Homelander 2 030 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 9 minutes ago, drozdu7 said: Może to nie temat na taki wywód, chociaż uważam za Remake The Last of Us za zwyczajny skok na kasę. I to właśnie wobec najwierniejszych fanów marki,którzy i tak grę kupią. Co tym bardziej jest obrzydliwe. Sami gracze być może nie powinni tego wspierać. Z drugiej strony dlaczego minusowac Ojczyznosława? A w czym lepsze są zakupy indyków na Switcha za 250zl gdzie ich realna cena to czasem kilkanaście - kilkadziesiąt złotych. Albo japońskie importy gier o cyckach za grubą kasę, przecież to też często jest sztuczna wartość. Ale wtedy lecą same plusy. Tak tylko zwracam uwagę (oczywiście Naughty Dog jebac za ten manewr) Nie zniechęcaj, na rekord idziemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 minuty temu, Homelander napisał: Nie zniechęcaj, na rekord idziemy Girawgórze w tym momencie: am I a joke to you? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 11 minut temu, Crazy Horse napisał: A jak inaczej yebać, jak nie brakiem finansowania? Jasna sprawa, chodzi mi tylko o to czy zawsze jesteśmy/będziemy tak konsekwentni Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Że my na tym forum? TAK. Że wszyscy gracze na całym świecie? ...nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 22 minuty temu, drozdu7 napisał: A w czym lepsze są zakupy indyków na Switcha za 250zl Różnica jest zasadnicza. Wiele indyków na Switcha za 250pln w pudełku mocno zyskuje na cenie bo stanowi sporą wartość kolekcjonerską. Np. Shantae and the Pirate's Curse, które kosztowało 30-40 dolarów za wydanie podstawowe w LRG, można teraz sprzedać za grubo ponad tysiąc plnów. A takich przykładów jest masa. Wartość cyfry i pudełka to często dwie różne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 42 minutes ago, giger_andrus said: Różnica jest zasadnicza. Wiele indyków na Switcha za 250pln w pudełku mocno zyskuje na cenie bo stanowi sporą wartość kolekcjonerską. Np. Shantae and the Pirate's Curse, które kosztowało 30-40 dolarów za wydanie podstawowe w LRG, można teraz sprzedać za grubo ponad tysiąc plnów. A takich przykładów jest masa. Wartość cyfry i pudełka to często dwie różne bajki. A The Last of Us Part 1 stanowi moją wartość rozrywkową i cena 350zł jest odpowiednia za rozrywkę jaką mi gra dostarczy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 minuty temu, Homelander napisał: A The Last of Us Part 1 stanowi moją wartość rozrywkową i cena 350zł jest odpowiednia za rozrywkę jaką mi gra dostarczy. A ja nie twierdzę, że jest inaczej. Kupujesz co chcesz i bawisz się jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Tylko 11 minusów? I to jest ten cały protest, krzyki, bojkoty i inne takie? Mieliście pokazać ilu Was jest! Jestem zawiedziony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kupowanie gier na Switcha za 250zł można jeszcze wytłumaczyć tym, że ich wartość raczej będzie rosnąć z czasem a nie tanieć, a taki balas jak TLOU za rok będzie kosztował 99zł i tyle dokładnie jest wart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 "Balas jak TLOU" Uwielbiam to forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 To określenie raczej z przyzwyczajenia pisania o części drugiej. Jedynka to 10 na 10 ale na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 54 minuty temu, Homelander napisał: Tylko 11 minusów? I to jest ten cały protest, krzyki, bojkoty i inne takie? Mieliście pokazać ilu Was jest! Jestem zawiedziony Daj spokój GearsUp, i tak już wszyscy wiedzą jak ci zależy na reputacji w inernecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 To jest GearsUp, czy Godot? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 GregZ, Godot, GearsUp i może jakieś inne. Jak to nie jest GearsUp to ja proszę bana na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 giry pier.dolił tylko w gierkach, ten syfi po całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 hours ago, krzysiek923 said: GregZ, Godot, GearsUp i może jakieś inne. Jak to nie jest GearsUp to ja proszę bana na rok. Dajcie mu bana zatem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 godziny temu, Homelander napisał: Tylko 11 minusów? I to jest ten cały protest, krzyki, bojkoty i inne takie? Mieliście pokazać ilu Was jest! Jestem zawiedziony Skończyły się reakcje, ale spokojnie - jutro wrócę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 081 Opublikowano 3 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 No muszę przyznać, że ostatnie zakupy to solidna dawka sentymentu a przeglądanie magazynu to jak powrót do przeszłości. Vita oraz LRG leci na półkę a TMNT już wleciało do konsoli. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 21 godzin temu, Homelander napisał: Tylko 11 minusów? I to jest ten cały protest, krzyki, bojkoty i inne takie? Mieliście pokazać ilu Was jest! Jestem zawiedziony Widze ze cos slabo sie staraja. Ja oberwalem kolo 50 za kupno PS Classica. To byly czasy, nie to co teraz - same faje na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Just now, MEVEK said: Widze ze cos slabo sie staraja. Ja oberwalem kolo 50 za kupno PS Classica. To byly czasy, nie to co teraz - same faje na forum Ja liczyłem na minimum 30, no ale widać to bardziej sfora ujadających ratlerków niż wataha groźnych wilków. No cóż, nie pierwsze to rozczarowanie i nie ostatnie. Mogłoby ND wypuścić wersję TLoU 2 na PS5 niczym się nie różniącą za te trzy i pół bomby, może wtedy więcej by się zebrało za zakup 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Co ty taki łasy na minusy jesteś? Skończysz jak gears i fani będą ciebie codziennie odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 30 minutes ago, Homelander said: Ja liczyłem na minimum 30, no ale widać to bardziej sfora ujadających ratlerków niż wataha groźnych wilków. No cóż, nie pierwsze to rozczarowanie i nie ostatnie. Mogłoby ND wypuścić wersję TLoU 2 na PS5 niczym się nie różniącą za te trzy i pół bomby, może wtedy więcej by się zebrało za zakup Powiedz chociaż ze sprzedaż jak tylko wbijesz calaczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 9 minutes ago, darkos said: Powiedz chociaż ze sprzedaż jak tylko wbijesz calaczka Nie wbijam calaczka, bo gardzę pucharkami. I nie sprzedam, bo używki szkodzą rynkowi i producentom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ale ten Gearsup czy jak mu tam, z tego co pamiętam to był chyba fanatykiem Nintendo, innymi konsolami gardził i w życiu by nie kupił Tlou Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 No jako Gira jest spalony, więc nic dziwnego, że chcąc się odciąć zachowuje się inaczej. Przecież jako GregZ to był różowy Power Rangers Nintendo w CW z Marianem w avatarze. Był sobie GearsUp, fan Nintendo, a plus minus w tym samym czasie, po latach niebycia na forum zjawia się GregZ i dla odmiany mało co pisze o Nintendo. Jak podczas afery minusikowej pytałem o gamertaga GearsUp'a to ten zasłaniał się "prywatnością" - prywatnością publicznego gamertaga xd I jeszcze to domaganie się minusów, żeby wszyscy widzieli: PATRZCIE, MINUSIKI NIE ROBIĄ NA MNIE WRAŻENIA!!! Ale to ty dzwonisz, nikt nie pytałl. Jeśli to przypadek to zajebisty. Więcej na ten temat nie chce mi się pisać, bo w sumie chuy mnie to obchodzi poza tym, że mocno rzuca się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi