Opublikowano 28 lipca 20222 l 31 minut temu, Moldar napisał: Kiedy zamawiałeś? W dniu kiedy oficjalnie otworzyli preordery na stemie. Pamietam ze tylko pomagalem mu z zamowieniem i platnoscia. W kazdym razie to byla tylko chwila po ktorej wyladowalismy w kolejce nr 3. Z tego co sie orientuje to kazda kolejka trwa 3 miesiace - czyli lacznie z wrzesniem calym jeszcze. Albo cos mieszam, nie jestem za bardzo w to zangazowany.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Ja szaraczka na raty z mamuska bralem. A za raty pomagalem ojcu i dziadkowi. Piekne czasy. Jak cos cie kosztuje wiekszy wysilek niz zwykle to inaczej sie docenia i wspomina. Nie to co nasze dzieci dzisiaj.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Szanuję mevka za to, że widać, że się stara aby te dzieciaki miały dobrze. Wspaniały zakup zaiste. Chociaż pamiętam, że jak dostałem moją pierwszą konsolę przenośna i granko nie było uzależnione od TVka to ciężko było mnie oderwać sprzed ekranu. Powodzenia tam kolego.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, otwieram sezon na żółwia. Oczywiście Błękitna Perfekcja .
Opublikowano 29 lipca 20222 l Pierdololo, dobry betem'upik. Może trochę zbyt prosty i nie ma wiele contentu, ale i tak wchodzi jak złotko.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Fajna sprawa na półkę, ale wachlować płytami, żeby pograć z doskoku w gierkę 2GB to by mi się nie chcialo.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fighting to live and living to fight Jest
Opublikowano 29 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perfectblue najlepszy sklep dla zagrajmerów
Opublikowano 29 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie switchowe zakupy xeno 1,2, torna na powrót do kolekcji, tym razem na stałe
Opublikowano 29 lipca 20222 l Z pozdrowieniami dla bieda cyfrowców polujących na okazje i bóldupiarzy gier pudełkowych w folii
Opublikowano 29 lipca 20222 l 2 godziny temu, funditto napisał: Mogłem brać w Perfect Blue.. a tak dostałem bez bonusów I w sumie co byś z tymi bonusami zrobił? Pytam poważnie. Co prawda sam zawsze chętnie przyjmuję wszelkie zbędne popierdółki i dodatki, ale rzadko kiedy robię z nich jakikolwiek użytek. Plakatów nie rozwieszam, naklejek nie rozklejam, pocztówek nikomu nie wysyłam. Zawsze wszystko leży w oryginalnym opakowaniu. Nawet jakieś maskotki czy artbooki zdarza mi się trzymać w pudle, a nie osobno. Ogólnie u mnie posiadanie takich rzeczy, to zwykła fanaberia, w większości przypadków. Ciekawi mnie po prostu, czy ktokolwiek z takimi bonusami coś zrobi innego, niż wrzucenie do szuflady. Bo tu nawet nie ma na dodatki osobnego pudełka, z tego co widzę. No chyba, że się mylę i ktoś ma pokój w plakatach i biurko w naklejkach, mając przy tym więcej niż 12 lat, ale to bym chętnie zobaczył na zdjęciach.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 2 godziny temu, funditto napisał: Mogłem brać w Perfect Blue.. a tak dostałem bez bonusów sprzedam bonusy za 50 zł więcej szczegółów na pw