Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 8.01.2023 o 16:39, kiseki napisał:

Rambo za 80zł

Za jakosc sie placi.:sonkassie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Laski z Riviery oraz japonskie spojrzenie na Darkest Dungeon. Pierwszy imporcik z playasia :good2:

IMG_20230109_160056.thumb.jpg.95414a026ddb401835c504e49653b9cd.jpg

Opublikowano

Kiedyś wrócę do PC, a na teraz zakupiłem rodzimy game-dev. Na PC tez mam w pudełkach oba tytuły. W3 brałem najtaniej wiec ang okładka. 

AF31F296-43D7-4F75-9121-43C3BF308E1D.jpeg

Opublikowano

Promocyjna cena 499zl zrobiła swoje i dysk już śmiga w Ps5.d379beeae63bde7cc510d2f0ac2c91b9.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, smoo napisał:

Laski z Riviery oraz japonskie spojrzenie na Darkest Dungeon. Pierwszy imporcik z playasia :good2:

IMG_20230109_160056.thumb.jpg.95414a026ddb401835c504e49653b9cd.jpg

To wydanie dziewczyn ma normalnie angielski język? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

To wydanie dziewczyn ma normalnie angielski język? 

Jeszcze nie odpalałem, ale na stronie jest takie info:

Cytat

Japanese, English, Korean, Traditional Chinese, Simplified Chinese, French, Italian, German, Spanish

Opublikowano

Grudniowe zakupy poniżej, trochę skromniej bo jak podliczyłem ile wydałem na gierki w 2022 to głowa boli. 

Uzupełnienie kolekcji gierek na DC o Japońskie pudełeczka. Te zawiasy to jest sztos. Mam już około 20 japońskich wydań i zero wyłamań. 

spacer.png

Miniaturka A500. Całkiem fajny jakościowo sprzęt w sumie jak wszystkie oficjalne konsolki. Dalej nie mogę przeboleć ,że nie mam MegaDrive mini i nigdzie nie ma jej w sensownych pieniądzach. 

spacer.png

Polecany na forumku Keychron. Czuję się jakbym grał teraz na automacie z tym dźwiękiem przekaźników :obama:

spacer.png

Opublikowano

Amiga spoko i odpala gry z pena. Ja swoją sprzedałem, bo i tak nie mam czasu. Ale licze na normalna duża wersje 1/1 z działająca klawiatura. 
Na teraz raspberry pi400 lepiej wypada.

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Mi zależało na działaniu po wyjęciu z pudełka a na wersję z klawiaturą nie czekam. Tak samo mam C64 mini tą bez działającej klawiatury i na moje potrzeby chwili nostalgii wystarczy. To są raczej zabawki idealne na prezent, półkę czy chwile nostalgii. Wiadomo ,że emulacja działa na wszystkim tak samo :lapka: 

Chociaż do SNESa mini wracam często, Nintendo się mocno postarało przy swoich mini konsolkach. Czekam na gameboya mini :wub:

Opublikowano

spacer.png

I drugi a zarazem ostatni zakupek allegrowy z okazji urodzin dotarł na miejsce :)

O samej grze muszę powiedzieć, że nigdy w sumie w nią chyba nie grałem. Nie kojarzę nawet demka, nic kompletnie, ale ciągle w pamięci miałem gdzieś tą okładkę i jakiś szczątkowy tekst w jakimś starym PSX Extreme pożyczonym niegdyś od sąsiada. W zasadzie to właśnie przez ten fakt, że gra utkwiła mi w pamięci mimo że jej kompletnie nie znam, postanowiłem ją w końcu kupić i poznać :D

Opublikowano

RBR do dzisiaj żyje na PC dzięki Community. Fizyka w tej grze do dzisiaj najlepsza jaka pojawiła się w rajdach ever. Szkoda ze Ci co pracowało przy tym już pewnie dawno się gamedevem nie zajmują, bo chętnie bym zagrał w te rajdy w nowej oprawie, ale z nie zmienionymi mechanikami aut i zniszczeń. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Patrzac na niektóre setupy w kąciku wyścigowym to szału nie ma, ale jak ktos ma prawą noge karbonową a lewą normalną to wystarczy :D Miał być sam TMX, ale w dniu zakupu jeszcze Morele dowalily promocje to żal było t3pm nie wziąć za 399zl:dunno:

IMG_20230112_154842.jpg

IMG_20230113_213730.jpg

IMG_20230113_222244.jpg

Opublikowano

Kilka lat temu kupiłem kierownicę do PS4. Pograłem kilka wyścigów w F1 i się wkurzyłem, bo mi stolik odjeżdżał, więc zainwestowałem w taki Wheel Stand Pro. Potem wpadły inne gry i nigdy go nawet nie wypakowałem. :reggie: W ubiegłym roku weszła pod strzechy nowa generacja, więc PS4 wraz z kierownicą i stojakiem poleciały na strych. :balon: Zayebisty zakup panie LukeSpidey, zayebisty. 

Opublikowano
27 minutes ago, LukeSpidey said:

Kilka lat temu kupiłem kierownicę do PS4. Pograłem kilka wyścigów w F1 i się wkurzyłem, bo mi stolik odjeżdżał, więc zainwestowałem w taki Wheel Stand Pro. Potem wpadły inne gry i nigdy go nawet nie wypakowałem. :reggie: W ubiegłym roku weszła pod strzechy nowa generacja, więc PS4 wraz z kierownicą i stojakiem poleciały na strych. :balon: Zayebisty zakup panie LukeSpidey, zayebisty. 

To dobra okazja przecież kiera zadziała z ps5 :kaz:

Opublikowano
18 minut temu, Bartg napisał:

To dobra okazja przecież kiera zadziała z ps5 :kaz:

:mog: Co pan piszesz? 

Opublikowano

Dzięki użytkownikowi @badzejoprzypomniało mi się jaki oryginalny chlebak był ładny.

Pobawię się HENem i zobaczymy czy zostanie na dłużej obok slimki.

IMG-20230114-WA0000_copy_449x466.jpg

Opublikowano

Zadziała na ps5, ale do wyścigów z PS4. Moja kiera, nie widzi tytułów na ps5. Do tego grając na ps5 w takiego dirta 2.0 , kiera potrafi się wyłączyć i trzeba ponownie ja podłączyć przyciskiem. Nie ma takiego problemu gdy gram na PS4. Już o tym pisałem.

Opublikowano

IMG_20230115_171414.jpg

Opublikowano

Wszedlem do sklepu, zeby zapytac o toalete dla syna:B9640919-98E8-4694-9406-776D13F3E429.thumb.jpeg.069273265605bbdd74900d6333632c46.jpeg248DBE4E-1EB4-4841-9444-33E4A08C1BBA.thumb.jpeg.49f4d2f0ada47966ec32eb392e9619d8.jpeg

Opublikowano

image.thumb.jpeg.13365e14e6a0e28fe79335c9b277aab0.jpeg

Pierwsze dwa elemnty nowego PC sa. Nowa buda i kolejny SSD. 

Teraz tylko tydzien,4070ti i psu powinien kurier przyniesc :wub: