Opublikowano 2 września 20222 l 5 minut temu, messer88 napisał: Jestem zmuszony dać reakcje neutralną. No właśnie tak samo.
Opublikowano 2 września 20222 l Co tam lamery boicie sie minusikow co no wrzucajcie focie z tlou krypto gaje
Opublikowano 2 września 20222 l Czezky napiszesz liste klientów tlou czy dopiero po torturach sprzedasz graczyków?
Opublikowano 2 września 20222 l U mnie sklep otwierają o 10, czyli za 2.5h. Fotka będzie zrobiona i wrzucona jeszcze w samochodzie
Opublikowano 2 września 20222 l 34 minuty temu, Pupcio napisał: Czezky napiszesz liste klientów tlou czy dopiero po torturach sprzedasz graczyków? A idz Pan w chuj, saints row i soul hackers przestrzeliłem, a tlou boże nawet do bramki nie doleciało - wzialem ze 2 razy za mało. 2 szt zostały
Opublikowano 2 września 20222 l 56 minut temu, Dave Czezky napisał: A idz Pan w chuj, saints row i soul hackers przestrzeliłem, a tlou boże nawet do bramki nie doleciało - wzialem ze 2 razy za mało. 2 szt zostały dodrukuj jak za dawnych czasów nowe okładki tlou1 do pudełek, wsadź tam saints row i zapakuj jeszcze raz. Przynajmniej entuzjaści dickamana pograją w coś nowego Edytowane 2 września 20222 l przez oFi
Opublikowano 2 września 20222 l Czezky staje na głowie aby sklep miał nienaganną opinię, a ty mu sugerujesz firmowe samobójstwo? Co jest kurwa z tobą nie tak.
Opublikowano 2 września 20222 l Teraz, Square napisał: Czezky staje na głowie aby sklep miał nienaganną opinię, a ty mu sugerujesz firmowe samobójstwo? Co jest kurwa z tobą nie tak. It's called "poczucie humoru" Anyway, minusiki juz czekaja
Opublikowano 2 września 20222 l 11 minutes ago, Square said: Z poczuciem humoru to chyba tylko chujowym miałeś styczność. To raczej wylewanie frustracji, ciekawe tylko skąd się bierze
Opublikowano 2 września 20222 l Może to nie temat na taki wywód, chociaż uważam za Remake The Last of Us za zwyczajny skok na kasę. I to właśnie wobec najwierniejszych fanów marki,którzy i tak grę kupią. Co tym bardziej jest obrzydliwe. Sami gracze być może nie powinni tego wspierać. Z drugiej strony dlaczego minusowac Ojczyznosława? A w czym lepsze są zakupy indyków na Switcha za 250zl gdzie ich realna cena to czasem kilkanaście - kilkadziesiąt złotych. Albo japońskie importy gier o cyckach za grubą kasę, przecież to też często jest sztuczna wartość. Ale wtedy lecą same plusy. Tak tylko zwracam uwagę (oczywiście Naughty Dog jebac za ten manewr)
Opublikowano 2 września 20222 l Teraz dopiero zauważyłem jak śmiesznie wkomponowany w okładkę jest Joel
Opublikowano 2 września 20222 l 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Tak tylko zwracam uwagę (oczywiście Naughty Dog jebac za ten manewr) A jak inaczej yebać, jak nie brakiem finansowania?
Opublikowano 2 września 20222 l 8 minut temu, drozdu7 napisał: A w czym lepsze są zakupy indyków na Switcha za 250zl minusy dla indyków ze switcha za 250 to też dobry pomysł