Labtec 3 646 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 20 minutes ago, Czoperrr said: A to elegancko, miłego grania. Piękna sztuka. Zakup z Japonii? Tak jest, z Japonii, prawie jak nówka, koszt około 20 tys yen Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 4 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 maja 2022 Dzisiejsze zakupy 22 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 687 Opublikowano 5 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 maja 2022 "Japońskie" zakupy z kwietnia. Może "troszeczkę" przegiąłem... A jeszcze jedna paczka w drodze. Oh well. Nie żebym żałował. Czasem można zaszaleć. Mój pierwszy/jedyny/ostatni(?) zakup na Saturna. "Kiedyś zagram" (na emulatorze). PSX. Głównie robociki. PS2. Część do uzupełnienia kolekcji, część ze względu na cenę lub dla zapasowego pudełka. Więcej robocików. PS3. Miku mam od lat cyfrowo, ale chciałem mieć boxy, niezależnie od regionu. To samo Tokyo Jungle, bo mi się spodobało. No i oczywiście nie mogło zabraknąć robocików. Side Stories ma fajną okładkę, tylko na fotce kolory nędzne wyszły. Handheldy. Dla odmiany robociki. Przy okazji też manga i artbook z Miku. Ta, trochę weebowo, czy jak to się zwie. Ot taka fanaberia. Nie będę ukrywał, że polubiłem Vocaloidy dzięki Project Diva. Ale chyba całkiem źle ze mną jeszcze nie jest. W końcu jeszcze się nie zaopatruję w dziwne figurki, czy inne japońskie laleczki... OH WAIT! Spoiler 15 1 3 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 dałem plusa za digital devil saga, ale musialem zaslonic prawe oko, zeby nie widziec lolitek Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 5 maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 maja 2022 @Bzdurasprzebijam twoje trzy, z klasyczną wersja z amerykanskiego ps store i cyfra na ps5 to juz bedzie piąty raz jak kupiłem 10 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 W dniu 4.05.2022 o 17:55, Labtec napisał: Tak jest, z Japonii, prawie jak nówka, koszt około 20 tys yen Gdzie szukałeś? Piękna sztuka. Na Allegro Polakom się poyebuje w głowie i sprzedają jakieś zdewastowane N2DSXL za te 6-8 stów. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 8 godzin temu, Shen napisał: @Bzdurasprzebijam twoje trzy, z klasyczną wersja z amerykanskiego ps store i cyfra na ps5 to juz bedzie piąty raz jak kupiłem O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać Spoiler Ale somsiedzie, niech somsiad tak szczerze powie: rozfoliowujesz pan? Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 A było jakieś info o wersji pudełkowej na PS4/5? Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Nie ma i nie będzie, Switchowa też tylko w Azji się pojawiła. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 2 godziny temu, Bzduras napisał: O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać Ukryj zawartość Ale somsiedzie, niech somsiad tak szczerze powie: rozfoliowujesz pan? Raczej nie otwieram, wbijam platyne na ps5, a jak bedzie jakas promka to moze wjedzie cyfra na switcha jeszcze Cytuj
kiseki 764 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Przypomniał mi się Split Second i się zachciało pograć znowu. Jak dobrze wyglądałby sequel na current geny Duka chyba nigdy nie skończyłem. Czas nadrobić. Shake it baby. Darkness 2. Kupiłem tylko dla egzekucji. Vanquish i Bayonette po prostu chce sobie odświeżyć po tych 10 latach. Bee Simulator i Balan dla córy. Balan podobno niezły balas ale niech się trochę młoda pomęczy. 4 1 Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Myślisz, że jest jeszcze sens grać w DNF na PS3...? Wersje konsolowe podobno tragiczne były (framerate, loadingi, grafika) i tylko na PC dało się w to w miarę przyjemnie pograć. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to generalnie nie jest jakaś szałowa produkcja (choć mnie się dobrze grało swego czasu). Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Suavek napisał: Myślisz, że jest jeszcze sens grać w DNF na PS3...? Wersje konsolowe podobno tragiczne były (framerate, loadingi, grafika) i tylko na PC dało się w to w miarę przyjemnie pograć. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to generalnie nie jest jakaś szałowa produkcja (choć mnie się dobrze grało swego czasu). Odpowiadam - nie da się. Chyba, że po alkoholu to blur na ekranie i blur przed oczami - no wszystko będzie Ci jedno Edytowane 6 maja 2022 przez oFi Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Zachęcony zdjęciem duke nukema kupiłem sobie kodzik za 4 ziko zobaczymy czy będzie PETARDA Cytuj
kiseki 764 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 (edytowane) 39 minut temu, Suavek napisał: Myślisz, że jest jeszcze sens grać w DNF na PS3...? Wersje konsolowe podobno tragiczne były (framerate, loadingi, grafika) i tylko na PC dało się w to w miarę przyjemnie pograć. Szczególnie biorąc pod uwagę, że to generalnie nie jest jakaś szałowa produkcja (choć mnie się dobrze grało swego czasu). Zobaczymy. Mam bardzo dużą tolerancję na archaizmy i jak ktoś pisze, że grać nie może bo w Horizon Forbidden West ma nieostre listki na drzewach na dalekim planie to łapię się za głowę. Poza tym, brakowało kilku złotych do darmowej wysyłki, więc dorzuciłem księcia do koszyka Edytowane 6 maja 2022 przez kiseki Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 5 godzin temu, Bzduras napisał: O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać Pokaż ukrytą zawartość Ale somsiedzie, niech somsiad tak szczerze powie: rozfoliowujesz pan? Juz mamy! @Sheni jak tam? Doliczyli podatki? 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Teraz, Dave Czezky napisał: Juz mamy! @Sheni jak tam? Doliczyli podatki? wzialem z joysticka, mieli najszybciej i najtaniej Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 6 godzin temu, Bzduras napisał: O, piękne zdjęcie grupowe <3 Czyli skoro już doszło do Ciebie to za niedlugo Jaczes zacznie wysyłać W przygotowaniu. Może jutro dojdzie do paczkomatu 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Kolejny sztosik dla mangozjebów na Sonke zawitał 5 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 4 godziny temu, Shen napisał: Kolejny sztosik dla mangozjebów na Sonke zawitał Koniecznie daj recke, bo zdania nt. tej gry sa podzielone jak za czasow days gone Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Za czasów Days Gone to zdania były jednoznacznie pozytywne (w sensie u ogrywających tego sztosa forumowiczów). 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 7 maja 2022 Opublikowano 7 maja 2022 Dostarczyli dzisiaj. Dave ogarnął wczoraj 3 2 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 10 maja 2022 Opublikowano 10 maja 2022 Historia prawdziwa. 5 2 3 1 1 Cytuj
WisnieR 2 731 Opublikowano 11 maja 2022 Opublikowano 11 maja 2022 Ty już wiesz za co ten minus! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi