Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.08.2022 o 23:34, creatinfreak napisał:

Znam go od dzieciaka tak więc mu ufam :yao:

A to ty musisz byc tym kolega, dla ktorego chcial na pchlim ps4 pro ale za mniej niz 800zl bo taka cena jest na olx. xD

W dniu 26.08.2022 o 23:00, Rozi napisał:

Ja to Pipolinio bym nie ufał, niezły z niego naciągacz i hochsztapler. Ile tych PS5 miał? Pięć?

Ewidentnie widac, ze koles ma jakies mocne natrectwa albo manie jesli potrafi je.bac sie tyle z wysylkami i zakupami zeby tylko konsola byla najcichsza w pasmie dla nietoperzy.

W dniu 26.08.2022 o 20:22, creatinfreak napisał:

Namówił mnie @PiPoLiNiO, przez niego często wydaje kasa na coś lepszego.

Co konczy dowod :) 

• Haha 1
47 minut temu, Mejm napisał:

A to ty musisz byc tym kolega, dla ktorego chcial na pchlim ps4 pro ale za mniej niz 800zl bo taka cena jest na olx. xD

Ewidentnie widac, ze koles ma jakies mocne natrectwa albo manie jesli potrafi je.bac sie tyle z wysylkami i zakupami zeby tylko konsola byla najcichsza w pasmie dla nietoperzy.

Nie ja preferuję najnowsze konsole. Co do natręctwa to potwierdzam, jest zboczony na punkcie jakość produktu.

• Plusik 1

Tak się kończą spontaniczne zakupy w stylu "a wezmę, co mi tam". Kilka złotych tu, kilka tam, i nagle stówki nie ma, bo człowiek na głupoty kasę marnuje...

1.thumb.jpg.a7c01d32d551b722f899845c7c2543d6.jpg

Nie pamiętam, kiedy kupiłem ostatniego PSX Extreme, ale wydaje mi się musiało to być przed 2010 (komuś [grzybiarz?] z tego forum swoje numery chyba sprzedałem, to może zweryfikować :P). No ale chyba hajp jubileuszu oraz fakt, że trafiłem najlepszą okładkę zrobiły swoje. A obok na półce leżał ten cały wystylizowany Retro, to nostalgia wzięła górę. I tak, jak nie kupuję żadnych czasopism już od kilkunastu lat, tak nagle wziąłem od razu dwa, nie wiem po co...

TimeSplitters 3 (Future Perfect) to jedna z moich ulubionych gier na PS2 i z pewnością czołówka FPSów. Niesamowita gra. W dwójkę grałem tylko u kumpla we czwórkę na split-screenie, ale sam nigdy tej części nie miałem, więc nie grałem w singla i inne tryby. Dlatego chętnie sobie sprawdzę w najbliższym czasie, jeśli będzie dobrze emulowane na Steam Decku.

Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster albo Remake tej serii... :( Choć znając życie, to dziś by zrobili z tego strzelankę F2P z pierdyliardem mikrotransakcji, battlepassem, czy innym zdobywaniem poziomów i chgw czym jeszcze.

• Plusik 9
2 minuty temu, Suavek napisał:

Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster albo Remake tej serii... :( Choć znając życie, to dziś by zrobili z tego strzelankę F2P z pierdyliardem mikrotransakcji, battlepassem, czy innym zdobywaniem poziomów i chgw czym jeszcze.

Free Radical Design zostało reaktywowane rok temu przez Deep Silver które też ma teraz prawa do marki i do Second Sight. Ja liczę na to że po wydaniu Dead Island 2, część pracowników z Dambuster Studios (które powstało na zgliszczach FRD) powróci do FRD i development nowego TSa ruszy z kopyta. A w międzyczasie z chęcią bym przytulił remake TS2 i 3 w stylu Destroy All Humans. Jeśli Destroy All Humans i SpongeBob dostały zielone światło w sprawie remaków/remasterów to Time Splitters tym bardziej powinien je dostać.

5 godzin temu, Suavek napisał:

Ja pierdolę, ile bym dał za jakiś porządny Remaster

https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/timesplitters-future-perfect/9n51s9qzmsb6

https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/timesplitters-2/9NJBX726M8J9

I masz

• Plusik 1
9 minut temu, Bzduras napisał:

I czym to się różni od odpalenia gry na emulatorze?

Poza faktem, że bym musiał specjalnie kupić kompletnie mi niepotrzebną konsolę. ;)

Teraz, Suavek napisał:

I czym to się różni od odpalenia gry na emulatorze?

Tym, że masz legalnie gierkę w 4K60 bez kombinowania, jak dla mnie łapie się to pod "remaster". Tym bardziej, że są remastery, które nawet tego nie oferują :)

• Plusik 1
5 minut temu, Bzduras napisał:

Tym, że masz legalnie gierkę w 4K60 bez kombinowania, jak dla mnie łapie się to pod "remaster". Tym bardziej, że są remastery, które nawet tego nie oferują :)

Tu też mam legalnie. ;) Pudło na półkę, granie na PC.

Oczywiście dla posiadaczy Xboxów jak najbardziej idealna opcja, do pozazdroszczenia. Kto w serię nie grał, a Xboxa posiada jak najbardziej powinien rozważyć zakup. Jednak konsole M$ w ogóle nie są dla mnie, więc odpada. Liczę na bezproblemową emulację na SD i granie w wyrku. ;)

• Plusik 1
56 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

A bios konsoli oczywiście zgrany samodzielnie? :reggie:

Lubicie się czepiać widzę. Zaskoczę Cię, jeśli powiem, że tak? :) Zdaje się robiłem obraz Free McBootem jak jeszcze korzystałem z PS2 wieki temu, tylko bym płytę ze starymi danymi musiał znaleźć, czego oczywiście z lenistwa nie zrobię. ;)

Konsolę oczywiście nadal posiadam i jestem w stanie sobie bios samodzielnie zgrać.