć niż nie mieć A nuż cię najdzie ochota za 2 lata W dniu 14.03.2022 o 16:31, MYSZa7 napisał(a): kolejne gierki na Sonkę, a kiedy je wszystkie ogram? Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 14 marca 20223 l Doom też jest dobrym portem i to zdecydowanie bardziej wymagającym niż DS. Także dziwi tylko 30 klatek w tym drugim.
Opublikowano 15 marca 20223 l Niestety znam odpowiedź Pokaż ukrytą zawartość Nigdy W dniu 14.03.2022 o 16:31, MYSZa7 napisał(a): kolejne gierki na Sonkę, a kiedy je wszystkie ogram? Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 16 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć zboczuszki, dołączam do was. So much console pepper szczególnie jak dłonie bolą od trzymania tego niewyprofilowanego kloca
Opublikowano 17 marca 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gry dostałem w prezencie, witaminę d dokupiłem sam bo mimo że ten remaster to niezły balas to już po 5h w Vice City wiem że szybko spod kolderki nie wyjdę
Opublikowano 17 marca 20223 l W dniu 17.03.2022 o 09:52, maciucha napisał(a): gry dostałem w prezencie, witaminę d dokupiłem sam bo mimo że ten remaster to niezły balas to już po 5h w Vice City wiem że szybko spod kolderki nie wyjdę Bardzo dawno temu ostatni raz grałem w Vice City i utrwaliło mi się, że wątek fabularny jest dłuższy. Teraz jak przechodziłem DE to jakoś szybko wszystko poszło. No, ale niektóre misje dostarczają elegancko, będzie pan zadowolony.
Opublikowano 17 marca 20223 l W dniu 16.03.2022 o 11:10, 20inchDT napisał(a): Cześć zboczuszki, dołączam do was. So much console pepper szczególnie jak dłonie bolą od trzymania tego niewyprofilowanego kloca Po co ci dwie te same gry?