Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że najbardziej realistyczny scenariusz będzie taki, że odbiję się od części pierwszej, i/lub jakaś sytuacja życiowa wymusi ode mnie zrobienie sobie przerwy w graniu na jakiś czas, po czym ciężko będzie mi do gierki wrócić i w efekcie rzucę wszystko w cholerę... ;)

Ale kto tam wie. Nie było to drogie, biorąc pod uwagę, że tam jest bodajże 8 gier, więc może sprawdzę. Nie jestem fanem Disney'a, ale trochę koloru i "finalowych" klimatów się może kiedyś przydać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał:

Fanem pająka nie jestem, ale grę wszyscy chwalą, to się przejdzie w 60fps. Kiedyś...

Jak kupisz Remastera to tak, bo wersja PS4 chodzi w 30 klatkach.

• Dzięki 1
Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Jak kupisz Remastera to tak, bo wersja PS4 chodzi w 30 klatkach.

Kur... faktycznie, teraz doczytałem, że tylko Miles Morales oferuje upgrade zwykłego Spider-mana do wersji remastered... Czyli muszę kupić jeszcze jedną grę. "Cudownie".

A myślałem, że tylko Nintendo jest aż tak antykonsumenckie... :facepalm:

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Kene bardzo chciałem mieć od dłuższego czas, choć nawet nie wiem, czy mi się w ogóle spodoba.

Nie ma innej opcji - trzeba bardzo nie lubić gier, by KENA mogła się nie spodobać.

• Plusik 2
Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

Nie ma innej opcji - trzeba bardzo nie lubić gier, by KENA mogła się nie spodobać.

Są na forum tacy, którzy czytając moje posty mogą pomyśleć, że ja niczego nie lubię. ;)

Ale tak serio, bardziej miałem na myśli sam gatunek gry (elementy platformowe widziałem... brrr...). Ale zakładam, że będzie miła gra pełna uroku.

Opublikowano

Witam boomerzy  pudełkowe świry, triangle strategy w ciemno, nie oglądałem recenzji, nie czytałem, uznałem po nazwie, że to klon fire emblem to można spróbować,

a God Eater 3 bo jedynkę prawie skończyłem i spoko gierka

spacer.png

• Plusik 7
Opublikowano
W dniu 22.07.2022 o 19:46, Fanek napisał:

Cześć @ASX  :thumbsup:  co Ty tam chłopie właściwie renderujesz?

użyłeś znaku towarowego, który miałem dawno temu zastrzec (R)

Jakiś czas temu wkręciłem się w Blendera i tak sobie hobbystycznie po pracy, dłubie w grafice 3d