Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 243 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Do lepszego kanapowego grania, jednak tam gdzie trzeba używać prawej gałki więcej, jest zdecydowanie wygodniej.Oraz świetna promka w media expert, to żal nie skorzystać. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Jako że od jakiegoś czasu chodziło za mną skończenie Chrono Trigger i sprawdzenie tego klasyka szukałem wielu rozwiązań jak by to ograć. Wiadomo jak już człowiek robił zakupy to go trochę poniosło i kupił już zestawik gierek by powoli ograć to co go omineło na 3ds/nds. Najlepsze że samo Chrono kosztowało mnie tyle co konsola ... No ale teraz nie mam wymówek bo wersja kupiona na psx okazało się że nie działa na moim ps2/ps3(region lock) , wersja PC mimo że kupiona to i tak nie mam chęci jej odpalać więc opcja była tylko jedna. https://ibb.co/2FBPkCg Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Promocja była to wziąłem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ostatnie zakupy i na ten miesiąc wystarczy, bo mimo, że ogólnie gierki niedrogie to "ziarnko do ziarnka..." Tym razem i PlayStation 3 dostało coś dla siebie - Alpha Protocol w ramach "odzyskiwania rzeczy utraconych" - tytuł, którego kiedyś pozbyłem sie w jakimś rozliczeniu za inną gierkę, a w którego nigdy nie zagrałem. Do tego kolejne dwie gierki "Only for XBOX360" - cieszy zwłaszcza drugie Fable, którego brakowało mi do kompletnej trylogii. No i Racedriver GRID - aktualnie ludzie ścigają się w najnowszej odsłonie i właśnie przez to przypomniałem sobie o tym klasyku, w którego demo namiętnie zagrywałem się na PS3. Wersja na konsolę Sony nie ma jednak trofeów, więc wybrałem tę na X360 - sporo ścigałek tworzy moją kolekcję, mimo że nie jestem fanem gatunku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 788 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Kolejny zakup z serii “na chooy mi to, przeca mam w co grac do 2035go”. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 16 minut temu, Yap napisał: Kolejny zakup z serii “na chooy mi to, przeca mam w co grac do 2035go”. Steelbooki dawali do zwyklej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 6 minutes ago, Shen said: Steelbooki dawali do zwyklej wersji? A nie wiem. Znalazlem kolesia na UK Ebay’u, ktory zaoferowal £10 znizki wiec wzialem calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) 23 godziny temu, Wredny napisał: Ostatnie zakupy i na ten miesiąc wystarczy, bo mimo, że ogólnie gierki niedrogie to "ziarnko do ziarnka..." Tym razem i PlayStation 3 dostało coś dla siebie - Alpha Protocol w ramach "odzyskiwania rzeczy utraconych" - tytuł, którego kiedyś pozbyłem sie w jakimś rozliczeniu za inną gierkę, a w którego nigdy nie zagrałem. Do tego kolejne dwie gierki "Only for XBOX360" - cieszy zwłaszcza drugie Fable, którego brakowało mi do kompletnej trylogii. No i Racedriver GRID - aktualnie ludzie ścigają się w najnowszej odsłonie i właśnie przez to przypomniałem sobie o tym klasyku, w którego demo namiętnie zagrywałem się na PS3. Wersja na konsolę Sony nie ma jednak trofeów, więc wybrałem tę na X360 - sporo ścigałek tworzy moją kolekcję, mimo że nie jestem fanem gatunku Daj znać jak ten Alpha Protocol - czy da radę w to grać w 2022 w ogole. Ostatnio zakończyłem przygodę z PS3 i wrzuciłem do szafy, ale ten Protocol zawsze miałem na celowniku. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W to się chyba nawet na premierę nie dało grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Po poscie uzytkownika @Paolo de Vesirw temacie wrzuć screena poleciałem do sklepu skorzystac z promocji na tego sztosa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 no cześć nintendozboki, it's me again, Mysza 15 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W dniu 24.04.2022 o 19:26, Shen napisał: Po poscie uzytkownika @Paolo de Vesirw temacie wrzuć screena poleciałem do sklepu skorzystac z promocji na tego sztosa @Paolo de Vesir? Tym postem dla marki PlayStation zrobił więcej niż Ken Kutaragi i Kaz Hirai razem wzięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Kolejny jrpg dla switchunia. 99 ziko w media expert to uczciwa cena, a po przejsciu na pchli za 160 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Za tyle to nowka, za uzywke to max 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 ale u mnie wysyłka gratis a tak serio to zostawię sobie kolekcję pedo japonskich gierek. Może switch 2 będzie mógł odpalać gierki z 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Fajny jest ten monsterek dla niedorozwojów dzieci swiczowców? Czy jakieś odrzuty po głównej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 skillup mówi, że legit gierka. Tutaj masz inny system walki i zbierasz poksy, a tak to też poluje się na zwierzaki i craftuje pancerze i bronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 44 minuty temu, 20inchDT napisał: ale u mnie wysyłka gratis a tak serio to zostawię sobie kolekcję pedo japonskich gierek. Może switch 2 będzie mógł odpalać gierki z 1. No na S1 nie odpalaj - demko ograłem k solid 20 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 453 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Miało już nie być zakupów w tym miesiącu i w sumie nie ma, bo to oto piękne pudełeczko opłacone było już jakoś w lipcu czy sierpniu 2021 QUAKE to chyba mój czwarty tytuł, zamówiony z LimitedRunGames (w sensie z tych, co już są w domu, bo jeszcze chyba ze 4 przyjdą kiedyś), ale z takiego klasyka cieszę się najbardziej. Zawsze marzyłem, żeby zagrać w ten kultowy tytuł i niedawno, w ramach Gamepassa sobie pograłem, ale kiedy dowiedziałem się, że LRG zbiera pre-ordery na pudełkową wersję... No rozumiecie sami 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 630 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Od dłuższego czasu chodziło za mną pogranie sobie w gierki z Pegasusa które leżą u mnie od 1997 roku kiedy to dostałem na komunię pierwszą moją konsolę. Pegasus niestety już ledwo zipie więc zacząłem się rozglądać za lepszą alternatywą, a że nie lubię chińskiego dziadostwa to wybór padł na Sharpa. Do tego zestaw oryginalnych gier na start i mogę się zanurzyć w powrót do dzieciństwa 18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Kolejny sztos na Sonke wjechał, kiedy to wszystko ograć Miałem nie kupowac na zapas, ale uzytkownik ping dał dobrą cene 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 no cześć nintendozboki, it's me again, Mysza Odkupiłes od media marktu uszkodzona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) DMC V Special Edition bo nie będę grał w bieda wersję PC Kałuże jak kałuże ale RT oświetlenie sprawia, że cała gra wygląda bardziej naturalnie i realistycznie. Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez GearsUp 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 A nie było najlepszej wersji na switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 @Bzduras musisz dać plusika koledze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi