Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20221020_114047.thumb.jpg.3d7ca738bf33bd8150695a0837663a5b.jpg

Lepiej późno niż wcale. Przesyłka od LRG, nie spieszyli się ale w końcu jest!

Opublikowano

Standardowo 2-3 gry sprawdzone jak działają i wracam grać w diablo 2 /wow-a co chodzą na średniej klasy laptopie. No i trzeba skończyć szczury na xsx

image0.jpeg

Opublikowano

Jaki prawacki zasilacz xd

Opublikowano

@Ukukuki nawet wielki termomix sie wbil na foto. Gotujesz czy trzymasz dla prestizu ? :reggie:

Opublikowano
4 hours ago, SpacierShark123 said:

Standardowo 2-3 gry sprawdzone jak działają i wracam grać w diablo 2 /wow-a co chodzą na średniej klasy laptopie. No i trzeba skończyć szczury na xsx

image0.jpeg

Problemy z węglem to Polacy szykują się na zimę jak tylko mogą

Opublikowano
29 minut temu, Czoperrr napisał:

Problemy z węglem to Polacy szykują się na zimę jak tylko mogą

O dziwo po 2h stress testu karta dobija do max 67stopni przy 30% obrotów wentylatora gdzie stara 3080 chodziła o 10 stopni wyżej przy 70-75% obrotów . Chłodzenie daje rade ale nic dziwnego jak karta jest tak ogromna.

Opublikowano
29 minut temu, SpacierShark123 napisał:

O dziwo po 2h stress testu karta dobija do max 67stopni przy 30% obrotów wentylatora gdzie stara 3080 chodziła o 10 stopni wyżej przy 70-75% obrotów . Chłodzenie daje rade ale nic dziwnego jak karta jest tak ogromna.

Pasta szybko wyschnie, to niestety norma.

Opublikowano
32 minuty temu, SpacierShark123 napisał:

(Jeśli się mylę to mnie poprawcie) Moim zdaniem niereferencyjne najczęściej mają lepsze chłodzenie i pastę. Mam wrażenie, że referencyjna zawsze ma też jakąś najtańszą możliwą silikonową pastę jak na boxowych chłodzeniach CPU. Pewnie Thermal Grizzly jeszcze by nieco obniżył temperatury, ale to mega dobry wynik moim zdaniem.

Opublikowano

Widzimy się za tydzień przy premierze Bayo 3 :lapka:

image.thumb.png.fe64a570d3dc43abbc0ffbabfc04bff2.png

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał:

@Ukukuki nawet wielki termomix sie wbil na foto. Gotujesz czy trzymasz dla prestizu ? :reggie:

Żona korzysta raczej, do mnie nie przemawia garnek z androidem. 

Opublikowano

Gdyby patrzeć wyłącznie na średnią ocen tych gier to chyba byłby jeden z moich lepszych wyników. Na szczęście poza procentami jest jeszcze trochę mięska dla zbieracza. Tutaj warto skupić się na kolekcjonerce Xeno 3, którą to Nintendo postanowiło wysyłać bez gry (miała premierę wcześniej) oraz bez udziału pośredników. Czytałem także, że podczas preordera z Nintendo działy się cyrki ale w moim przypadku poszło bezboleśnie - zamówiłem z Irlandii, 35 euro + darmowa przesyłka DHL. Oczywiście wielkie N "zadbało" o solidne pakowanie dzięki czemu dwa rogi są lekko sfatygowane, trudno. Zewnętrzne opakowanie nie jest ofoliowane (żeby dało się włożyć pudełko z grą) ale gruby artbook już tak, steelbook jest piękny (jak zazwyczaj u Nintendo) w ogólnie kolekcjonerka fajnie prezentuje się w bieli. Jeżeli miałbym porównać to wydanie z Xeno 1 i Xeno 2 to wypada najładniej. Szkoda tylko, że wszystkie trzy nie są jednolite i podciągnięte pod jedynkę, która ma płytę winylową.

VjqIvuf.jpg

RD5AAco.jpg

Kkp7fLH.jpg

1JaW2t5.jpg

nSASCkJ.jpg

Opublikowano

w game passie takiej okładki nie zobaczysz

ale fakt ładna i sam zastanawiałem się czy kupić pudełko w celach kolekcjonerskich, ale cena odstraszyła

Opublikowano

Ojcze wybacz, bo nie wiedziałem co czynie 

481EF734-404A-41C7-A1D3-C5AE6F64919C.jpeg

Edytowane przez Psyko

Opublikowano

Trochę się wahałem, bo o ile część pierwsza całkiem mi się podobała, tak niekoniecznie uważałem, że jest to tytuł do wzięcia w okolicach premiery.
Afera z brakiem 60fps, a do tego opcja ogrania za 55zł w Gamepassie też dorzuciły trochę wątpliwości.
Ale po pierwsze - nie ma jak pudełko, po drugie - chciałbym wbić tu platynkę, jak w części pierwszej, a po trzecie - kupowałem już drożej większe badziewia, więc nad czym się tu zastanawiać :reggie:
Weekend więc na pewno spędzę w towarzystwie Amicii i jej wk#rwiającego braciszka :D

1263247678_APlagueTaleRequiem.jpg.ae8822965156322423b8257ee93d26f3.jpg

Opublikowano

z ostatnich 2 tygodni, uprzedzając pytania - ninja gaiden nie trzyma 60fps i rozdzielczości ale jest grywalne

spacer.png

Opublikowano

Co jest lepsze panowie od dwoch telewizorow LG  a no 3  :problem:

IMG-20221021-171113.jpg

:lapka:

Opublikowano

Brakowało mi Sun/Moon a trafiłem odrazu na wersje Ultra.

spacer.png

Opublikowano

Orzeł wylądował :banderas:

IMG20221023184123.jpg

Opublikowano

Sporo forumowiczów kupiło to cudo :wub: Wczoraj grałem w Dooma na decku i te 60 fpsów plus gładziki świetnie się sprawdzają w FPSach. 

Opublikowano

Steam Deck to najbardziej rewolucyjny sprzęt od czasu xboxa 360 i nawet mnie nie wc0rviajcie :sonkassie: