Opublikowano 27 grudnia 20222 l Może nie do końca zakupy, ale jak najbardziej growe Mapki do GTA 2 i GTA London, gdyż brakowało mi ich w zestawach. Komplet do dwójki wylądował w wydaniu na DC, London oczywiście na PSX. Wydrukowane na nieco lepszym papierze co by zaraz się nie zniszczyło. Wiadomo, to nie oryginał, ale moim zdaniem dobry zamiennik, a przyznać muszę, że przydają się te mapki. Do pierwszego GTA na PSX mam oryginalny komplet i regularnie z niego korzystam podczas gry. No a grafika z Dreamcastem to już taka moja mała tradycja. Jest to czwarty growy wydruk A3 w laminacie do mojego kącika. Fakt, biała ramka szału nie robi (lokalna drukarnia, ot co), ale przywykłem a i nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, tak samo jak jakimś cudem krzywy wydruk Do mapek ogarniałem już inną drukarnię i chyba tam przerzucę się z drukowaniem i laminowaniem na A3, bo robotę robią świetną
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Nie wiem gdzie to wrzucić, na Fb mi wyskoczyła reklama, a że są na forum też fani rajdów i pierdółek na półeczkę, to mały offtop nie zaszkodzi, a może ktoś się skusi.
Opublikowano 28 grudnia 20222 l 1:43 to trochę mało, ciężko do środka zmieścić te kolekcjonerskie lalki z gier
Opublikowano 29 grudnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zainspirowany ostatnimi zakupami użytkownika Quake zdecydowałem się na zakup. 250 zł nie wiem czy dobra cena, ale stan bardzo dobry jak na zakup z allegro Edytowane 29 grudnia 20222 l przez czapa
Opublikowano 29 grudnia 20222 l W dniu 27.12.2022 o 16:18, krzysiek923 napisał: Nie wiem gdzie to wrzucić, na Fb mi wyskoczyła reklama, a że są na forum też fani rajdów i pierdółek na półeczkę, to mały offtop nie zaszkodzi, a może ktoś się skusi. Jestem fanem, ale skala troche za mała. Jakby bylo 1:18 to może nawet bym się zastanowił
Opublikowano 30 grudnia 20222 l A wy w jaki sposób eksponujecie swoją kolekcję gier ze steama? Wpadło też trochę poważnej lektury w przerwach pomiędzy giercowaniem i zabawami z amiibo
Opublikowano 30 grudnia 20222 l No Omnibus z serią solo Venoma i 2 mini eventami Absolute Carnage i King in Black. Ogólnie bardzo chwalony run
Opublikowano 30 grudnia 20222 l Po czym poznać gry wybitne? Kupuje się ich kilka kopii, na różne sprzęty, to moja trzecia
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie stricte gierka, ale soundtrack niezły. Liczylem na styczeń, a wpadło na sam koniec 2022 Nie ma co kminic za długo, bo patrząc na muzyke z Heroes 3 czy Diablo, to 170zl za to jak za darmo. Co ciekawe cd kosztuje 100zl. Edytowane 31 grudnia 20222 l przez iluck85
Opublikowano 1 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na sam początek roku trafiła mi się okazja w postaci takiej oto perełeczki Pamiętajmy, że jaki Nowy Rok (udany), taki cały rok, czego wszystkim e-kolegom forumowiczom życzę
Opublikowano 2 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne tytuły, które ciepło wspominam i które po tych 10 latach jeszcze raz chętnie przejdę...kiedyś
Opublikowano 2 stycznia 20232 l 58 minut temu, Pupcio napisał: uu za ile dorwałeś bd? 53zł z już wliczoną wysyłką. Była jedna tańsza o kilka złociszy ale na zdjęciach było widać mocno zajechane pudełko. Na allegro jakieś lombardy sprzedają taniej ale jak mam się prosić o zdjęcia na których widać cokolwiek i informacje jaka to wersja językowa to wolę dorzucić te 15zł i mieć spokój.
Opublikowano 2 stycznia 20232 l te allegrowe gry ps3 to niestety ruletka. Ostatnio jak kupowałem resictance to płytki tak zajechane że dwójke ledwo skończyłem bo gra się w pewnym momencie wieszała xD Gram ponad 20 lat a jeszcze żadnej płyty nie doprowadziłem do takiego stanu jak te zwierzęta
Opublikowano 2 stycznia 20232 l No zajechac plyte br to trzeba miec talent albo uzywac tych gierek jako podstawki pod donice. Podobno cyfrarze tak robia ale to zwierzeta wiec nie ma co sie nimi przejmowac
Opublikowano 2 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na ps5 platynka, tu nie ma pucharków, ale też przejdę.
Opublikowano 3 stycznia 20232 l 16 godzin temu, XM. napisał: tu nie ma pucharków, ale też przejdę. O kurde! To tak się da grać w gry wideo?!
Opublikowano 3 stycznia 20232 l Ten Evil dead to zakładałem z góry, że to gówno, ale na necie ma jednak pozytywne opinie.
Opublikowano 3 stycznia 20232 l To jest asymetryczny multi player, bardzo dobra gierka, niedawno w epicu dawali za free i wciagnelo jak cholera, polecam. Edytowane 3 stycznia 20232 l przez smoo