Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Drewniane sterowanie to najmniejsze zmartwienie tej wersji. Te loadingi zabijają. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Nie mogło być inaczej. Mistrzów należy wspierać portfelem. 5 1 3 14 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Ale mi zazdrośniki reakcji "beka" nayebali. Zapamiętam was!!!?! 1 1 Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 W sumie jakby się zastanowić to gościu kupił normalnie działająca grę z tego co mi wiadomo. Ma kampanię singlową i multika więc chyba wszystko się zgadza. To już będąc konsekwentynym ostatnie zakupy Bajon3ty też mogłyby być bekowe bo sami piszecie ze gra działa jak guwno trochę Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 29 minut temu, drozdu7 napisał: To już będąc konsekwentynym ostatnie zakupy Bajon3ty też mogłyby być bekowe Cytuj
aph 155 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 31 minut temu, drozdu7 napisał: W sumie jakby się zastanowić to gościu kupił normalnie działająca grę z tego co mi wiadomo. Na płycie jest chyba tylko 70 MB, całą grę pobierasz z neta. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 1 godzinę temu, Crazy Horse napisał: Ale mi zazdrośniki reakcji "beka" nayebali. Zapamiętam was!!!?! Starszy człowiek to zmieniłem jak ma boleć. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Mysle, ze to nie za zdjecie byly te reakcje, tylko jak zwykle za "blyskotliwa mysl" tego uzytkownika. 1 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 13 minut temu, Ukukuki napisał: zmieniłem I tak zostałeś zapamiętany. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 33 minuty temu, Mejm napisał: Mysle, ze to nie za zdjecie byly te reakcje, tylko jak zwykle za "blyskotliwa mysl" tego uzytkownika. Błyskotliwa to jest twoja mama, że o tej porze jeszcze pozwala ci klapać w klawiaturę. 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Wujjaszek, nie przelogowales sie. Cytuj
AK-47 214 Opublikowano 31 października 2022 Opublikowano 31 października 2022 Małe zakupy.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 541 Opublikowano 2 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2022 Do Ragnaroka miało już nic nie być, ale że kobita naciągnęła mnie na ciuchy i buty to stwierdziłem, że i ja się nie będę ograniczał w tym miesiącu Zaczęło się od The Chant, które jutro ma swoją oficjalną premierę - intryguje mnie ten tytuł od pierwszych zapowiedzi, a że teraz mamy idealny czas na horrory wszelkiej maści to zapragnąłem sprawdzić, co tam w leśnej sekcie piszczy. Do kompletu wziąłem jeszcze HALO Infinite od tego samego sprzedawcy - niech ten XBOX też ma coś od życia, a mi się bardzo podoba okładka Później stwierdziłem, że trzeba uzupełnić brakujące CoDy na PS4, więc wziąłem Call of Duty WWII i Call of Duty Modern Warfare - oczywiście używki, żeby było jak najtaniej, bo ch#j wie, o co chodzi z tym raczyskiem, ale strasznie długo trzyma cenę. Tym samym chyba już zamknąłem serię na PS4, bo następne odsłony wychodziły także na PS5, więc kolejne, jeśli kiedykolwiek kupię (a trochę już tego się uzbierało), będą mieć okładki z białym paskiem. No i na koniec 2 Dark, które często widuję w różnych zakupowych postach na fb, aż wreszcie sam postanowiłem się zaopatrzyć w to bardzo fajne wydanie. 12 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Wszystkie części mam pudełkowo (oprócz tych na pierwszego Xa - remaster jedynki na X360 mam, ale dwójka chyba nie ma swojego odpowiednika na X360), więc i to musiało trafić do kolekcji. W sumie to jeszcze H3ODST mi brakuje, jakby ktoś miał w dobrym stanie to chętnie kupię Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 u mnie podobnie, mam nawet dwie pierwsze części na pierwszego xboxa, jedyna rysa na tej kolekcji to to że pierwsze Halo mam w niemieckim wydaniu xd Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Miotalo mnie między X, a Switchem. Wygrała cebula, bo wersja na X to 1/3 ceny na Nintendo. 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2022 Mayflash F 500 V2 bardzo przyjemny stick do customozacji 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 2 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2022 Kupiłbym kolekcjonerkę tak jak w przypadku 1 i 2 ale nie ma w normalnej sprzedaży to mówi się trudno. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 841 Opublikowano 2 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2022 Więcej miodu 20 4 Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 4 godziny temu, Quake96 napisał: Więcej miodu O Panie, idealne na zarwanie nocki.. Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 20 hours ago, Wredny said: Do Ragnaroka miało już nic nie być, ale że kobita naciągnęła mnie na ciuchy i buty to stwierdziłem, że i ja się nie będę ograniczał w tym miesiącu Zaczęło się od The Chant, które jutro ma swoją oficjalną premierę - intryguje mnie ten tytuł od pierwszych zapowiedzi, a że teraz mamy idealny czas na horrory wszelkiej maści to zapragnąłem sprawdzić, co tam w leśnej sekcie piszczy. Do kompletu wziąłem jeszcze HALO Infinite od tego samego sprzedawcy - niech ten XBOX też ma coś od życia, a mi się bardzo podoba okładka Później stwierdziłem, że trzeba uzupełnić brakujące CoDy na PS4, więc wziąłem Call of Duty WWII i Call of Duty Modern Warfare - oczywiście używki, żeby było jak najtaniej, bo ch#j wie, o co chodzi z tym raczyskiem, ale strasznie długo trzyma cenę. Tym samym chyba już zamknąłem serię na PS4, bo następne odsłony wychodziły także na PS5, więc kolejne, jeśli kiedykolwiek kupię (a trochę już tego się uzbierało), będą mieć okładki z białym paskiem. No i na koniec 2 Dark, które często widuję w różnych zakupowych postach na fb, aż wreszcie sam postanowiłem się zaopatrzyć w to bardzo fajne wydanie. Powodzi się ostatnio widzę, tyle gier to ja nie kupiłem w ostatnich latach Cytuj
Szermac 2 740 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Powodzi się ostatnio widzę, tyle gier to ja nie kupiłem w ostatnich latach 5 gier nie kupiłeś w ostatnich latach ? Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 2 minutes ago, Szermac said: 5 gier nie kupiłeś w ostatnich latach ? 2 kupione, 3 w prezencie, reszta gamepass. Pieniążki wolę wydawać na koncerty i podróże w ostatnim czasie, a na wszystko pozwolić sobie nie mogę 3 Cytuj
Szermac 2 740 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Wredny napisał: Zaczęło się od The Chant, które jutro ma swoją oficjalną premierę - intryguje mnie ten tytuł od pierwszych zapowiedzi, Zarzuć Pan później opinie w jakimś temacie, bo mnie świerzbi palec, żeby zakupić edit: Już wziąłem xD Edytowane 3 listopada 2022 przez Szermac 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi