Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 lipca 2022 Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :(((((( 12 7 11 Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Pamiętaj wrzucić pierdziawe elficy do tematu "wrzuć screena" dopiero wtedy zostaniesz prawdziwym N GRACZEM I rób przerwy w graniu bo widzę że nie dokupiłeś sobie jakiegoś dobrego pada a nie chce żeby Ci wysiadły ręcę od tych śmieci yebanych joyconowych Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :(((((( Mam zasade, ze nie daje minusow w zakupach, ale kurwa najgorsze pokemony kupic ja jebie Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Nie no kierwa dobry zakup 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 2 minuty temu, Shen napisał: Mam zasade, ze nie daje minusow w zakupach, ale kurwa najgorsze pokemony kupic ja jebie Kupisz Nintendo bez Pokemonów to jak być w Paryżu i nie zobaczyć Luwru. Nie czułem się jeszcze na siłach na Arceusa którego chcę zostawić na koniec, a kompletnie nie jara mnie SS ani Let's Go. Cytuj
Bzduras 12 518 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 C00rwa, kolego, piękny zestaw Witaj w naszej switchowej rodzinie! Spoiler W czwartki masz dyżur w szafie 1 Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Tylko nie wrzucaj zdjeć na hamaku. 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 paolo, co za bezmyślna coorva i forumowicz-amator, każdy szanujący się zagrajmer psx extreme wie, żeby z takimi postami poczekać na nową podstronę dla ultra widoczności Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Druga szansa, może teraz docenię uniwersum. 4 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 24 minuty temu, Bzduras napisał: Ukryj zawartość W czwartki masz dyżur w szafie Bizariuszu 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Witamy w patologicznej rodzinie. Nie ma drugiej firmy tak fenomenalnej i zjebanej jednocześnie 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Dungeon Keeper 2 to miłość mojego dzieciństwa. Uwielbiam masę gierek od Bullfrog ale DK2 to zdecydowanie moja ulubiona. Do tego ulubiona gierka od Remedy, Max Payne 1. Gierka swego czasu wyróżniała się optymalizacją. I CoD2 którego stawiam za raz za 4. Trochę ostatnio podganiam gierki piracone w młodości. CoD2 co prawda ogrywałem w oryginale na X360 ale warto też mieć wersję PC. 6 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Wyborne wydanie, moja pierwsza oryginalna gra na PC. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 21 minut temu, Ukukuki napisał: Dungeon Keeper 2 to miłość mojego dzieciństwa. Uwielbiam masę gierek od Bullfrog ale DK2 to zdecydowanie moja ulubiona. Do tego ulubiona gierka od Remedy, Max Payne 1. Gierka swego czasu wyróżniała się optymalizacją. I CoD2 którego stawiam za raz za 4. Trochę ostatnio podganiam gierki piracone w młodości. CoD2 co prawda ogrywałem w oryginale na X360 ale warto też mieć wersję PC. Najlepsza gra na kąputer - loszek pieszczoszek <3 1 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Cytat Tak jak pisze figaro, akurat ze gearsup dorabia jako drag queen i robi laski za kartridże w folii Motywujące są te bóldupiaste komentarze do wrzucania tu fotek 1 6 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 7 minut temu, GearsUp napisał: Motywujące są te bóldupiaste komentarze do wrzucania tu fotek ile za tę limitkę? Swoją drogą, ten gryzoń. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Miałem brać w PB ale pojawiła się oferta z MM za 399 z tego co pamiętam 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 no ja dzisiaj metroida kupiłem za 360zł, a w PB 5 pak Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 to wy tak poważnie z tymi myszkami? Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Ona była w gratisie, wolę klasyczne 2 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, wychodzę do was z pewnym wyznaniem. Jak mogliście zauważyć lub nie, od jakiegoś czasu miotam się nieco po forum i w samym forumingu. Czasem w poszukiwaniu atencji, a czasem zaczepki piszę rzeczy prowokacyjne, jakbym chciał powiedzieć wam coś czego nie potrafię ubrać w słowa, a co podskórnie czuję. TheSphereHunter, Hunter Schafer, chłopczyce i dziewczyny-niespodzianki. Chociaż identyfikuję się ze swoją płcią biologiczną i jestem hetero, od lat w szczęśliwym związku to czuję, że czegoś mi jednak w nim brakowało od jakiegoś czasu... aż do dzisiaj. Mówi się, że miłość znaleźć można w różnych miejscach, ale nie spodziewałem się, że miłość znajdę na... śmietniku. Wyrzucając odpadki, z zakamarków gdzie dochodził największy smród coś zerkało na mnie zalotnie i strzała amora chciała że to spojrzenie przeszyło mnie na wskroś i przywiodło na myśl najpiękniejsze lata mojego życia. Z lekkim stydem, ale i ekscytacją wpadliśmy sobie w ramiona. Tak, jestem osobą Nintendo. i wstydzę się tego :(((((( Zamiast tych pokemonów trzeba było brać Bayonettę 2 albo Donkey Konga. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 3 minuty temu, SnoD napisał: Zamiast tych pokemonów trzeba było brać Bayonettę 2 albo Donkey Konga. nie było ani jednego ani drugiego (brałem w MM) Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 13 minut temu, Pupcio napisał: Co z nią? Czarna i trzymasz pod swoja biala dlonia = opresja czarnoskorych niewolnikow. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 507 Opublikowano 28 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lipca 2022 Spozniony prezent urodzinowy w koncu dotarl mlodemu 11 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi