Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki

Na tym zakończę mój świąteczny spam ;)

Kupiłem:

Wii U Pro Controller

Amiibo Link

folię na ekran Wii U

Gdzie dorwałeś folię na ekran? Kupiłbym.

Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego.

Da się przecież wyłączyć. Podczas gry dajesz "home" później "settings" (prawy górny róg) i na końcu "padlet display off".

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka :obama:

Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.

Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.

2r7u843.jpg

w życiu nie widziałem tyle plusów, za jeden post xD konkret!

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki

Kupiłem:

Wii U Pro Controller

Amiibo Link

folię na ekran Wii U

Gdzie dorwałeś folię na ekran? Kupiłbym.

Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego.

Da się przecież wyłączyć. Podczas gry dajesz "home" później "settings" (prawy górny róg) i na końcu "padlet display off".

Dziękówa za info z wygaszaniem padleta, (tak btw może to wprowadzili w jakiejś niedawnej aktualizacji?). Od 2 lat zasłaniam ekran serwetką i gumką recepturką :) bo tak jak Pinga mega irytowało mnie dublowanie obrazu.

Opublikowano

Kupiłem:

Wii U Pro Controller

Amiibo Link

folię na ekran Wii U

To i ja się zapytam. Gdzie kupiłeś Wii U Pro Controller? Czy to prawda, że jest taki lekki i trochę "cheap"?

Opublikowano (edytowane)
Dziękówa za info z wygaszaniem padleta, (tak btw może to wprowadzili w jakiejś niedawnej aktualizacji?). Od 2 lat zasłaniam ekran serwetką i gumką recepturką :) bo tak jak Pinga mega irytowało mnie dublowanie obrazu.

Szczerze mówiąc to nie wiem czy dodali to w aktualizacji, pewnie tak. Wyłączam ekranik już od ponad miesiąca, więc na pewno nie dodali tego niedawno. Szkoda tylko że za każdym razem trzeba tak robić, ale w sumie jest to zrozumiałe, bo niektóre gry jak Wind Waker bardzo fajnie korzystają z dobrodziejstw padleta. :)

Edytowane przez ireniqs
Gość DonSterydo
Opublikowano

Co lepiej wybrac kombo nunczak-remot czy pro controler jesli chodzi o gry z wii odpalane na wii u?

Pro jest tylko do gier z WiiU. Do gier z Wii trzeba mieć Wiilota + gruchę.

Opublikowano

Palet można wyłączyć, to nie problem, ogarnąłem to po 5 minutach obsługi.

Folie kupiłem tam gdzie pada, w austriackim Saturnie, obie ostatnie sztuki. Pad jest dosyć lekki, ale mi pewnie leży w dłoni i na pewno nie sprawia wrażenia "cheap".

Opublikowano

Folie kupiłem tam gdzie pada, w austriackim Saturnie, obie ostatnie sztuki. Pad jest dosyć lekki, ale mi pewnie leży w dłoni i na pewno nie sprawia wrażenia "cheap".

No to zmienili, bo w okłicach premiery głowiliśmy się nad tym nawet tu na forumku, chyba nawet z gemru. Potem uznałem to za ułomność i już nie sprawdzałem czy to poprawili ale fajnie, że jest bo nie licząc Zeldy WW, Lego City Undercover i ZombiU to w ogóle mógłby nie iestnieć dla mnie ten bajer. Nawet w Pikiminy wolałem sto razy bardziej gałkami sterować....

Opublikowano

Kolego przepraszam za offtop, ale napisz proszę jak, to może dzisiaj odpalę sobie Wii U.

Opublikowano

Kolego przepraszam za offtop, ale napisz proszę jak, to może dzisiaj odpalę sobie Wii U.

• Plusik 1
Opublikowano

Dziękuję Waldku, zrobiłem to, za co mówię brzydko na ludzi z forum - nie zerknąłem na poprzednią stronę tematu. Teraz wszystko jasne, wyłączam gó.wno obesrane i idę jeździć w Mario Kart.

• Plusik 1
Opublikowano

jea8oVzl.jpg

Jest w tragicznym stanie i wygląda jakby ktoś go wykopał z ziemi, ale o dziwo działa i kosztował jakieś 40 pln. Teraz trzeba go porządnie wyczyścić i znaleźć jakieś gry. Szkoda że na allegro jakieś 3/4 gier na GBA to piraty.

• Plusik 3
Opublikowano

Przygotowania na sylwester. Juz mam jedna sztuke Super smasha wiec ta pojdzie na sprzedaz, ale bundle z adapterem ponizej 200zl nie moglem sobie odpuscic. Mario Kart 8 z niemiecka okladka ale bardzo niska cena wiec nie wybrzydzam, bo liczy sie dla mnie glownie zawartosc. No i Remote Plus co by goscie tez mogli zagrac a nie tylko patrzec jak ja sie znakomicie bawie.

s3olqp.jpg

2e17iiu.jpg

• Plusik 6
Opublikowano

nowy arcade block i uważam za rewelacje

szaliczek z portala :

10888531_882961828410359_8588021433860081620586_882961855077023_3352002663430292

Koszulka ze smash bros :

10891565_882961958410346_211697343426493

Joystick do smartfona, halo śmieci w tym smycz i magnes

10292530_882961891743686_222085531189280

I to co mnie najbardziej ucieszyło czyli magnesy na lodówkę cały zestaw abym mógł stworzyć level z sonica na lodówce :D  plus jakaś figurka z zeldy jeszcze nie rozpakowałem a w jajku jest zamknięta :)

10891751_882961921743683_740434295679522

• Plusik 3
Opublikowano

04m9YM7.jpg

Skromnie, ale cieszy najbardziej chyba z Simpsons Hit & Run bo stan jak nowka ze sklepu, a i gierka zacna jak ktos lubi serial :)

Szkoda że wersja Metala z gorszą kamerą. Bez radaru z poprzedników gameplay nie jest taki fajny bez kamery za plecami. Dlatego tez wer. Subsistence na ps2 dochodziła do blisko 3 stów przed ogłoszeniem kolekcji HD.