ireniqs 3 025 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki Na tym zakończę mój świąteczny spam Kupiłem: Wii U Pro Controller Amiibo Link folię na ekran Wii U Gdzie dorwałeś folię na ekran? Kupiłbym. Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego. Da się przecież wyłączyć. Podczas gry dajesz "home" później "settings" (prawy górny róg) i na końcu "padlet display off". Edytowane 28 grudnia 2014 przez ireniqs 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona. Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta. w życiu nie widziałem tyle plusów, za jeden post xD konkret! Edytowane 28 grudnia 2014 przez MEVEK Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki Na tym zakończę mój świąteczny spam Kupiłem: Wii U Pro Controller Amiibo Link folię na ekran Wii U Gdzie dorwałeś folię na ekran? Kupiłbym. Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego. Da się przecież wyłączyć. Podczas gry dajesz "home" później "settings" (prawy górny róg) i na końcu "padlet display off". Dziękówa za info z wygaszaniem padleta, (tak btw może to wprowadzili w jakiejś niedawnej aktualizacji?). Od 2 lat zasłaniam ekran serwetką i gumką recepturką bo tak jak Pinga mega irytowało mnie dublowanie obrazu. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki Na tym zakończę mój świąteczny spam Kupiłem: Wii U Pro Controller Amiibo Link folię na ekran Wii U To i ja się zapytam. Gdzie kupiłeś Wii U Pro Controller? Czy to prawda, że jest taki lekki i trochę "cheap"? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Dziękówa za info z wygaszaniem padleta, (tak btw może to wprowadzili w jakiejś niedawnej aktualizacji?). Od 2 lat zasłaniam ekran serwetką i gumką recepturką bo tak jak Pinga mega irytowało mnie dublowanie obrazu. Szczerze mówiąc to nie wiem czy dodali to w aktualizacji, pewnie tak. Wyłączam ekranik już od ponad miesiąca, więc na pewno nie dodali tego niedawno. Szkoda tylko że za każdym razem trzeba tak robić, ale w sumie jest to zrozumiałe, bo niektóre gry jak Wind Waker bardzo fajnie korzystają z dobrodziejstw padleta. Edytowane 28 grudnia 2014 przez ireniqs Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Co lepiej wybrac kombo nunczak-remot czy pro controler jesli chodzi o gry z wii odpalane na wii u? Edytowane 28 grudnia 2014 przez KoBik Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Co lepiej wybrac kombo nunczak-remot czy pro controler jesli chodzi o gry z wii odpalane na wii u? Pro controller nie obsługuje gier z Wii Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Co lepiej wybrac kombo nunczak-remot czy pro controler jesli chodzi o gry z wii odpalane na wii u? Pro jest tylko do gier z WiiU. Do gier z Wii trzeba mieć Wiilota + gruchę. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Palet można wyłączyć, to nie problem, ogarnąłem to po 5 minutach obsługi. Folie kupiłem tam gdzie pada, w austriackim Saturnie, obie ostatnie sztuki. Pad jest dosyć lekki, ale mi pewnie leży w dłoni i na pewno nie sprawia wrażenia "cheap". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 28 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 grudnia 2014 Ostatnie tegoroczne zakupy 14 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Ostatnie tegoroczne zakupy "London is calling. And they say you're a whore!" Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Palet można wyłączyć, to nie problem, ogarnąłem to po 5 minutach obsługi. Folie kupiłem tam gdzie pada, w austriackim Saturnie, obie ostatnie sztuki. Pad jest dosyć lekki, ale mi pewnie leży w dłoni i na pewno nie sprawia wrażenia "cheap". No to zmienili, bo w okłicach premiery głowiliśmy się nad tym nawet tu na forumku, chyba nawet z gemru. Potem uznałem to za ułomność i już nie sprawdzałem czy to poprawili ale fajnie, że jest bo nie licząc Zeldy WW, Lego City Undercover i ZombiU to w ogóle mógłby nie iestnieć dla mnie ten bajer. Nawet w Pikiminy wolałem sto razy bardziej gałkami sterować.... Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Palet można wyłączyć, to nie problem, ogarnąłem to po 5 minutach obsługi. Folie kupiłem tam gdzie pada, w austriackim Saturnie, obie ostatnie sztuki. Pad jest dosyć lekki, ale mi pewnie leży w dłoni i na pewno nie sprawia wrażenia "cheap". Kolego przepraszam za offtop, ale napisz proszę jak, to może dzisiaj odpalę sobie Wii U. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Palet można wyłączyć, to nie problem, ogarnąłem to po 5 minutach obsługi. Kolego przepraszam za offtop, ale napisz proszę jak, to może dzisiaj odpalę sobie Wii U. Da się przecież wyłączyć. Podczas gry dajesz "home" później "settings" (prawy górny róg) i na końcu "padlet display off". 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Dziękuję Waldku, zrobiłem to, za co mówię brzydko na ludzi z forum - nie zerknąłem na poprzednią stronę tematu. Teraz wszystko jasne, wyłączam gó.wno obesrane i idę jeździć w Mario Kart. 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Jest w tragicznym stanie i wygląda jakby ktoś go wykopał z ziemi, ale o dziwo działa i kosztował jakieś 40 pln. Teraz trzeba go porządnie wyczyścić i znaleźć jakieś gry. Szkoda że na allegro jakieś 3/4 gier na GBA to piraty. 3 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Przygotowania na sylwester. Juz mam jedna sztuke Super smasha wiec ta pojdzie na sprzedaz, ale bundle z adapterem ponizej 200zl nie moglem sobie odpuscic. Mario Kart 8 z niemiecka okladka ale bardzo niska cena wiec nie wybrzydzam, bo liczy sie dla mnie glownie zawartosc. No i Remote Plus co by goscie tez mogli zagrac a nie tylko patrzec jak ja sie znakomicie bawie. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 grudnia 2014 Skromnie, ale cieszy najbardziej chyba z Simpsons Hit & Run bo stan jak nowka ze sklepu, a i gierka zacna jak ktos lubi serial 10 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 nowy arcade block i uważam za rewelacje szaliczek z portala : Koszulka ze smash bros : Joystick do smartfona, halo śmieci w tym smycz i magnes I to co mnie najbardziej ucieszyło czyli magnesy na lodówkę cały zestaw abym mógł stworzyć level z sonica na lodówce plus jakaś figurka z zeldy jeszcze nie rozpakowałem a w jajku jest zamknięta 3 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 skąd takie magnesy? https://www.nerdblock.com/arcade 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Świetny arcade block, nadal jest problem z wysyłką do polski? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Nie ma żadnego problemu mylisz z loot crate arcade czy nerd block wysyłają do polski Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Skromnie, ale cieszy najbardziej chyba z Simpsons Hit & Run bo stan jak nowka ze sklepu, a i gierka zacna jak ktos lubi serial Szkoda że wersja Metala z gorszą kamerą. Bez radaru z poprzedników gameplay nie jest taki fajny bez kamery za plecami. Dlatego tez wer. Subsistence na ps2 dochodziła do blisko 3 stów przed ogłoszeniem kolekcji HD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi