Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

przeszedłem jedynkę na wii, ale skoncze po raz drugi w łóżeczku. Szkoda, ze nie zrobili jeszcze porta X, bo nie grałem, a uwielbiam mechy ; (. Takahashi proszę, przestan robic te fantasy gierki i wracaj do glorious days gearsów i sagi.

Opublikowano

Kupiłem sobie poradniczka do BOTW :)

IMG_20220317_121337.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Rozi napisał:

Kupiłem sobie poradniczka do BOTW :)

IMG_20220317_121337.jpg

A gdzie takie cudo można nabyć??

Opublikowano

Szukałem dobrego, uniwersalnego arcade sticka i ten wydaje mi się najlepszą opcją. Joy i przyciski sanwy, hula z każdą konsolą, emulatorami i PC. Do dzisiaj posiada wsparcie producenta - niedawno wyszedł firmware obniżający input laga. Jedyny minus: nie jest wireless ale dołączony kabelek usb dosyć długi - 3m. No i wygląd dosyć prosty, bez żadnych bajerów ale na tym mi nie zależało.

Z gier chciałem mieć wszystkie fizyczniaki od From na xboxa series więc do Soulsów i Zelden Ringa dołącza Linkiro

344343434.thumb.jpg.b8ca117521e069ddedcdd999424df7d1.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dalsze uzupełnianie gierek w kolekcji. Na switcha kilka ciekawych produkcji, gierki z SMD dorzucone żeby pograć w te sztosy na oledzie w podróży. Domykanie interesujących mnie gier na DSa i GB ciąg dalszy, tanich gierek mam już chyba wszystko. Teraz pasuje się zabrać za GBA, mam na tą konsolę może z 10 gierek także jest co uzupełniać. Co do PC, uzupełnianie gierek w kolekcji w które się kiedyś grało z bazarowego gamepassa. Te na których mi zależy kupuję w premierowych wydaniach a te na których mniej w reedycjach. Z tym ,że reedycje są po latach jednak bardziej przyjazne. Zawierają już wszystkie potrzebne łatki. Część osób może pamięta ale do starszych gier łatki trzeba było wgrywać w odpowiedniej kolejności, jest to trochę upierdliwe. E22EB393-2599-43AC-A48B-8DBE7395F5F5.thumb.jpeg.7e2f0c5b9e43754b7da60481ceb953c9.jpeg

47F231E2-8A80-42D8-8F54-EDEC0FC1FA13.thumb.jpeg.cfae613a3d73a86aabe7770423d7fdd0.jpeg

@Bzduras Wzorowo mi się wpierdzieliłeś :/ 

E694FAB3-3EFD-4FA6-A349-5B76E440CAF8.thumb.jpeg.dcff7d35c48eb64924bddc76be290ac3.jpeg

D934E587-B454-41E2-8CA9-DCCC76C51DF2.thumb.jpeg.47a2f9347dc066781f287cdd85889003.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

do Soulsów i Zelden Ringa dołącza Linkiro

Ty naprawdę masz coś z banią.

@Ukukuki przepraszam i daję serduszko na pocieszenie

Opublikowano

Kurna fajny ten AS, sam chcialem kiedys kupic hori 4 mini i juz myslalem, ze to podobna polka ale 600zl wyprowadzilo mnie z bledu ;/

Opublikowano

Jeny, ile pecetowego oldskulowego dobra, nostalgia mocno :banderas:

Opublikowano

No ten AvP mimo, ze z taniej serii to pewnie tani nie byl. Chyba, ze jakims bundlem to kupil.

Opublikowano

AVP1 w taniej serii nie jest drogi, między 40-60 zł spokojnie można kupić. Prywatnie zdecydowanie bardziej cenię AVP2 i tutaj chciałbym dorwać premierową w dobrej cenie. 

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

przeszedłem jedynkę na wii, ale skoncze po raz drugi w łóżeczku. Szkoda, ze nie zrobili jeszcze porta X, bo nie grałem, a uwielbiam mechy ; (. Takahashi proszę, przestan robic te fantasy gierki i wracaj do glorious days gearsów i sagi.

Na spokojnie, wszytsko będzie 

Opublikowano

Ile PCtowego dobra aż się oślinilem.

Miałem kiedyś takie wydanie big box AVP2 z dodatkiem jak na screenie na dole ale pogoniłem pod młotek na GOLu. Aż nostalgia się załączyła.

248565-aliens-versus-predator-2-gold-edition-windows-front-cover.jpg

Opublikowano

Szkoda że doom na Switcha z lrg ze zdjęcia @Ukukuki to bezwartościowy chłam z online DRM. Wiem bo też mnie oszukali od tamtej pory olałem lrg.

Opublikowano

Skonczy się zakupem Switcha. 6/10 fani gatunku niech dodadzą jeden punkcik :reggie:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No i będzie beka z ofiego

A to akurat stały punkt forum psxextreme.info :nosacz3:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Też liczę, że mamut, bo jednak hype na forumku i ten plastikowy zasraniec kosztuje teraz "tylko" 6 pak.

No i będzie beka z ofiego, że się sfrajerzyl na premierę. XDDDD

A ofi nie brał tej droższej wersji za 1200?