creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 11 godzin temu, Moldar napisał: Daj info jak ten grip Całkiem spoko. O wiele wygodniej niż sam switch. Dzięki zmiennym nakładkom można dostosować pod siebie czy chce się duży chwyt czy mniejszy. Ciężko wchodzi w dock (szybka też naklejona), ale pewnie się wyrobi. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 sierpnia 2022 W uzupełnianiu kolekcji na Vitę kładę obecnie nacisk na rpg oraz pochodne. Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej ! U Nintendo bez zmian... sztosa goni kolejny sztos a Czezky zapewne nie wyrabia na zakrętach między graniem a pakowaniem przesyłek. 13 4 Cytuj
Suavek 4 681 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 50 minut temu, giger_andrus napisał: Ale jak przy okazji wpadnie jakaś gra rytmiczna od Atlusa to nie pogardzę Ma ktoś coś fajnego na Vitę ? Będzie tylko drożej ! A gra rytmiczna od Segi może być? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 646 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 #TylkoNintendo 15 2 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Tyle pieniędzy na jednym zdjęciu 1 Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ale bym sobie znowu przeszedł kapitana ropucha pod kołderką Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 40 minutes ago, Czoperrr said: Tyle pieniędzy na jednym zdjęciu A za kilka lat to samo zdjęcie a więcej kasy Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 2 hours ago, SnoD said: Z tymi grami to akurat mocno wątpliwe ojj tam ojj tam, komentarz tylko pro-nintendowy, te gierki w górę nie pójdą ale to nie ważne, zostają w kolekcji na jesienne i zimowe wieczory Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 149zl za gre na switcha Wincyj takich promocji. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dziś wierność i uzupełnianie kolekcji. 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 549 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 Kolejna porcja zabytków, uzupełniających stare kolekcje. Sonic Generations to zakup trochę impulsywny, choć miałem w obserwowanych od dłuższego czasu. Wrzutka na grupie fb przypomniała mi o tym tytule i uległem emocji chwili, a teraz kojarzę, że chyba raczej powinienem brać na X360, bo we wstecznej dostał FPS boost Dwie Yakuzy przyszły w pakiecie z resztą widocznych na zdjęciu tytułów (oprócz Sonica i Conana) - przeglądałem "inne przedmioty sprzedającego" i dodałem do koszyka, żeby Yakuza Dead Souls miała jakieś towarzystwo na półce X-MEN Destiny jeszcze w folii - swego czasu olałem, ale jak zobaczyłem u tego samego sprzedawcy to dorzuciłem do kosza. Conan jakoś zawsze umykał mojej uwadze, aż wreszcie sobie o nim przypomniałem i trafiłem nawet nówkę w folii - wersja X360, bo ta z PS3 nie miała trofeów. Blacksite od dawna miałem na liście i podobnie jak Conan wybrałem wersję z wirtualnymi pucharkami (szukam jeszcze Legendary i dark Sector w dobrym stanie). Tony Hawk's American Wasteland to kolejny z "remasterów" na X360 z przełomu generacji (mam już takich kilka, że wspomnę GUN, NFS Carbon/MostWanted, Burnout Revenge czy The Godfather), a że nigdy w tę odsłonę nie grałem to chętnie sprawdzę. A trzy ostatnie tytuły... Stare, indiańskie przysłowie głosi, że "kto w wirtualny gra tenis, ten duży ma beniz" Tak mnie jakoś naszło po tym "Matchpoint" w Gamepassie - przypomniałem sobie zajebiste chwile spędzone z dwiema pierwszymi częściami Virtua Tennis na Dreamcascie, a Top Spin 2 wpadł przy okazji (teraz, dla uzupełnienia kolekcji trzeba będzie jeszcze Top Spin 3 kupić). No i komplet nowych pudełek BR, bo ludzie to świntuchy i musiałem wymienić pudełko od Sonica i Yakuzy 4 - obydwie spaskudzone naklejką zdartą prawie do samego kleju. 14 3 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Yakuza 3 i 4? Najlepsze No i Conan...Jedna z najbardziej niedocenionych gier ever IMO. Fantastycznie się bawiłem grając w nią. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 Conan również polecam, świetna gierka. Wleciała kolejna klasyka którą za dzieciaka się piraciło. Podstawkę D2 już mam. 14 5 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dokladnie Pamietaj jak spoznilem sie 2h do pracy, bo ostatni boss na najwyzszym poziomie trudnosci zamiatal mna podloge. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 857 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dotarł dawno zamówiony moniotr Q-D-O-L-E-D od Alienware. Boże jakie to jest bydle piękne, dobrze, że czekałem z przejsciem wielu gierek w tym RDR 2. 17 8 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Miałem monitor alienware 34 ultra wide i po roku nie dałem rady wymieniłem na aw2721d 240hz/gsync . Przy 34 jak najbardziej do gier single player ale w sieciówkach musiałem i tak zmniejszać obraz do 16:9 , ale QLED pewnie robi wrażenie. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Mi sie gra wybornie w BF/Cod, jeszcze jak zwiekszam FOV to czuje się jak cheater. No i to nie jest qled tylko najprawdziwszy oledzik 1000 nits Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Same here- sam gram na 34 calach i gdy wszyscy sztucznienl zwiększający FOV, na takim monitorze widać wszystko nawet na ustawieniach domyślnych. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Świetny monitor! Sam czekam na realizację mojego zamówienia. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Monitor TOP, nie ma chyba niczego lepszego na rynku. 34 cale ultrawide, martyca OLED, częstotliwość odświeżania 175hz i bardzo szybki czas reakcji 0,1 ms, słowem idealny ekran do grania. Jedyny minus to wysoka cena, no ale wiadomo że to sprzęt premium i fakt, że konsole nie wspierają takiego formatu przez co nie da się normalnie podłączyć takiego PS5 jaki stoi u ciebie na biurku (ale wiadomo, że to raczej wina producentów konsol, a nie samego monitora) Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 a jaki to jest konkretnie model? monitor OLED z normalnym HDRem brzmi bosko Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Alienware AW3423DW. Co do PS5 to podłączyłem tylko w celach testów i działa ale są pasy po bokach ale nie można wybrać rozdzielczości 1440p. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 1440p będzie dopiero w nowym FW chyba, że masz betę zainstalowaną. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi