Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 841 Opublikowano 7 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada 2022 W końcu dotarła zaginiona paczka nadana niemal tydzień temu Ale spokojnie, choć to wszystko z poprzedniego tygodnia, to w tym złożyłem już kolejne zamówienie na dwie gierki na DC 9 2 Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 12 minutes ago, Quake96 said: W końcu dotarła zaginiona paczka nadana niemal tydzień temu Ale spokojnie, choć to wszystko z poprzedniego tygodnia, to w tym złożyłem już kolejne zamówienie na dwie gierki na DC Co to była za Gierka IMO poziom wyżej niż ślamazarny Dave Mirra 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 W dniu 5.11.2022 o 15:28, Bzduras napisał: Dziękuję pan @Bielik - miała być podśmiechujka w CW, a wyszła sztosik okazja Również dziękuję 7 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Możecie być dumni, dokładacie się do monopolistycznych zagrywek Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 16 minut temu, Czoperrr napisał: IMO poziom wyżej niż ślamazarny Dave Mirra Jak lubię też Dave Mirra Freestyle BMX, tak trudno się tutaj nie zgodzić. Mat Hoffman's Pro BMX to po prostu klasa sama w sobie, bo grę zrobiono na silniku THPS, a to już niemal murowany przepis na dobrą grę. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Dla mnie Dave Mirra to król - czuć było w tej gierce wagę bike'a, była bardziej techniczna. Jak odpaliłem Mata to pomyślałem, że grałem już w Tony Hawka, a tu fizyka była identyczna mimo, że rower to nie deska. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Grałem tylko w Dava Mirre i był zajebisty Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Matt to był Tony Hawk, a Dave Mirra to był Skate. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 10 988 Opublikowano 8 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 2022 Zakupy z ostatnich miesięcy, nadrabianiem zaległości. 16 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 9 godzin temu, Figaro napisał: Matt to był Tony Hawk, a Dave Mirra to był Skate. Nie gralem w Matta. Chyba czas nadrobić zaległości Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Co prawda nie 4 a 39zł, ale to uczciwa cena 7 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 3 godziny temu, oFi napisał: Nie gralem w Matta. Chyba czas nadrobić zaległości Dzisiaj juz może byc nie do przetrawienia. Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 12 minutes ago, Jakim said: Dzisiaj juz może byc nie do przetrawienia. THPS 2 jest cały czas grywalny więc Matt Hoffman także. No chyba, że ktoś rzyga od razu na widok gier z tamtej ery to faktycznie może być nie do przetrawienia. 2 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 (edytowane) 21:30 - Twoja paczka została umieszczona w paczkomacie Fajnie by było jakby jakiś frędzel nie przebił mnie w ostatnich sekundach licytacji i kupiłbym ten tytuł trochę taniej No, ale jako że podbudowałem sobie hype na weekendowy szpil, to zamówiłem drożej, za to od ręki. Szkoda tylko, że sprzedający to jeden z tych "stan jak na foto", gdzie na zdjęciu nie było widać ani uszkodzonego pudełka (standard), ani nieco porysowanej płyty nr 1. Człowiek by się tak nie przejął jakby to była gierka za 5 dyszek a nie ponad 2 stówy, więc stosowny komentarz na allegro poleciał, ale grę i tak zostawiam, bo płyta mimo tych rys działa bez zarzutu (mam gorsze płyty na inne konsole w zbiorach i działają), a pudełko to po prostu standard. Nie chce mi się wojować, bawić w zwroty i tym podobne, z resztą nie po to przede mną długi weekend żeby nie ograć w końcu tego klasyka No i sobie wykrakałem... Jak się szybko okazało, gra jednak nie działa tak pięknie jak się wydaje. Po kilku minutach gry zawiesza się losowo podczas ładowania lokacji. Czyli z grania nici, leci reklamacja... Edytowane 8 listopada 2022 przez Quake96 5 3 2 Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 9 hours ago, Quake96 said: 21:30 - Twoja paczka została umieszczona w paczkomacie Fajnie by było jakby jakiś frędzel nie przebił mnie w ostatnich sekundach licytacji i kupiłbym ten tytuł trochę taniej No, ale jako że podbudowałem sobie hype na weekendowy szpil, to zamówiłem drożej, za to od ręki. Szkoda tylko, że sprzedający to jeden z tych "stan jak na foto", gdzie na zdjęciu nie było widać ani uszkodzonego pudełka (standard), ani nieco porysowanej płyty nr 1. Człowiek by się tak nie przejął jakby to była gierka za 5 dyszek a nie ponad 2 stówy, więc stosowny komentarz na allegro poleciał, ale grę i tak zostawiam, bo płyta mimo tych rys działa bez zarzutu (mam gorsze płyty na inne konsole w zbiorach i działają), a pudełko to po prostu standard. Nie chce mi się wojować, bawić w zwroty i tym podobne, z resztą nie po to przede mną długi weekend żeby nie ograć w końcu tego klasyka No i sobie wykrakałem... Jak się szybko okazało, gra jednak nie działa tak pięknie jak się wydaje. Po kilku minutach gry zawiesza się losowo podczas ładowania lokacji. Czyli z grania nici, leci reklamacja... Nie ma co już kupować starych gier szczególnie z Polski bo mam wrażenie, że ludzie robią z płyt podstawki do piwa. Jak kupowałem retro to tylko z eBay.co.uk. Taniej i w lepszym stanie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 9 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2022 (edytowane) Edytowane 9 listopada 2022 przez Sylvan Wielki 20 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Adams 276 Opublikowano 9 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2022 (edytowane) Czasem mam takie akcje że patrzę za okno a tam hajpu nie ma a później jestem pierwszy w sklepie po to Edytowane 9 listopada 2022 przez Ken Adams 13 2 Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 To jeszcze 3h instalacji gry z płytki jak w 2005 i granko Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 470 Opublikowano 9 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2022 ARTEUSZKU USIADZ TATE NA MORDZIE AU AU AU EdycJJa premierowa 9 1 18 1 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 niech ktoś jeszcze dołoży Mevka jako kratosika i bydzie cymesik 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 W tej wersji arti najlepiej czuje sie strzelajac Z DACHU Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 321 Opublikowano 9 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2022 Mam i ja. 8 2 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 A za tydzień na pchlim: 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Jakie dramaty w komentarzach na ppe o brak dubbingu xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi