Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 O mój Boże, Ty niedawno przeszedłeś Origins? Cytuj
Paolo1986 750 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Tak i wbiłem Jeszcze kończę drugi dodatek Cytuj
Bzduras 12 501 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Za Odysejkę dam plusa, moim zdaniem najlepszy "nowy" AC 1 1 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 Chciałem sprawdzić remake Secret of Mana, to sobie kupiłem od Mikołaja. Przy okazji wpadły dwie gry za grosze Crayola Scoot i Ugly Dolls. https://www.instagram.com/p/Cl4PJZioKeE/ 5 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 grudnia 2022 Opublikowano 8 grudnia 2022 58 minut temu, Paolo1986 napisał: Tak i wbiłem Jeszcze kończę drugi dodatek Powodzenia. Ja kończę assasyńską przygodę na egipcie, bo kolejne assasyny to nie moja bajka już 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 665 Opublikowano 8 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 grudnia 2022 Choo-choo! All aboard the robot train! Kolejny bzdurny i w sumie zbędny zakup. Super Robot Wars Alpha już mam od lat w innym wydaniu (Premium), ale "było tanio" więc żal było nie wziąć zwykłego do kolekcji. Tylko teraz do kompletu potrzebuję jeszcze Alpha Gaiden... Gundam The Battle Master to pierwowzór wydanego na zachodzie Gundam Battle Assault. Ta sama (notabene świetna jak na PS1) oprawa AV, ale nieco inny, prostszy system walki. Konsolka obok to nie nowy zakup, tylko sprzęcik, na którym w to czasem pykam przed snem. Densha de Go! pierwsza odsłona... Fanaberia. Nie wiem, czy w to zagram. Tzn. z jakiegoś powodu chciałbym, ale musiałbym japoński podszkolić, bo tłumaczenia chyba nie ma. 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plackus 418 Opublikowano 9 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) Z racji wygrania przez Elden Ring najlepszej gierki kończącego się roku, postanowiłem pochwalić się moim ostatnim nabytkiem. Strategy guide obfituje w piękne grafiki dokładne opisy lokacji wzbogacone o mapki i znaczniki oraz przeróżne inne ciekawostki. Ponad 500 stron w przepięknej jakości wykonania. Jeszcze podobno wyjdzie volume 2 o wrogach broniach buildach itd. Edytowane 9 grudnia 2022 przez Plackus 15 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 O, wydali to jednak, chuje. Anulowali mi oba zamówienia, że niby opóźnienie, a potem podnieśli ceny obu Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 12 minut temu, Rozi napisał: O, wydali to jednak, chuje. Anulowali mi oba zamówienia, że niby opóźnienie, a potem podnieśli ceny obu Na Amazon z kodem za pierwszy zakup z apki dałem 190 zł Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Muszę chwilę odsapnąć od NFS Unbound. Czas wyciągnąć śmiecia z pokrowca. 7 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 4 godziny temu, Plackus napisał: Na Amazon z kodem za pierwszy zakup z apki dałem 190 zł Trochę drogo Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 12 minut temu, Ukukuki napisał: Trochę drogo W Polsce prawie 300. Cena tych poradników z czasem wzrasta. Za red deada collectors edition guide book dałem 230 w czasie premiery. Teraz na eBayu chodzą po 800 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolos28 282 Opublikowano 9 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 grudnia 2022 Dzisiejsze zakupy całkiem udane. 23 1 Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 IMO dwa najlepsze tytuły jakie PS5 dostała na wyłączność, więc tak - zdecydowanie udane. 2 Cytuj
Logan 79 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 18 godzin temu, Rozi napisał: O, wydali to jednak, chuje. Anulowali mi oba zamówienia, że niby opóźnienie, a potem podnieśli ceny obu U mnie tak samo,ehh. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 582 Opublikowano 11 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 grudnia 2022 Ostatnio rzadko wrzucam coś do tego topiku ale w końcu dotarło fo mnie fizyczne wydanie Anno Mutationem. Prawie rok czekałem od momentu klilnięcia przycisku Kup Teraz na ebay. Ale w końcu jest 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 12 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 grudnia 2022 W dobie abonamentów i cyfry, ktoś te pudełka musi kupować. Padło między innymi na mnie, więc niosę tę pochodnię. Ostatnio wydropiło takie rzeczy. Żeby ogrywać starocie i nie tylko, wpadły trzy kontrolery. NegCon delikatnie pożółknięty ale nie będę marudził, bo dość długo marzyłem o tym sprzęcie. Tutaj skromny dropik na współczesne platformy, sporo limitowanych gier od Red Art Games - Evoland polecam, jak ktoś ma retro-sentymenty. Ghostwire jestem zachwycony, nowe Pokemony też dają radę, no jest w co grać. Świeżutkie premiery z JP, idealne pod sticka (RCG i Rumble Fish), trochę geniuszu od Falcom (Nayuta). DnF Duel ponoć dobry, to się sprawdzi. Delikatnie dokakszam swoje PS3, bo w tamtej generacji z półek ściągałem głównie gry na X360. Ale i Xboksom się trochę dostało. Jest też kilka gier na stare PlayStation. Wleciało oprócz tego kilkadziesiąt gierek na PS2 ale z lenistwa nie obfociłem, może następnym razem. 26 4 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 12 grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 grudnia 2022 12 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Kiedyś tam wyszły gierki GITS, więc może to wystarczy, żeby wrzucić obrazek do zakupów growych? Człowiek całe życie oglądał jakieś ripy, więc w końcu trzeba obejrzeć w lepszej jakości. W przyszłym roku kupię kolejną sztukę, tyle że w 4K 8 Cytuj
Ryuk 1 477 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 (edytowane) @ping takie pytanie, jaki procent tych gier co tu wrzucasz ogrywasz? Ja tylko mam nadzieje,ze Ping nie skonczy jak ten typ z forum polygamii co zbieral gierki a ktoregos dnia, wszystko sprzedal i zaczal pisac o bogu itd. (chyba swiadek jechowy) ktos pamieta jego nick? Edytowane 12 grudnia 2022 przez Ryuk Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 To był Katanka i kupował dużo rzeczy w stanie dla mnie niedopuszczalnym, pod wpływem impulsu. Z tego co widziałem (bo wręcz ekshibicjonistyczne przedstawiał szczegóły swojego życia) miał tendencje do wpadania w nałogi. Szybko się wypalił. Ewidentne szukał dopaminowego boosta, dużo takich zbieraczy widziałem, co po roku wysiadali z tematu. Ja w tym siedzę dość długo. Ile ogrywam? Różnie, zależy jak się miesiąc ułoży, czasem skończę jedną dużą grę, innym razem pięć. Wole kupować na bieżąco nowki lub niezbyt zużyte używki niż potem męczyć się ze śmieciami - obecnie już używki na ps4 potrafią być w paskudnym stanie. Wszystkiego nie ogram, wiem, natomiast fajnie jest mieć wybór. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Też nie lubię brać używek, szczególnie na allegro. Za to uwielbiam retro gierki z Japonii, nawet takie starocie na Famicoma potrafią być w pięknym stanie. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Z tego powodu braki w retro to już tylko Japonią łatam. Sporadycznie w PL ale raczej staram się nie, bo zazwyczaj zawód i trzeba wyrzucać do kosza. „Stan dobry”… 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi