Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 794 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2022 Ciag dalszy MGSowych zakupow. W Polsce mam 1ke i dysk NTSC VR Missions na PS1, wersje Substance i Subsistance wiadomych gier (wraz z piekna srebrna PS2 Slim) oraz MGS4. W zasadzie teraz szukam juz tylko Legacy Collection oraz Twin Snakes + GameCube w znosnej cenie. 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soyokaze 75 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2022 Dziś przyszło. I dobrze, bo już praktycznie resztę ograłem co miałem a będę miał zapas 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shago 3 568 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2022 (edytowane) Muszę przyznać, że znacznie inne doznania, jak na padzie. Przyjemnie się lata na tym joysticku. Edytowane 7 czerwca 2022 przez Shago 15 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2022 Dekarze się rozpychają na forum to trzeba pokazać jak wyglądają gry na konsole przenośne. Ciepło się robi, sezon wakacyjny prawie rozpoczęty, daruję sobie opisywanie każdej sztuki z osobna - to by musiał być film na youtube, godzinny, w którym opowiadam o swoich pickupach (może kiedyś przejdę na taką formę) - zbrojenie w kieszonkowe gry wygląda tak: Nigdy nie miałem żadnych Pataponów, a ponoć dobre. Próbowałem grać w tego remastera na PS4, jednak przyjemniej pewnie będzie na małym ekranie. Konwersja Crazy Taxi na PSP była z każdej strony objeżdżana - teraz rozumiem dlaczego, framerate zabija większość przyjemności z zabawy... Kurohyou 2 czyli druga część "Yakuzy na PSP" - muszę obie nadrobić. Nagoshi obiecywał, że seria pojawi się na Vicie, a niestety sprzęt zdążył zdechnąć... Vampire (Darkstalkers) wygląda piękne na ekranie przenośniaka. Tutaj cieszę się z kieszonkowych wersji taktyków od Nippon Ichi, które teraz są pushowane na Switcha w wysokich cenach. Wpadło przypadkiem kilka filmów UMD, tego akurat nie brałem celowo. Z tego setu najbardziej mnie interesuje Anata wo Yurasanai - pamiętam reklamy tej gry w weekly famitsu i to, że bardzo zainteresował mnie art-style. Anbernic? CUDOWNY Chinol. Nie miałem lepszego sprzętu do ogrywania retro 'on the go'. Bardzo chciałem mieć Analogue, ale nie wysyłają do polski - teraz już nie potrzebuję. Nie jest to FPGA, ale absolutnie mi to nie przeszkadza. Mawaru Made in Wario to dość nowatorska gra na GBA, która korzysta z... czujnika ruchu. Jakiś wariat licytował ją na allegro za 200zł, mi udało się ją dorwać znacznie taniej. Driller na GBC to o dziwo doskonała konwersja - ta platforma często ma ślamazarnie działające gry, tutaj udało się zachować ducha arcade. Oprócz tego ciekawy bootlegowy składak - kiedyś pozbywałem się takich rzeczy z kolekcji, teraz trzymam (pod warunkiem, że faktycznie jest to bootleg z epoki) - wartość kolekcjonerska żadna, ale historyczna już tak. Jako gratis dostałem garść gołych cartów. Część to śmietnik (Yokai Watche), część to spoko gry - Taiko no Tatsujin, Starfox, Slime Morimori 2 czy Yoshi's Island. Na Switcha przez ostatni miesiąc wleciało 20 pudełek. Manifold Garden można było swego czasu ograć w Apple Arcade, ale chciałem mieć pudełko. Ruiner, Shing i Headliner to polskie gry (no, może poza ostatnim gdzie ekipa była bardzo mieszana), World's End Club polecali różni szaleńcy od novelek, może mi siądzie. Ogólnie dużo specyficznego dobra, ale mało mainstreamu (ten kupuję w wersjach EU). Fight Crab po zobaczeniu trailera po prostu MUSIAŁEM mieć, w kolekcji leży już Ace of Seafood, a to wygląda na tytuł równie absurdalny. Wpadło też Tora! Tora! Tora! od M2 - to geniusze jeśli chodzi o wskrzeszanie pozycji retro - polecam świetny dokument o nich dostępny na YouTube (autorstwa MyLifeInGaming) Na Battlefielda się wpieprzyłem przypadkiem, myśłałem, że ma singlową kampanię - no comments. Blue Reflection wciągnąłem ze względu na FOMO, widząc po ile lata jedynka (na szczęście ją też zdążyłem kupić przy premierze). Poison Control to pudełko do ogrania na PS4 (Switch poleży w folii), zaś trzy kolekcje RPGów od Kemco to będzie moje guilty pleasure na najbliższe lata. Budżetowość ich jRPG zdecydowanie do mnie trafia. Internal Section - szczęka zbierana z podłogi, Square zrobiło strzelaninę w stylu Tempesta z grafiką jak na PS2. Twin Bee Deluxe Pack wpada do kolekcji shmupów. Doposażyłem też Famicom Disk System. To w moich zbiorach druga obok Amigi platforma, która działa na dyskietkach. Green Beret, Twin Bee, Castlevania 2 - to są same dobre rzeczy. Zachowane w pięknym stanie, choć pewnie starsze od większości osób na forum. Dodatki do Idolmasterów, novelka, Drakengard 3 - może w końcu go odpalę. Wersję US nadal trzymam w folii, choć niepotrzebnie bo lata za grosze. Na zakończenie trochę limitek: Najciekawsze to Persona 5 (gra, artbook, soundtrack na 5 CD), Ar no Surge (m.in. pozytywka), Idolmaster 2 jest chyba najbardziej wypasiony (dodatkowa płyta gravure for U, soundtrack, anime), a Sengoku Musou 3 Z miażdży rozmiarem. Artbook jest gigantyczny, to moje drugie Musou w Premium Boxie i wow... Mają rozmach. Oprócz tego bardzo się cieszę z dwóch Atelierów - to moja jedna z ulubionych serii. Główny dodatek w obu przypadkach to piękny i ciężki kryształowy przycisk do papieru, ale użyteczność no... żadna. Pozdrawiam serdecznie użytkowników! 16 16 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Pinger jak zwykle dostarcza ciepło dla zagrajmerskiego serca, wielkie dzięki Pinga <3 A takie filmiki gdzie opowiadasz jedno, dwa zdania o gierce+ pokazujesz jeszcze tył i środek pudełka? C0rwa ale by było oglądane Co to za chińska gra z psp z ładną panią na okładce ta przed talkmanem? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Godzinę temu, Shago napisał: Muszę przyznać, że znacznie inne doznania, jak na padzie. Przyjemnie się lata na tym joysticku. Fajnie, ze przepustnica jest symetryczna i moze uzywac tego zestawu tez mankut. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ta co se siedzi? Anata wo Yurusanai właśnie. Pograłby ale kurde kiedy. Na filmiki musiałbym mieć czas i zaplecze, żeby nie było amatorszczyzny. Materiały video w których wyjaśniam YANO mówiącego źle o PS2 to jedno, filmy takie jak u prawdziwych zagrajmerów, noooo to już trochę bardziej skomplikowane. 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 "Ballada o Bocie" była olbrzymim krokiem w stronę pełnego profesjonalizmu. Świetny numer. 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Godzinę temu, ping napisał: Gra w prawym dolnym? Piękna okładeczka Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 The Wanderer: Frankensteins Creature - artsy gierka Cytuj
krzysiek923 1 663 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 5 godzin temu, Soyokaze napisał: Dziś przyszło. I dobrze, bo już praktycznie resztę ograłem co miałem a będę miał zapas Nie ma to jak wielkimi literami walnąć na okładce, że gra ma dwie okładki, z czego w efekcie ma jedną sensowną. 1 Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 @krzysiek923 Zawiera tylko co z tego Skoro jest schowana za niebieskim opakowanie, a potem za 2 płytami z jednej a z drugiej za kartką instrukcji od klawiszy By to pominęli i najwyżej gdyby dodali, że jest dodatkowy plakat, to bym się zgodził. "Gra zawiera obustronny plakat" Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Godzinę temu, Soyokaze napisał: Skoro jest schowana za niebieskim opakowanie, a potem za 2 płytami z jednej a z drugiej za kartką instrukcji od klawiszy Ale wiesz, że to musisz wyciągnąć i odwrócić? Wtedy masz tą drugą okładkę na zewnątrz. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) Edytowane 8 czerwca 2022 przez Wooyek 5 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Loo co to za cudo. Zobaczyłem cenę to zostaje przy 7x Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 10 godzin temu, Square napisał: Ale wiesz, że to musisz wyciągnąć i odwrócić? Wtedy masz tą drugą okładkę na zewnątrz. WOW! No bajer! To teraz takie dodatki dają do wersji pudełkowych. Ja nie wiedziałem A tak serio, to było moje ironicznie odnośnie takich zawartości i tego co piszą na głównej okładce. Jakie to zajebiste, że okładka jest podwójna, jeszcze dużymi literami napisane. Plakat to ja rozumiem jeszcze ale okładka No szok! Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Promka wjechała-170. Dłużej mi się nie chce czekać. 4 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 5 hours ago, messer88 said: Loo co to za cudo. Zobaczyłem cenę to zostaje przy 7x Ja tez jestem mega zadowolony z 7x, ale patrzac na to cudo Wooyka mocno targaja mna demony zakupow. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Jeszcze pytanie jak to się sprawdzi do muzyki i filmów, bo 7x imo się do tego nie nadają. No ale to dalej 1k więcej od siódemek. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 716 Opublikowano 9 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2022 Dla odmiany, parę "nowszych" tytułów do nadrobienia, jak czas pozwoli. 12 1 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 (edytowane) Rozpakuje jak wrócę z pracy, szkoda tylko że brak trybu dla pojedynczego gracza, ale z bratem coś pogram no i spróbuje przez neta. Edytowane 10 czerwca 2022 przez Arkady 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 507 Opublikowano 10 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 czerwca 2022 Ostatnia paczka własnie doszla a w niej 2 giereczki i dlugo oczekiwany przezemnie dock do padów ps3 od sony . 10 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał: dlugo oczekiwany przezemnie dock do padów ps3 od sony @Mejm w tym momencie Spoiler 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 226 Opublikowano 10 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 czerwca 2022 (edytowane) Czas na mój debiut tutaj, a trochę się tego nazbierało od początku roku. Styczeń 2022 Luty 2022 Marzec 2022 Kwiecień 2022 Maj 2022 Czerwiec 2022 Edytowane 10 czerwca 2022 przez pattro 16 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi