Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kolejna zdobycz w postaci sonic colors na Wii, oraz w końcu jakieś zakupy :-) oooj będzie granie :banderas:

60ffd2b34bb38f1d5a013d9c6adda151.jpg

I jeszcze mały gift, "gra" logiczna. Kostkę można rozłożyć na jeden długi kawałek, który potem trzeba złożyć z powrotem do kupy :-) poziom trudności 5/5 gwiazdek

a4afc960e6eb2132a838d2b0d6048db5.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 5
Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano

Darku ile Cie to szarpnelo?

Średnio wyszło jakieś 40-50zł za sztukę.

o kurde oO poproszę więcej fotek <fetyszysta>

REZ , Spawn <3

Będą, będą. Muszę się tylko ogarnąć z czyszczeniem i katalogowaniem.

Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano

I nagle moje rzuty nintendo giftów straciły sens :( a chciałem się jeszcze pochwalić 3D Worldem, ale nie ma sensu 

Dawaj nie gadaj.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dark Pharmacist zepsuł temat swoim bogactwem. Ładnie to tak? Co by zrobił Jezus, hę?

Opublikowano

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka :obama:

Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.

Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.

2r7u843.jpg

c9xgJ8q.gif

Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano

Dark Pharmacist zepsuł temat swoim bogactwem. Ładnie to tak? Co by zrobił Jezus, hę?

Założył sandały, zszedł do piwnicy, przytaszczył Trinitrona 21' i zapomniał o 8-mej generacji na conajmniej rok :sorcerer:

Opublikowano (edytowane)

Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki

Na tym zakończę mój świąteczny spam ;)

80e97528bc2947832d7f07dbe5219112.jpg

Kupiłem:

Wii U Pro Controller

Amiibo Link

folię na ekran Wii U

Zgarnąłem:

Donkey Kong Country Returns 3D

Kirby's Adventures Wii

Steel Diver

Sonic Colors

Super Mario 3D World

Logiczna kostka :P

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 6
Gość Dark_Pharmacist
Opublikowano

Muszę w końcu się szarpnąć na Wii U, koniecznie z Bayo. Wygodnie się gra na tym padzie??

Opublikowano

Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego.

• Plusik 2
Opublikowano

Padlet sam w sobie jest bardzo wygodny, ale np. w smasha mi się gra nim cholernie niewygodnie, dlatego kupiłem pro controllera. Słyszałem, że przy generalnie dynamiczniejszych gierkach jest trochę mniej wygodny, a tak to w Mario Karta czy innego NSMBU gra się na nim bdb :). Pro controller jak go wcześniej używałem to jest bardzo wygodny, ale testowałem go tylko godznkę, dwie w SELECT.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak kupować Bayonettę 2 to tylko razem z Pro Controllerem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No trochę beka, że ZombiU miało bundla z Pro Controllerem, czyli gra w którą nie ma sensu grać bez padleta, a Bayonetta 2 takiego zestawu nie dostała.

Ale to Nintendo i to nie pierwsza kretyńska decyzja związana z WiiU.