Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilka tytułów za grosze. Do kolekcji, do ogrania, do przypomnienia sobie. Kiedy przyszła paczka byłem w szoku, czemu taka ciężka. Myślę sobie, że ktoś mnie oszukał i wysłał kamienie zamiast gier, ale nie... to po prostu cudowna siódma generacja w pełnym zestawie:banderas:.  Każda gra ma kompletną instrukcję, papierowe mapy i kilka elementów kolekcjinerskich jak pocztówki i karty kolelcjonerskie. 

H37zr21.jpg

Dodatkowo dwa tytuły, do których chciałem wrócić już jakiś czas, tym razem na XSX. 

H37AwFV.jpg

Opublikowano

Ileż można czekać na cały sezon w jednym wydaniu...

IMG_20221125_102311.jpg

Opublikowano

U mnie skromny zakup z OLX z początku listopada.

Czekam jeszcze na Aliena, Detroit i Medievila, by dorwać :wub:

IMG_0788.jpeg

Opublikowano

Oto kilka cuksów z ostatniego okresu, gorącego swoją drogą.
Łysy z brodą już siedzi w napędzie i rzuca toporem, Tactics Ogre będę traktował jako dobrą odskocznię od GoWa, a kubek się przyda do szatańsko czarnej kawy przed pracą.
Bayo 3 prezentuje się pięknie ale gra poczeka aż ukończę dwójkę. Szkoda, że poprzednie części mam w wydaniach podstawowych bo nie zgrywa się to na regale. Do poprawy.
Te dwa tajemnicze kartonowe boxy to Loop Hero oraz Death's Door na Switcha od Special Reserve Games. Już parę razy pisałem w tym temacie, jak bardzo lubię estetykę ich limitek.
Na koniec creme de la creme - PS Vita OLED WiFi nówka ściągnięta z Japonii. Mam jedną swoją sztukę roboczą w wersji slim ale jest już lekko sfatygowana i bateria nie trzyma specjalnie długo. Oled leci na razie na regał idealnie komponując się z kolekcją pudełek a jeżeli będzie potrzeba to zostanie włączona do użytku.
VITA ZNACZY ŻYCIE

Ee4mOQn.jpg

lui3WbZ.jpg

G2WzYqk.jpg

D2tZfch.jpg

Opublikowano

Wielkie podziękowania dla użytkownika @grykom, który ekspresowo wydrukował i wysłał do mnie stojaczek do pada :)

Kontrolery idealnie leżą na tych statywach, super robota i polecam każdemu forumowiczowi!

filip_spencer_ufam_tobie.jpg

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano
W dniu 24.11.2022 o 20:37, LukeSpidey napisał:

Kilka tytułów za grosze. Do kolekcji, do ogrania, do przypomnienia sobie. Kiedy przyszła paczka byłem w szoku, czemu taka ciężka. Myślę sobie, że ktoś mnie oszukał i wysłał kamienie zamiast gier, ale nie... to po prostu cudowna siódma generacja w pełnym zestawie:banderas:.  Każda gra ma kompletną instrukcję, papierowe mapy i kilka elementów kolekcjinerskich jak pocztówki i karty kolelcjonerskie. 

H37zr21.jpg

Kurde, tego Bloodstone'a miałem na PS3 kiedyś, ale wymieniłem za coś bez zagrania nawet.
Dobrze, że mi przypomniałeś - też będę polował na wersję X360.

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał:

Kurde, tego Bloodstone'a miałem na PS3 kiedyś, ale wymieniłem za coś bez zagrania nawet.

Bardzo korytarzowa korytarzówka, pograłem jakieś 2 godziny i już nie wróciłem, tyle w tym uczucia obcowania z grą co w tych od Telltale.

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

Powiem Ci, że przez wielu uważany za kupsztala, ale mi się podobał - miał świetny bondowski klimat, różnorodne miejscówki (zupełnie jak w filmach) zatem jak przesiadałem się z X360 na PS3 to ponownie kupiłem na PS3 i teraz dorzuciłem na X360, bo jednak kiedyś chcę jeszcze do tej gry wrócić. Szczególnie, że głos Bonda to nikt innych jak Daniel Craig. 

Opublikowano

Z tym Telltale to była hiperbola oczywiście, ale to nie zmienia faktu, że ta gra "gra się sama". Mam alergię na takie tytuły, ale to ja.

Opublikowano

Ja raczej też, ale jak korytarzyk zrobiony jest dobrze, a gameplay odpowiednio angażujący to daję radę.
Poza tym wiem, że sekcje ścigane były bardzo chwalone, bo w końcu robili to ludzie odpowiedzialni za MSR i PGR.

Opublikowano

@Ukukuki 

Ja żałuje zakupu książki. Przeczytaj i wypowiedz się w temacie Przeczytałem i polecam.

Mialka, słabo napisana, zawiodłem się.

Opublikowano

Miałem nic nie kupować na Black Friday, ale dzieło mistrza za 20$ to aż żal było ominac

CD59AFA1-6EAD-42C3-9467-EE87DDCD84BB.jpeg

Opublikowano

Uskuteczniłem dzisiaj lokalne polowanie na gry i oto efekty :kaz:

gwCO44g.thumb.jpg.c2d2fc6857b99e153bcf71780e92978c.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, darkos napisał:

:mog:

W t f, to po tyle teraz chodzi?

Opublikowano

Spontaniczny zakup na Black Fridayef8b386e332225ee9b1835b73bf5f22c.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Kolos28 napisał:

Spontaniczny zakup na Black Fridayef8b386e332225ee9b1835b73bf5f22c.jpg

Spontanicznie kupić ps5? No raczej to było w planach. Wnioskuję to chociażby po ikonach, że fan PlayStation.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
Spontanicznie kupić ps5? No raczej to było w planach. Wnioskuję to chociażby po ikonach, że fan PlayStation.
Spontan spontan, przekonała mnie opcja zamów dziś i odbierz dziś w markecie.
Opublikowano
5 godzin temu, Kolos28 napisał:
6 godzin temu, creatinfreak napisał:

Spontan spontan, przekonała mnie opcja zamów dziś i odbierz dziś w markecie.

Też mi się zdarzył taki spontan, więc potwierdzam zjawisko. Było to konkretnie drugie podejście do PS5, bo pierwszą sztukę, premierową, po przejściu Demon's Souls sprzedałem. A w marcu tego roku zobaczyłem w necie reklamę, że jest w zestawie z Death Stranding i Returnal, plus jakaś tam promocyjna cena i... po 5 minutach konsola była zamówiona.